X-minor είπε:Έτσι για την απορία, δεν λέει ο καθένας και τι χρησιμοποίησε/πως έγραψε;
Ok γιατί όχι...X-minor είπε:Έτσι για την απορία, δεν λέει ο καθένας και τι χρησιμοποίησε/πως έγραψε;
PRS SE Custom 22 2017 -> Focusrite Scarlett Solo -> Sonar Home Studio με Guitar RigX-minor είπε:Έτσι για την απορία, δεν λέει ο καθένας και τι χρησιμοποίησε/πως έγραψε;
Neck μαγνήτης (Texas special) της Fender Am special Strat, περασμένης στον Fender Mustang i με ένα neutral preset του (στην ουσία ο ενισχυτής δεν παρεμβάλλεται καθόλου), 9ρες χορδές σχεδόν ενός χρόνου... :X-minor είπε:Έτσι για την απορία, δεν λέει ο καθένας και τι χρησιμοποίησε/πως έγραψε;
έλα κουλάρησε....cigaret13 είπε:9ρες χορδές σχεδόν ενός χρόνου... ::-X, medium πένα,
Πέρυσι το Πάσχα τις πέρασα.... Εντάξει δεν είναι ενός χρόνου είναι 10 μηνών.... :dimsonic είπε:έλα κουλάρησε....
δεν νομίζω να διαβάζει ο SF το νήμα...![]()
X-minor είπε:Έτσι για την απορία, δεν λέει ο καθένας και τι χρησιμοποίησε/πως έγραψε;
Κι εγώ plexi με TS αντί rat και ελαφρύ twin delay. Κατά τ'άλλα, harley benton st-62 στρατ, θέση 4 (νομίζω, ή 4 ή 2).mpamps είπε:PRS Standard 22 --> Line6 UX1 --> Logic Pro X
Preset από POD Farm βασισμένο σε '68 Marshall 'Plexi' Super Lead με ένα ProCo Rat style distortion μπροστά.
είναι όντως πολλά τα 8 χρόνια, αλλά θα περιμένω και άλλα 8 αν είναι να δώσεις τέτοιο εαυτό.LK είπε:Όπως ειπα και στην αρχη, όταν ανεβασα τη "συμμετοχή" μου, ηταν απόφαση της στιγμής.
Πάνε πάνω από 8 χρόνια που δεν "αισθάνομαι" μουσικός , ποσο μάλλον κιθαρίστας.
Δεν την γνωρίζει την εμπειρία αυτή ο LK.dimsonic είπε:ήταν κάτι σαν σεξ μετά από 8 χρόνια υποθέτω... ;D
Σύνδεσα το send του ενισχυτή με με την κάρτα ήχου του υπολογιστή (ενσωματωμένη στην μητρική) στο μικρόφωνοcigaret13 είπε:Rockhead θα σου ήταν εύκολο να μας πεις πως και με τι έγραψες το σόλο σου;
Απλά για να γνωρίζεις μελλοντικά (δεν τίθεται θέμα με το σόλο σου), πως ότι μηχάνημα έχεις πριν και μετά την υποδοχή της κάρτας ήχου σου, έχει ελαττωθεί η απόδοση του σε κάτω απο 10% των δυνατοτήτων του. Και δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα μηχανήματα.rockhead είπε:Σύνδεσα το send του ενισχυτή με με την κάρτα ήχου του υπολογιστή (ενσωματωμένη στην μητρική) στο μικρόφωνο
η εγραφή έγινε με το free πρόγραμμα Audacity πολύ καλό και δωρεάν
YAMAHA VR6000
BOSS GT-1
GIBSON DELUXE 2015