Τζαζ πιανο που;;;

Δυσκολο να ξανακανω συζητηση μαζι του. Πανω απο 1 ωρα συζηταγαμε και η γραμματεας μου ειπε να την παρω απο Δευτερα αν ειναι να γραφτω γιατι κλεινουν οι θεσεις. Και γενικα κι εμενα δε μου παει να ξαναπαω για συζητηση μετα απο τοση ωρα που μιλαγαμε προχθες. Πιστευω οτι δε θα μου πει κατι διαφορετικο παντως και να ξαναπαω.

"Το πιθανότερο είναι πως αυτό που εννοεί είναι ότι δεν ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη γνωστή σειρά, ή κάποια διαδεδομένη μέθοδο μάθησης, αλλά πάει πιο πολύ με το ένστικτο."

Κι αυτο ακομα εμενα με προβληματιζει. Δηλαδη θα ερχεται καθε βδομαδα για μαθημα και εκεινη τη στιγμη θα σκεφτεται τι θα κανουμε σημερα; Δε μου φαινεται και πολυ σωστο αυτο....

Αυτό, που καταλαβαίνω εγώ, είναι ότι ως "ύλη" ορίζει αυτά, που πρέπει ντε και καλά να γίνουν, ασχέτως, αν ο μαθητής τα αφομιώνει ή όχι.

Δηλαδή, πιστεύω ότι έχει ένα πρόγραμμα, το οποίο προχωράει, ανάλογα με το επίπεδο της τάξης.

Δε νομίζω ότι ένα τόσο γνωστό ωδείο θα είχε κάποιον τόσο χύμα μέσα.

Ωστόσο, από τη στιγμή, που πριν ακόμα γραφτείς, έχεις τόσους προβληματισμούς, μάλλον αυτός ο δάσκαλος δεν είναι για σένα, γιατί, νομίζω, ότι θα τείνεις να τον παρεξηγείς, να τον αμφισβητείς ή να ξενερώνεις εύκολα μαζί του.

Δε φαίνεται να σε κέρδισε, με την πρώτη, δηλαδή.

mustafank είπε:
Αυτό, που καταλαβαίνω εγώ, είναι ότι ως "ύλη" ορίζει αυτά, που πρέπει ντε και καλά να γίνουν, ασχέτως, αν ο μαθητής τα αφομιώνει ή όχι.

Δηλαδή, πιστεύω ότι έχει ένα πρόγραμμα, το οποίο προχωράει, ανάλογα με το επίπεδο της τάξης.

Δε νομίζω ότι ένα τόσο γνωστό ωδείο θα είχε κάποιον τόσο χύμα μέσα.

Ωστόσο, από τη στιγμή, που πριν ακόμα γραφτείς, έχεις τόσους προβληματισμούς, μάλλον αυτός ο δάσκαλος δεν είναι για σένα, γιατί, νομίζω, ότι θα τείνεις να τον παρεξηγείς, να τον αμφισβητείς ή να ξενερώνεις εύκολα μαζί του.

Δε φαίνεται να σε κέρδισε, με την πρώτη, δηλαδή.
Ναι ισως εννοει αυτα, κι εμενα μου φαινεται δυσκολο ενα τοσο γνωστο ωδειο να εχει καθηγητη τοσο χυμα...

Για το αλλο που ειπες εχεις δικιο, δε με κερδισε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back