Τζον... τζον... τζον...

Status
Not open for further replies.
Superfunk είπε:
Δεν ευχομαι τιποτα για εσενα (in fact μου εισαι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ αδιαφορος),αναφερομουν απλα σε μια ΔΙΚΗ σου ΑΠΕΙΛΗ προς εμενα λιγες μερες πριν... ;)

Ηρεμησε λοιπον πιες ΑΚΟΜΑ ενα τσιπουρο και μην ασχολεισαι τοσο πολυ μαζι μου....
Πριν πιω το τσίπουρό μου, πες που αισθάνθηκες το τουφέκι μου συγκεκριμένα

Βλεπεις ποσο cool ειναι ο Charlie σε αυτο το βιντεο?

ε τοσο πολυ δεν μπορω να ασχοληθω αλλο με εσενα... ;D

artworks-000054911516-ekc7ag-original.jpg

trolley είπε:
Ναι, αλλά μήπως χαρακτηρισθούμε ως "ΙΔΙΩΤΑΙ" και κερδίσουμε τη χλεύη του πλήθους;
Δεν έχεις τις βάσεις (οικογένειας-παιδείας) να σου μιλήσει σοβαρά ο σάμης αφού.

harilatron είπε:
Δεν έχεις τις βάσεις (οικογένειας-παιδείας) να σου μιλήσει σοβαρά ο σάμης αφού.
Αλέξη, εσύ?

samy paraga είπε:
Μία ερώτηση: Γράφεις σουρωμένος εκ πεποιθήσεως, ή απλά "it gets the better of you";

Εξάλλου, είναι τουλάχιστον προκλητικό να σκούζεις και να παραπονιέσαι σαν πιτσιρίκι που του πήραν το lollipop που ο κακός ο admin και οι mods τάχα μου σε έχουν στη μπούκα, όταν -στην ουσία- για πάρτη σου δημιουργήθηκε ολόκληρη ενότητα για να μιλάς για πολιτικά θέματα σε ένα ΑΜΙΓΩΣ μουσικό forum. Εσύ ήσουν που άρχισες εκείνα τα ανεκδιήγητα threads "περί πολιτικής επικαιρότητας" και έκανες μπάχαλο όλο το forum.

ΣΦ μην ανησυχείς, σύντομα θα σου συμβεί αυτό που εύχεσαι για μένα   ;D ;D ;D
:o

Δικηγόρος δεν είμαι και δεν γνωρίζω, αλλά αυτό μπορεί να είναι και μηνύσιμο. Στη θέση σου θα το έσβηνα αμέσως...

S9F είπε:
Δικηγόρος δεν είμαι και δεν γνωρίζω, αλλά αυτό μπορεί να είναι και μηνύσιμο. Στη θέση σου θα το έσβηνα αμέσως...

Όπως είναι και αυτό:

S9F είπε:
Μία ερώτηση: Γράφεις σουρωμένος εκ πεποιθήσεως, ή απλά "it gets the better of you";

Σουρωμένος πάντα εκ πεποιθήσεως

:o

Δεν νομίζω πως απείλησα εγώ ε? ή εγώ έκανα όλα όσα καταμαρτυρείς

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back