Τζον... τζον... τζον...

Status
Not open for further replies.

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
2
Πόντοι
1,003
Σύνοψη : αντί να περιοριστεί η ελευθερία όσων καταστρέφουν το νήμα (μετά τον μεσημεριανό τους ύπνο και πριν μας τιμήσουν με υψίστης σημασίας πληροφόρηση για το τι μουσική ακούνε σήμερα) δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν τους καίγεται καρφί αν τους διαγράψουν... κλειδώνει το νήμα;

Τζον... τζον... τζον.... ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αη ντοντ αντερσταντ Κράηστ

trolley είπε:
Σύνοψη : αντί να περιοριστεί η ελευθερία όσων καταστρέφουν το νήμα (μετά τον μεσημεριανό τους ύπνο και πριν μας τιμήσουν με υψίστης σημασίας πληροφόρηση για το τι μουσική ακούνε σήμερα) δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν τους καίγεται καρφί αν τους διαγράψουν... κλειδώνει το νήμα;

Τζον... τζον... τζον.... ;)
+1

Συμφωνώ. ¨Εχω ζητήσει να διαγραφούν οι ad hominem επιθέσεις εναντίον μου, αλλά μπα.

Είναι σα να τους είπα: Εσύ θέλει κάνει εγώ τζάμια;

Προσωπικά απόλαυσα την κουβέντα σαν αναγνώστης αλλά...

Ο ρυθμός με τον οποίο η κουβέντα εξελίχθηκε καθώς και το πλήθος όσων παρέβαιναν τους Κανονισμούς δεν επέτρεπε ικανοποιητικό moderation.

Έπειτα αναπόφευκτα τέθηκε και θρησκευτικό θέμα, οπότε εκεί πατώσαμε.

Η κουβέντα αυτή είναι αλληλένδετη με το τι πιστεύει ο καθείς. Και όπως γνωρίζετε το άλυτο πρόβλημα διαχρονικά παραμένει και διανύουμε ακόμα εποχές θρησκευτικών πολέμων. Δεν θα το λύσουμε εμείς και ούτε έχω τέτοιες ψευδαισθήσεις.

Πάντως -επειδή ένα από τα ζητήματα με τα οποία ασχολούμαι εδώ στα ξένα είναι και το Gender Equality & Diversity, οφείλω να πω ότι τα "είδη" της ανθρώπινης πανίδας είναι ων ουκ έστιν αριθμός.

Εδώ στο Βέλγιο, το 3.5% των γάμων που τελούνται ετησίως είναι ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου. Δεν έχει καμία σημασία! Μπορείς να πας σε gay / lesbian bar και να μην σε "πειράξει"/φλερτάρει κανείς (προσωπικά ως ετεροφυλόφυλος, μάλλον τις γυναίκες βρήκα θελκτικές εκεί) και αντίστροφα, οι όμο της παρέας να είναι οι καλύτεροι σου σύντροφοι και φίλοι χωρίς υπόνοιες χυδαιότητας (που τόσο τρομάζουν τους πουριτανούς).

Νομίζω ότι τα ζητήματα των genders μέλλουν πολύ γρήγορα να αντικατασταθούν από τις εξελίξεις της βιολογίας και όταν πια ο κόσμος θα μπορεί να επιλέγει το ορμονικό του προφίλ για αλλαγή της εμπειρίας ζωής του ή αποφασίζοντας για τα παιδιά του, τότε δε θα έχουν καμία σημασία και θα θεωρούνται ένα ακατάληπτο relic του παρελθόντος όπως σήμερα αντιμετωπίζουμε τη σχολαστική φιλοσοφία του μεσαίωνα πχ.

Δηλαδή, πιστεύω πως στον μέλλον ένας επιστήμονας θα κοιτάζει τα σχετικά κείμενα των αρχών του 21ου αι και κυριολεκτικά θα λέει από μέσα του ''Τι φάση;''.

Προς το παρόν το απαρχαιωμένο trend του φεμινισμού / φλλοκρατισμού, σε κάμποσες περιπτώσεις, απλώς φαίνεται να δημιουργεί ένα στρατό βασισμένο στην δικτατορία της ιδεολογίας, ο οποίος αναπόφευκτα θα δημιουργήσει περισσότερη δυστυχία μέσω του διανοητικού εκβιασμού που ήδη ασκεί σε γυναίκες και άντρες alike.

Αυτό πυο δεν πρόλαβα να πω στο thread (αφού εξαρχής καταπιανόμαστε να συζητάμε τα αυτονόητα ανθρώπινα δικαιωματα - μια ματιά στον ευρωπαϊκό χάρτη των ατομικών δικαιωμάτων αρκεί) ήταν για τον αντίποδα της πατριαρχίας και τους φαλλοκράτες ελληναράδες, διότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις κοινωνικής δυσφορίας: Υπάρχουν και άντρες/γυναίκες που δηλώνουν ex-feministis για αρκετά καλούς λόγους!

