Ευχαριστω κατ' αρχη παλι για τον χρονο σας και για τις κριτικες.Εντυπωση μου κανει οτι εχει κατεβει 150 περιπου φορες μα καμμια 15αρια παιδια ειπαν την αποψη τους.Οι αλλοι;
Τεσπα.
Θελω καποιες διευκρινησεις.Ειδικα απο Yameth.
Πρωτα ευχαριστω που με ακουσες, γιατι απο οτι εχω δει, δεν εκφερεις κριτικες για κομματια και πολυ συχνα.
Κατα δευτερο θελω να μου πεις για το θεμα της ενορχηστρωσης τι ακριβως εννοεις.Με ενδιαφερει πολυ η αποψη σου.
Σιγουρα ο ηχος της κιθαρας ειναι πολυ μετριως και ο ηχος(casio) που αναφερεις, αλλα ειχα στο μυαλο Joh Lord και hammond, αλλα κιθαριστας (;;

ειμαι, το παλεψα.
Επειδη πολλοι μου αναφερουν τα 80's και συ μαζι,δεν μπορω να καταλαβω τι εννοειτε.Ακουσα παρα πολλα κομματια απο τα παιδια του φορουμ τωρα που ανοιχτηκε το θεμα με το myspace αλλα εκτος μερικων εξαιρεσεων που ειχαν μερικα απο αυτα, οι ενορχηστρωσεις ηταν πανω κατω ιδιες με τις δικες μου.
Αν μιλαμε καθαρα για θεματα ηχων, σιγουρα ειμαι πολυ πισω,αλλα οπως εχω αναφερει με ενδιαφερει η συνθεση(προς το παρον τουλαχιστον).
Και επειδη καποιος ειχε ρωτησει με τι γραφω θα τα αναφερω αλλα ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ.
PC III 1000,Soundblaster Live,Drums Groove Anget2,Bass Synth1, Piana-strings-organ Sample Tank 1.Την κιθαρα (Ibanez rg500) την γραφω κατευθειαν απο ενα πεταλι yamaha fx 500 που εχω, το ιδιο και την φωνη με ενα shure58.
Κατι ασχετο Yameth. Μηπως πριν πολλα,πολλα χρονια, επαιζες σε ενα μαγαζι καπου μεταξυ Καραβελ και Χιλτον κομματια jazz με μια κοκκινη κιθαρα σκαφος;