- Πόντοι
- 338
Πολύ αλητεία λέμε! ;D
+1 για το "όχι pickguard" αλλά αν παίζει καμιά καλή ιδέα, μέσα!
+1 για το "όχι pickguard" αλλά αν παίζει καμιά καλή ιδέα, μέσα!
Ήτο το ζητούμενο. Emg... μπααα....δεν....Ουραίους...έχει άποψη!
Το σκέφτομαι. Αλλά χάνει λίγο από το Rat Bass (κατά το Rat Bike) concept που θέλω. Το κάνει πιο σοβαρό.Οχιιιιιιιί! Μην του βάζεις piguard!!!! Βγάλτο!!! :'( :'( :'( :'(
Μη με κάνεις και ντρέπομαι. Αφού μπορώ πάντως εγώ με tru-oil, όλοι μπορούν.Κωστα μαναρι εγινε φιλε μου! Το tru oil πραγματικα κανει θαυματα, πιο κοντα στο ξυλο δεν γινεται!
Λες;Λογότυπο, δεν θα βάλουμε?
Λέω...στείλτο μου εσύ...και όταν θα βάλω να τυπώσω δικά μου, θα το βάλλω και αυτόaudiokostas είπε:Λες;
Έχεις τα δίκια σου μεγάλα.... Να με σχωρνάς. :-[Προς op:Έτσι κάνει ο κόσμος ωρέ?
Να μην το βάλλεις μωρέ. Κρίμα. Ωραίο θα ναι ;Dθα το βάλλω και αυτό
Α μπράβο, κάτι ξυλί θέλει αλλά ο ιδιοκτήτης θα κλωτσήσει φοβάμαι.odis13 είπε:Eυγε και μεγειες!
Στο θεμα pickguard θα ελεγα rosewood γιατι τα παντα, ως γνωστον, γινονται καλυτερα με rosewood pickguard.
Παλισάντερο δεν του παγαίνει. Πρέπει να υπάρχει κι ένα κοντράστ.odis13 είπε:Στο θεμα pickguard θα ελεγα rosewood γιατι τα παντα, ως γνωστον, γινονται καλυτερα με rosewood pickguard.
Earendil είπε:Α μπράβο, κάτι ξυλί θέλει αλλά ο ιδιοκτήτης θα κλωτσήσει φοβάμαι.
Πώς θα μπορούσες να δώσεις σε ένα clear pickguard το smoked glass εφέ των λυχνιώνε; Θα του πήγαινε νομίζω.
Καλοφόρετο! :-*
Το κανα. Χαλκός με πράσινη πατίνα. Ή μάλλον δεν ήταν πατίνα. Κανονική σκουριά ήταν. Δεν με άρεσε. Τον έτριψα με ξύδια και λεμόνια και έγινε μπακίρι όμορφο για προικιό αλλά του μάτς δια πικάρδιον. Και μου λέω "υπομονή". Αλλά δεν με ακούω.kwstas79 είπε:Πες όχι στο άσπρο πλαστικό πράμα. Κάνε μεταλλικόν χρυσομπούτζινον πράμαν με μπόλικην πατίναν επάνων.
Ε, κομπάρε ίντα που λαλείς; Λέγω σεν βρε με ένα πικγκαρντ θα είναι πολλάν ωραίον ;Dlongshadow είπε:Εμένα αρέσκει μου πολλά Σιόρ τζε άις τους άλλους να λαλούν!
Τζε έσει τσε καλόν ήχον!
Αμα ο ο Χρυσαυτίτης το πε ότι τον ήχο έχει τον καλόν (αν και όπως ξέρουμε ο ήχος ξεκινάει από το εσωτερικό του σώβρακου) τα πλαστικά πλέον εμένα δε με νοιάζουν.Τζε έσει τσε καλόν ήχον!
Κόρακας, κοράκου μάτι...δεν βγάνει ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Τι στον κόρακα; :
Μόνο σε εμένα με αρέσει με pickguard; ;D
Μαύρα κοράκια με... pickguard γαμψά ;D ;D ;Dmarathon είπε:Κόρακας, κοράκου μάτι...δεν βγάνει ;D ;D