Μην διαβάζετε/βλέπετε μόνο όσα προβάλονται -ταυτίζονται με αυτά που ήδη συμφωνείτε και όλα τ' άλλα είναι εμετός, male dominance, πατριαρχική προπαγάνδα, θάνατος, ψόφος, ποδάγρα, τύφος και Γιώργος Τράγκας.

yameth είπε:
Έπειτα αναπόφευκτα τέθηκε και θρησκευτικό θέμα, οπότε εκεί πατώσαμε.

Η κουβέντα αυτή είναι αλληλένδετη με το τι πιστεύει ο καθείς. Και όπως γνωρίζετε το άλυτο πρόβλημα διαχρονικά παραμένει και διανύουμε ακόμα εποχές θρησκευτικών πολέμων. Δεν θα το λύσουμε εμείς και ούτε έχω τέτοιες ψευδαισθήσεις.
Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι θρησκευτικό, είναι πολιτικό και όταν λέω πολιτικό, εννοώ πως αφορά ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ και όχι ΙΔΙΩΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, idiots, σε κάποιους εκ των  οποίων ενελειπώς, εδώ μέσα κλείνεται το μάτι, ακόμα και σε θέματα που πραγματικά δεν έχουν σχέση με τη πολιτική. Το Ιράν ας πούμε σήμερα, η Β. Κορέα πιο πριν κλπ.

Ο καθένας μας ξεκινάει με διαφορετικές βάσεις, οικογένειας-παιδείας κλπ επιχείρησα κάποια στιγμή να μιλήσω στην ΕΣΠΡΈΣΟ, είδα πως δεν έβγαζα άκρη και τα παράτησα,σήμερα απέφυγα οποιαδήποτε συμμετοχή.

Παρακαλώ σας όμως φτάνει με τη Β. Κορέα, το Ιραν, τις Η.Π.Α το Βαρελίνο, την ανικανότητα του Έλληνα, παντού και πάντα κλπες αηδείες που εκφράζουν κάποιοι συνέχεια.

Προσωπικά θα ασχοληθώ με τη μουσική και τον Ιρανό, όποτε μου κάνει κέφι να γελάω με κανά αστείο που θα του λέω για τον εμμονικό του χαρακτήρα, α ναι και για τον μοδεράτορα Αλέξη  ;D ;D ;D  Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί τους, απλά διασκεδάζω να τους τσιγκλάω

Περί ΠΟΛΙΤΩΝ έχω να προτείνω μια ιστοσελίδα- σιχαμένου ευεργέτη κατ' εμέ- που όμως έχει ενδιαφέροντα πράγματα, για να περνάει η ώρα σας και να μη στύβουμε το μυαλό μας, στο τι κοτσάνα θα πετάξουμε για να περάσει ο χρόνος μας.

ΣΤΩ  :D

ΥΓ το συγκεκριμένο λινκ το βάζω επίτηδες, λέει και για πολίτες και για θρησκείες κλπ κλπ  και δεν το βάζω για σχολιασμό, απλά για σκέψη

http://www.blod.gr/lectures/Pages/viewlecture.aspx?LectureID=2292

Ξανά ΣΤΩ, περισσότερο γιατί γνώρισα μερικούς άνθρωπες απέ πα μέσα που μπορεί και να μη ταιριάζουμε στα της μουσικής, ή της πολιτικής, αλλά τους αναγνωρίζω την ιδιότητα του ΠΟΛΙΤΗ  ;D

Τώρα αν δεν, δε πραζ αφέντη δκος είναι το μαγαζί, ότι θες κάνεις, αλλά όχι θρησκευτικό το πρόβλημα, τα προβλήματα είναι πολιτικά, αφού αφορούν ΠΟΛΙΤΕΣ που μπορεί να είναι και θρησκευάμενοι .

samy paraga είπε:
Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι θρησκευτικό, είναι πολιτικό και όταν λέω πολιτικό, εννοώ πως αφορά ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ και όχι ΙΔΙΩΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, idiots, σε κάποιους εκ των  οποίων ενελειπώς, εδώ μέσα κλείνεται το μάτι, ακόμα και σε θέματα που πραγματικά δεν έχουν σχέση με τη πολιτική. Το Ιράν ας πούμε σήμερα, η Β. Κορέα πιο πριν κλπ.
Η λέξη ιδιώτης και η λέξη idiot δεν έχουν καμία σχέση. Η "ιδιωτικότητα" στην αγγλική γλώσσα έχει εντελώς διαφορετική ρίζα. Αυτό που γράφεις είναι αντίστοιχο του να συνέκρινα εγώ τη λέξη "πολίτης" με γνωστή μάρκα ρολογιών.

