Πολύ σοβαρά.:classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin:
Δεν ξερώ ωρε ποιον παντρευτηκε, δεν με κάλεσαν στην στέψη ?Πλάκα με κάνεις ρε Λάκη; Αυτή που πήγε και παντρεύτηκε τον κιθαρίστα των Tokyo Hotel δεν είναι;
μας έλειψε η Ελλάδα, οι άνθρωποι μας, οι φίλοι μας οι οικογένειες μας…
Καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει 100% κάποιος ο οποίος δεν έχει ζήσει έξω. Μα δε μπορώ και να το περιγράψω …
ισχύουν όλαΓεμίζω χρόνο μέχρι να απαντήσει , αυτός που πρέπει.
1. Το κρύο,
2. Τις φάτσες τους (οκ εξαιρώ την Heidi Klum),
3. Την γλώσσα τους,
4. Το να πληρώνεις 25€/ τετραγωνικό στο νοίκι,με maximum τα 70
5. Το να κλεινεσαι μέσα από τις 21:00
6. Το να μην έχεις τους φίλους σου
7. Την μουντιλα του καιρού (ναι είναι άλλο το κρύο),
8. Την απουσία της Θάλασσας στο κοντά
1. Αυτό αφορά μόνο Αθήνα πουθενά αλλού στην Ελλάδα δεν τα χρειάζεσαι.ισχύουν όλα
αλλά....βάλε
1. ΜΜΜ άψογα
2. κράτος και δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν
3. ποιότητα ζωής
4. ανθρώπινες πόλεις
5. πράσινο στις πόλεις
6. εκπαίδευση
Το τι θεωρεί κανείς ποιότητα ζωής σηκώνει πολύ συζήτηση.3. ποιότητα ζωής
Η υποψία μου ότι θέλεις να επιστρέψεις για άλλους και όχι για 'σένα, μόλις αυξήθηκε κατά 4000%. Ρώτα λοιπόν τον εαυτό σου: αν οι φίλοι μου με κλάνανε, ο παππούς πέθαινε, η μάνα μου δεν μου ξαναμαγείρευε ποτέ, θα ήθελα να ζω στην Ελλάδα; Ευκολάκι η απάντηση.οσους φίλους και να κανεις, όσο γεμάτος και να είσαι από δουλειά, μουσικές, εισόδημα, πάντα σου λείπει μια βόλτα στη παραλία, ένας καφές με τους φίλους σου, ένα φαγητό με τη μάνα σου μια βόλτα των παιδιών με τον παππού τους στο πάρκο…
Σωστό αυτό που λες αλλά δες το και από την ανάποδη.Η υποψία μου ότι θέλεις να επιστρέψεις για άλλους και όχι για 'σένα, μόλις αυξήθηκε κατά 4000%. Ρώτα λοιπόν τον εαυτό σου: αν οι φίλοι μου με κλάνανε, ο παππούς πέθαινε, η μάνα μου δεν μου ξαναμαγείρευε ποτέ, θα ήθελα να ζω στην Ελλάδα; Ευκολάκι η απάντηση.
(σ.σ. εύχομαι σε ΄σενα και τους ανθρώπους σου μακροημέρευση και υγεία, το παραπάνω σύνολο λέξεων είναι για να περιγραφεί μία άποψη, όχι ευχολόγιο - ελπίζω ότι είναι κατανοητό).
Τέτοιο παλιόπαιδο που είμαι, ομολογώ ότι αυτό δε θα το σκεπτόμουν ποτέ. Αλλά δεν αλλάζει τίποτε. Όπως ξέρεις και εσύ σαν δικηγόρος, χρωστάμε στα παιδιά μας περισσότερο από τους γονείς, τους φίλους, τους παπούδες και τα πλατάνια στο χωριό μας. Αν έφυγε για οτιδήποτε σαν αυτό που λες, τότε χωρίς την έγκρισή τους, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να επιστρέψει, αλλιώς όπως λέει και ο ManosX δεν θα του βγει σε καλό.Μήπως έφυγε και για άλλους;
Είπες· «Θα πάγω σ’ άλλη γη, θα πάγω σ’ άλλη θάλασσα.
Μια πόλις άλλη θα βρεθεί καλύτερη από αυτή.
Κάθε προσπάθεια μου μια καταδίκη είναι γραφτή·
κι είν’ η καρδιά μου — σαν νεκρός — θαμμένη.
Ο νους μου ώς πότε μες στον μαρασμόν αυτόν θα μένει.
Όπου το μάτι μου γυρίσω, όπου κι αν δω
ερείπια μαύρα της ζωής μου βλέπω εδώ,
που τόσα χρόνια πέρασα και ρήμαξα και χάλασα.»
Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θά βρεις άλλες θάλασσες.
Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς τους ίδιους.
Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς· και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ’ ασπρίζεις.
Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού — μη ελπίζεις
— δεν έχει πλοίο για σε, δεν έχει οδό.
Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ στην κόχη τούτη την μικρή,
σ’ όλην την γη την χάλασες.
Δεν τα βάζω στο ζυγι ούτε καν ξέρω τι ίσχυει , απλά θέλω να πω ότι σχεδόν πάντα οι όποιες αποφάσεις μας συμπεριλαμβάνουν , λίγο ή πολύ, και τους άλλους.Τέτοιο παλιόπαιδο που είμαι, ομολογώ ότι αυτό δε θα το σκεπτόμουν ποτέ. Αλλά δεν αλλάζει τίποτε. Όπως ξέρεις και εσύ σαν δικηγόρος, χρωστάμε στα παιδιά μας περισσότερο από τους γονείς, τους φίλους, τους παπούδες και τα πλατάνια στο χωριό μας. Αν έφυγε για οτιδήποτε σαν αυτό που λες, τότε χωρίς την έγκρισή τους, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να επιστρέψει, αλλιώς όπως λέει και ο ManosX δεν θα του βγει σε καλό.