- Πόντοι
- 2,878
όχι βρε, αυτός είναι αυτόφωτος 8)kwstas79 είπε:...τα μάτια του οργανοπαίχτη;
(Τον ντράμερ από πίσω, που τον έχουν στην σκιά) ;D ;D ;D
όχι βρε, αυτός είναι αυτόφωτος 8)kwstas79 είπε:...τα μάτια του οργανοπαίχτη;
RayDTutto είπε:Δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς χρυσαφιά...
Δεν γίνεται...
Και όμως έχει ένα φθηνό μπάσο η AXL που έχει το κατάλληλο distressed/aged hardware. Αν το έβρισκα και σαν ανταλλακτικά.....Ομορφο! Εγω ψηφιζω ταλαιπωρημενο (ή ματ) ασημι hardware! Εμπειρια![]()
Κουκλί έγινε, μπράβο. Μια λύση για τα σόκορα είναι τρίψιμο στα σόκορα με 2 νούμερα ψιλότερο γυαλόχαρτο ή αν βαριέσαι σαν εμένα, λεπτή στρώση γομαλάκας πριν το βάψιμο. Γλυτώνεις τους λεκέδες και αναπνέει καλύτερα το κσύλο ;D. Την άλλη φορά. Προσωπικά μου αρέσει πολύ.audiokostas είπε:Να μη σου πω και καλύτερα γιατί βγάζει κάτι σαν burst_....
Ακριβώς. Και επειδή είναι άλλο ξύλο (swamp ash μεν αλλά με άλλα νερά και άλλη απορροφητικότητα), η νερομπογιά είναι ανελέητη. Στην αρχή με χάλαγε, κάπου το συνήθισα, τώρα αρχίζει και μου αρέσει. Του δίνει ταυτότητα.immortalx είπε:Το σωμα ειναι 2 κομματια ή με γελουν οι οφθαλμοι μου?
Νάσο το έτριψα με 240-320, παράλληλα με τα νερά πάντα, μέχρι να έχει λεία επιφάνεια,Οπως το βλέπω Κώστα μάλον σε κάποια σημεία δεν το είχεις τριψει καλα το κσύλο και εκει ακριβώς έχει βαφτεί περισσότερο και φαίνονται σαν κάθετες σκιές.
Θα το ξέρω για την επόμενη (αν και με είχε προειδοποιήσει ο Κακανιάρης) αλλά όπως είπα, για το look που ήθελα, το "κάψιμο" στα σόκορα (και στο belly cut) μου αρέσει.Μια λύση για τα σόκορα είναι τρίψιμο στα σόκορα με 2 νούμερα ψιλότερο γυαλόχαρτο ή αν βαριέσαι σαν εμένα, λεπτή στρώση γομαλάκας πριν το βάψιμο. Γλυτώνεις τους λεκέδες και αναπνέει καλύτερα το κσύλο ;D.
Αμα έχεις ρουτερ το κάνεις εσύ (προσεκτικά) αλλιώς στον (προσεκτικό) επιπλά της γειτονιάς σου. Με εσένα από πάνω.έχω ένα σώμα precision απο squire(μάλλον agathis αλλά ελαφρύ ) και θέλω να ρουτάρω θέση για J pup (template υπάρχει!) έχετε καμιά ιδεα ;
Αν εννοείς τον Αρχιμάστορα, καλά θα κάνεις. Αν εννοείς εμένα, κακώς θα πράξεις.Εξάλλου υπάρχουν εδώ μέσα (και στο luthier.gr) τόσοι γνώστες έτοιμοι να σε βοηθήσουν στο παραμικρό, που μάλλον θα ήταν απερισκεψία να μου εμπιστευθείς για βάψιμο κάτι παραπάνω από το κοντρα πλακέ που παίζουν πλαστελίνη τα παιδιά σου. ;Dδεν είμαι off topic, γιατί μετά θα το στείλω στο φίλο μου τον Κώστα να το βάψει ;D
Μεγάλο κεφάλαιο, μεγάλη ταλαιπωρία, έχει ξανασυζητηθεί (χημικά, φλόγιστρα, τριβεία κλπ). Δε νομίζω όμως ότι υπάρχει άλλη λύση από το τρίψιμο. Μηχάνημα τα χοντρά, χεράκι στα ψιλότερα.α, και με πιο υλικό θα βγάλω το ήδη υπάρχον χρώμα άμεσα ,εννοώ χωρίς 40ημερο τρίψιμο ;D
...πέστα στον τεμπέλη... ;D ;Daudiokostas είπε:Δε νομίζω όμως ότι υπάρχει άλλη λύση από το τρίψιμο.