Για την ιστορία, τα παραπάνω.

Για την ιστορία, τα παραπάνω
Τα πιασες τα λεφτα σου τωρα φιλΩς.... ;D

Εχω κλεισει τραπεζι στο ιρανικο ρεστοραντ στη Φριντριχστρασε στο Βαρελινο για αυριο,ειναι κοντα στη πρεσβεια της Β.Κορεας & μακρια απο τη πρεσβεια των ΗΠΑ & δεν εχει ανικανους Ελληνες εκει κοντα....σε περιμενω να φαμε πιλαφι με πορτοκαλι & ροδι & ΚΕΜΠΑΠΙΑ φινα...σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ booth    ;D

Μετα το φαϊ σαν ελευθεροι ΠΟΛΙΤΕΣ θα παμε και μια βολτιτσα στον Σπρε μια και το φθινοπωρο ειναι ιδιαιτερα ηπιο εφετος,αν θες καμνομεν και βαρκαδα.

Superfunk είπε:
Εχω κλεισει τραπεζι στο ιρανικο ρεστοραντ στη Φριντριχστρασε στο Βαρελινο για αυριο,ειναι κοντα στη πρεσβεια της Β.Κορεας & μακρια απο τη πρεσβεια των ΗΠΑ & δεν εχει ανικανους Ελληνες εκει κοντα....σε περιμενω να φαμε πιλαφι με πορτοκαλι & ροδι & ΚΕΜΠΑΠΙΑ φινα...σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ booth    ;D

Μετα το φαϊ σαν ελευθεροι ΠΟΛΙΤΕΣ θα παμε και μια βολτιτσα στον Σπρε μια και το φθινοπωρο ειναι ιδιαιτερα ηπιο εφετος,αν θες καμνομεν και βαρκαδα.
Ναι, αλλά μήπως χαρακτηρισθούμε ως "ΙΔΙΩΤΑΙ" και κερδίσουμε τη χλεύη του πλήθους;

Oχι ρε συ μη φοβασαι το πληθος αγαπαει τους ιδωτες στο Βαρελινο ,προκειται για 100% αστικο περιβαλλον σε διαβεβαιωνω.....για να πετυχεις μαντρι ,σταβλο και ΖΩΑ  πρεπει να οδηγησεις τουλαχιστον 2 ωρες σε οτομπαν με ελαχιστη ταχυτητα τα 180 χιλιομετρα ανα ωρα ... ;D  

samy paraga είπε:
  Ο καθένας μας ξεκινάει με διαφορετικές βάσεις, οικογένειας-παιδείας κλπ επιχείρησα κάποια στιγμή να μιλήσω στην ΕΣΠΡΈΣΟ, είδα πως δεν έβγαζα άκρη και τα παράτησα,σήμερα απέφυγα οποιαδήποτε συμμετοχή.
Αλήθεια; Δηλαδή επειδή εσύ δεν έβγαλες άκρη με την espresso κάτι δεν πάει καλά με τα άτομα που γράφουν εκεί και πρέπει να αλλάξει για να μπορείς εσύ να βγάλεις άκρη. Φίλε μου αν δεν συμφωνείς με κάποιους έχεις δυο και μόνο δυο επιλογές είτε σου αρέσει είτε όχι, ή συζητάς και προσπαθείς να αποδείξεις το ορθό της σκέψης σου ή δεν συμμετέχεις στην συζήτηση. Το δεν συμφωνώ, δεν συμμετέχω και πρέπει να αλλάξει η συζήτηση για να συμμετέχω δεν είναι επιλογή και μου κάνει εντύπωση πως εσύ και μερικοί άλλοι το θεωρείτε λογικό. Το να λες πως δεν μ' αρέσεις πως κάποιοι συζητάνε είναι προσβλητικό και θα έπρεπε να το καταλαβαίνεις αυτό.

