Τζαμάρετε στο noiziest collab jam for 2018

Status
Not open for further replies.
Α ναι εγώ έγραψα με Strat και Amplitube.

RayDTutto είπε:
έγραψα με Strat και Amplitube.
Τα ιδια κι απο εδω.

Εγω έγραψα με Gibson 335, bridge pickup > Boss ME-70 πεταλιέρα > κάρτα SPL Creon.

RayDTutto είπε:
Α ναι εγώ έγραψα με Strat και Amplitube.
Εγώ δεν έγραψα.

yameth είπε:
Εγω έγραψα με Gibson 335, bridge pickup > Boss ME-70 πεταλιέρα > κάρτα SPL Creon.
Μήπως έγραψες με την αόρατη κιθάρα. ...η εγω το έχασα  ;D.Θελω να πω... το ανεβασες;

LK είπε:
Μήπως έγραψες με την αόρατη κιθάρα. ...η εγω τι έχασα  ;D.Θελω να πω... το ανεβασες;
Το κρατάει κρυφό για έκπληξη.... ;) :laugh:  Για να "ψαρώσουμε" όλοι στο τέλος..... :o :-X

Nestoras είπε:
Εγώ δεν έγραψα.
Nα γραψεις Σερ.Να γουσταρουμε.

Μήπως έγραψες με την αόρατη κιθάρα. ...η εγω το έχασα  ;D.Θελω να πω... το ανεβασες;
;D

Nestoras είπε:
Εγώ δεν έγραψα.
Με τι δεν έγραψες?

LK είπε:
έλα μου ντε...

με την αστατη έπαιξε....

την ανυπόστατη.... ;D

Βάλτε με στο τέλος (part 11), δεν ξέρω, αλλά μου έκατσε καλύτερα από τα άλλα μέρη. Χάρηκα πολύ που πρόλαβα να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο, πριν 1-2 χρόνια θα ντρεπόμουν να ανεβάσω κάτι μετά από τέτοιους παίκτες όπως εσείς, αλλά να που σταματήσανε οι ντροπές. ;D

Στο πρώτο αρχείο έχω ό,τι ζήτησε ο yameth για το διαγωνισμό. Παρακάτω είναι το soundcloud με το solo mixαρισμένο.

[soundcloud]

[/soundcloud]
Χρησιμοποίησα το Atomic Amplifire με Ownhammer IR. Plexi style ενισχυτής με ένα Tubescreamer μπροστά και ένα digital delay στη mixαρισμένη έκδοση. Weapon of choice η Stratocaster μου.

Noiz_Blues_Jam_in_A.mp3

Attachments

Ένα μεταμεσονύκτιο και από μένα, το γραψά στο 1 αλλά το μεταφέρετε όπου χωράει  :)

Στο sample είναι το σόλο με το bt στο κέντρο, έτσι για ακρόαση.

Το δεύτερο είναι για τον Yameth παναρισμένο δεξια/αριστερά όπως ζητήθηκε.

Καλά παιξίματα να χουμε  :)

jam_sample.mp3

left_right_Yameth.mp3

Attachments

LK είπε:
Που να το ανεβάσω ρε φίλος; Για να το δω, να το κατεβάσω για μειξη; ;DΘα ανέβει μαζι με τα υπόλοιπα. Δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο φυσικά. Για την συμμετοχή είναι και είχε και πολλή πλάκα η διαδικασία. ;)

O φασιον δεν μας έκανε την χάρη. Μόνο χαχαχουχα και πλακίτσες... Περιμένω άμεσα την συμμετοχή του.

Αν δεν την λάβω εντός του επόμενου... πεντάλεπτου, θα αναγκαστώ να βάλω τη δεύτερη συμμετοχή του "τραβάτε με κι ας κλαίω" dimsonic.

Εχω υπολογίσει ένα 12μετρο που περισσεύει.

yameth είπε:
Αν δεν την λάβω εντός του επόμενου... πεντάλεπτου,
Πέρασε το πεντάλεπτο.

Μπορείτε να βγάλετε την λάμπα από την μούρη μου, δεν ομολόγησα. ;D ;D ;D

Σε μερικές μέρες ίσως ....

Περιμένετε και τον noe ρε σεις, είναι ακόμα εκτός νόμου φαίνεται.

yameth είπε:
O φασιον δεν μας έκανε την χάρη. Μόνο χαχαχουχα και πλακίτσες... Περιμένω άμεσα την συμμετοχή του.

Αν δεν την λάβω εντός του επόμενου... πεντάλεπτου, θα αναγκαστώ να βάλω τη δεύτερη συμμετοχή του "τραβάτε με κι ας κλαίω" dimsonic.

Στελνω και τριτο αμα θέλετε... :)

yameth είπε:

Αυτό να το εκλάβουμε σαν απειλή....; ::) :-[ :-X ;D ;D ;D

Sorry, αλλά άκουσα τα "δοκιμαστικά" του ατόμου με την μεγάλη... λάμψη και πραγματικά αυτή η βερσιόν τον δικαιώνει να μπεί δεύτερη φορά με άλλο... όργανο.

Οπότε είμαστε κομπλέ και η ομάδα αυτή έκλεισε.

την καλησπερα μου.δεν ξερω αν προλαβα η οχι.παντως σας στελνω και το δικο μου για την τιμη των οπλων..ειναι γραμμενο στο 1ο  μερος.αν τελικα ισχυσει η συμμετοχη μπορει να χρησιμοποιηθει και αλλου αν ταιριαξει.ευχαριστω.ειναι γραμμενο με  μια squier c.v tele καρφι σε καρτα ηχου και στο cubase le ai elements.

noiz_shuffle_solo.mp3

noiz_shuffle_mix.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
yannisp είπε:
την καλησπερα μου.δεν ξερω αν προλαβα η οχι.παντως σας στελνω και το δικο μου για την τιμη των οπλων..ειναι γραμμενο στο 1ο  μερος.αν τελικα ισχυσει η συμμετοχη μπορει να χρησιμοποιηθει και αλλου αν ταιριαξει.ευχαριστω.ειναι γραμμενο με  μια squier c.v tele καρφι σε καρτα ηχου και στο cubase le ai elements.
διορθωσα τα αρχεια και τις μιξεις right,left και εστειλα τα σωστα

Φίλε yannisp δυστυχώς δεν κατάφερα να προσθέσω 19η συμμετοχή, είχα ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώσει το μονταζ. Στο επόμενο.  ;)

Η συνέχεια στο Νoiziest collab jam - The tracks

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back