Μήπως έγραψες με την αόρατη κιθάρα. ...η εγω το έχασα ;D.Θελω να πω... το ανεβασες;yameth είπε:Εγω έγραψα με Gibson 335, bridge pickup > Boss ME-70 πεταλιέρα > κάρτα SPL Creon.
Το κρατάει κρυφό για έκπληξη....LK είπε:Μήπως έγραψες με την αόρατη κιθάρα. ...η εγω τι έχασα ;D.Θελω να πω... το ανεβασες;
Nα γραψεις Σερ.Να γουσταρουμε.Nestoras είπε:Εγώ δεν έγραψα.
;DΜήπως έγραψες με την αόρατη κιθάρα. ...η εγω το έχασα ;D.Θελω να πω... το ανεβασες;
έλα μου ντε...LK είπε:Μήπως έγραψες με την αόρατη κιθάρα. ...η εγω το έχασα ;D.Θελω να πω... το ανεβασες;
Που να το ανεβάσω ρε φίλος; Για να το δω, να το κατεβάσω για μειξη; ;DΘα ανέβει μαζι με τα υπόλοιπα. Δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο φυσικά. Για την συμμετοχή είναι και είχε και πολλή πλάκα η διαδικασία.LK είπε:Μήπως έγραψες με την αόρατη κιθάρα. ...η εγω το έχασα ;D.Θελω να πω... το ανεβασες;
Πέρασε το πεντάλεπτο.yameth είπε:Αν δεν την λάβω εντός του επόμενου... πεντάλεπτου,
Στελνω και τριτο αμα θέλετε...yameth είπε:O φασιον δεν μας έκανε την χάρη. Μόνο χαχαχουχα και πλακίτσες... Περιμένω άμεσα την συμμετοχή του.
Αν δεν την λάβω εντός του επόμενου... πεντάλεπτου, θα αναγκαστώ να βάλω τη δεύτερη συμμετοχή του "τραβάτε με κι ας κλαίω" dimsonic.
Εχω υπολογίσει ένα 12μετρο που περισσεύει.
Αυτό να το εκλάβουμε σαν απειλή....; :yameth είπε:O φασιον δεν μας έκανε την χάρη. Μόνο χαχαχουχα και πλακίτσες... Περιμένω άμεσα την συμμετοχή του.
Αν δεν την λάβω εντός του επόμενου... πεντάλεπτου, θα αναγκαστώ να βάλω τη δεύτερη συμμετοχή του "τραβάτε με κι ας κλαίω" dimsonic.
Εχω υπολογίσει ένα 12μετρο που περισσεύει.
διορθωσα τα αρχεια και τις μιξεις right,left και εστειλα τα σωσταyannisp είπε:την καλησπερα μου.δεν ξερω αν προλαβα η οχι.παντως σας στελνω και το δικο μου για την τιμη των οπλων..ειναι γραμμενο στο 1ο μερος.αν τελικα ισχυσει η συμμετοχη μπορει να χρησιμοποιηθει και αλλου αν ταιριαξει.ευχαριστω.ειναι γραμμενο με μια squier c.v tele καρφι σε καρτα ηχου και στο cubase le ai elements.