Παρακαλώ σας όμως φτάνει με τη Β. Κορέα, το Ιραν, τις Η.Π.Α το Βαρελίνο, την ανικανότητα του Έλληνα, παντού και πάντα κλπες αηδείες που εκφράζουν κάποιοι συνέχεια.
Εντάξει samy, αφού εσύ βαρέθηκες και δεν σου αρέσει και τα θεωρείς αηδίες θα σταματήσουμε. Τίποτε άλλο μήπως τώρα που γυρίζει; Κανένα μασάζ στα πόδια, να σου καθαρίσουμε το αυτοκίνητο μήπως; ::)

Φίλε μου αν δεν συμφωνείς με κάποιους έχεις δυο και μόνο δυο επιλογές είτε σου αρέσει είτε όχι, ή συζητάς και προσπαθείς να αποδείξεις το ορθό της σκέψης σου ή δεν συμμετέχεις στην συζήτηση.
Κανεις λαθος φιλΩς υπαρχει και ΤΡΙΤΗ επιλογη: τους ΤΟΥΦΕΚΑΣ.  (Trust me αυτο κανουν και στη Β.Κορεα και στο Ιραν  ;) )

theoctapus είπε:
Αλήθεια; Δηλαδή επειδή εσύ δεν έβγαλες άκρη με την espresso κάτι δεν πάει καλά με τα άτομα που γράφουν εκεί και πρέπει να αλλάξει για να μπορείς εσύ να βγάλεις άκρη. Φίλε μου αν δεν συμφωνείς με κάποιους έχεις δυο και μόνο δυο επιλογές είτε σου αρέσει είτε όχι, ή συζητάς και προσπαθείς να αποδείξεις το ορθό της σκέψης σου ή δεν συμμετέχεις στην συζήτηση. Το δεν συμφωνώ, δεν συμμετέχω και πρέπει να αλλάξει η συζήτηση για να συμμετέχω δεν είναι επιλογή και μου κάνει εντύπωση πως εσύ και μερικοί άλλοι το θεωρείτε λογικό. Το να λες πως δεν μ' αρέσεις πως κάποιοι συζητάνε είναι προσβλητικό και θα έπρεπε να το καταλαβαίνεις αυτό.

Εντάξει samy, αφού εσύ βαρέθηκες και δεν σου αρέσει και τα θεωρείς αηδίες θα σταματήσουμε. Τίποτε άλλο μήπως τώρα που γυρίζει; Κανένα μασάζ στα πόδια, να σου καθαρίσουμε το αυτοκίνητο μήπως; ::)
Καλά όχι ότι εσύ είσαι καλύτερος του Β. Κορεάτη, αλλά διάβασε τι έγραψα. Δεν σας απαγόρεψα να μιλάτε. Απλά είπα πως καλύτερα θα ήταν να περιορίσετε τον ίστρο σας εντός της εσπρέσο λαίμαι

ΣΦ μην ανησυχείς, σύντομα θα σου συμβεί αυτό που εύχεσαι για μένα  ;D ;D ;D

Το μνμ αφτο θα αφτοκαστραφεί, όπως και ο τροφοδότης λογαριαζμος του λαίμαι

trolley είπε:
Η λέξη ιδιώτης και η λέξη idiot δεν έχουν καμία σχέση. Η "ιδιωτικότητα" στην αγγλική γλώσσα έχει εντελώς διαφορετική ρίζα. Αυτό που γράφεις είναι αντίστοιχο του να συνέκρινα εγώ τη λέξη "πολίτης" με γνωστή μάρκα ρολογιών.

Για την ιστορία, τα παραπάνω.
Να τη ψάξεις λίγο παραπάνω την ιστορία φίλοους

ΣΦ μην ανησυχείς, σύντομα θα σου συμβεί αυτό που εύχεσαι για μένα
Δεν ευχομαι τιποτα για εσενα (in fact μου εισαι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ αδιαφορος),αναφερομουν απλα σε μια ΔΙΚΗ σου ΑΠΕΙΛΗ προς εμενα λιγες μερες πριν... ;)

Ηρεμησε λοιπον πιες ΑΚΟΜΑ ενα τσιπουρο και μην ασχολεισαι τοσο πολυ μαζι μου....

samy paraga είπε:
Καλά όχι ότι εσύ είσαι καλύτερος του Β. Κορεάτη, αλλά διάβασε τι έγραψα. Δεν σας απαγόρεψα να μιλάτε. Απλά είπα πως καλύτερα θα ήταν να περιορίσετε τον ίστρο σας εντός της εσπρέσο λαίμαι
Αυτό που δεν θες να καταλάβεις samy είναι πως αυτό που ονομάζεις εσύ ίστρο είναι θέμα αισθητικής και άποψης (και μερικές φορές επί θεμάτων σοβαρών) και δεν μπορώ να βρώ ούτε έναν λόγο γιατί η δικιά σου αισθητική και άποψη είναι σωστότερη ή καλύτερη. Θες να το αποδείξεις; Ιδού η Ρόδος. Άρα δεν θα περιορίσουμε τίποτα. Αν δεν σου αρέσει είναι δικό σου πρόβλημα και κανενός άλλου.

Σημ: Αυτό έλειπε να απογορεύεις.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back