The noiziest collab song for 2018

X-minor είπε:
Σιγαρέττε έχεις τίποτα υπ'όψιν για μπακιτράκι;
  Έμ χμ.... ένα backing, δικό μου.... 100 bpm  1ο μέρος (αρχή μέχρι 2:00 λεπτό) Bm - E7- Bm - E7- Bm - F#7 - Bm- E7(1/2) - B7(1/2)....2ο μέρος (2;00 λεπτό μέχρι 3:18) FM7 - Bdim7- Em7 - Am7(1/2) - G7(1/2) και 3ο (από 3:19 μέχρι τέλος)  E7 - A7. 
  Κάποτε το είχα ξανανεβάσει με τον gvour να σολάρει απίστευτα... :o

https://app.box.com/s/v3650897wkfxi3ljkfd6uw7tynumpatn

X-minor είπε:
Παίζεις πεντατονική κάθε 3η και 5η
;D ;D ;D ;D

Κάθε Παρασκευή τι παίζεις? ;D ;D ;D ;D ;D

EDIT:

γτ το παμε σε το τζαζ μονοπατια??εγω προσωπικα δε το χω!!!
Δεν είναι jazz (με την παραδοσιακή έννοια).

Ένας λόγος που τα πρότεινα είναι ότι μπορεί κάποιος να παίξει από πεντακάθαρη jazz και blues μέχρι fusion και metal καραπαραμορφωμένα (βοθρέ στυλ  ;D ;D).

Μπορεί επίσης να παίξει όπως θέλει (έξω, μέσα, πεντατονικές, σρεντοκατάσταση, χαλαρά και smooth, ότι τον φωτίσει ο ύψιστος).

γιατί πως γίνεται noiziest χωρίς τον φούζον....

εξ άλλου άμα είναι να παίξω μαζί σου, έρχομαι στ Αλεξάνδρου τη χώρα και τρώω και ένα ραβανί που λέγαμε...

;D

αλλά με τον φιούσον που να βρω ευκαιρία....

(έβαλε και κάτι προοδευτικά ...με άνοιξε την όρεξη...) >:D

dimsonic είπε:
(έβαλε και κάτι προοδευτικά ...με άνοιξε την όρεξη...) >:D
  Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι... :laugh: ;D

Κι επειδή κάποιος μπορεί να σκεφτεί "κάτσε ρε φίλε, αφού δεν είσαι μέσα, τι στο δαίμονα προτείνεις κομμάτια?", να πω το εξής.

Το σκεπτικό μου είναι εδώ, ότι θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τις "απόψεις" σε κάτι όχι τόσο τετριμμένο όσο το blues/rock/hard rock, όχι όμως και extreme, αλλά απλά λίγο διαφορετικό.

Θα ήθελα να ακούσω το πώς ο καθένας θα το επεξεργαστεί ηχητικά, παιχτικά, και φυσικά μελωδικά και ρυθμικά.

Θεωρώ ότι επειδή κομμάτια σαν κι αυτά σηκώνουν πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις, θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για όλους (παίχτες και ακροατές), χώρια που ίσως βάλει κάποιους από τους συμμετέχοντες στην πρίζα να ψαχτούν λίγο περισσότερο.

Αυτά. :)

Θα λείψω μερικές μέρες, αλλά γυρνώντας ελπίζω να υπάρχει ένα backing track επιλεγμένο να ρίξουμε 2-3 νότες. ;D

Για το δικό μου λοξό μυαλό θα με άρεσε να προκύψει κάτι Death metal από τους μπλουζιάρηδες ή κάτι πσαγμένο αφαιρετικό από τους μαχογκάνιυ καλό για μεταλάδες.

;) >:D :-*

Έχουν ποσταριστεί μπόλικα μπακιτράκια, άρεσε σε κανέναν τίποτα;

Από συμμετοχές, μέχρι τώρα έχουμε:

1. bouzoukleri

2. x minor

3. dimsonic

4. noe13

5. RayDTutto

6. cigaret13

7. otto##

8. BillTrantos

Λίγοι είμαστε...

X-minor είπε:
Έχουν ποσταριστεί μπόλικα μπακιτράκια, άρεσε σε κανέναν τίποτα;
Να φτιαχτεί οριτζινάλε οπισθοδιάδρομος  :)      (backing track)  δεν παίζει;

από αυτά που προτάθηκαν προσωπικά με ενδιαφέρουν τα δυό του φιούζιου, το δικό μου  ;D,  του Carlos, του Collins και του Hendrix.

έτσι για να έχουν και μια α πρόκληση.

Κ εγω συντασσομαι πιο πολυ με τα μπακιντρακια του χμινορε

Ως τρισμέγιστος κουλάδιος με έκανε κλίκ το 7/8 Plini Style Backing Track του συνθέτη Excellent Quality.

Είμαι άμαθος από BT και δεν καλοξέρω πού να ψάξω. Νομίζω ότι αυτό που παραθέτω όμως αφήνει αρκετό χώρο για διαφορετικές γεύσεις.

Βάλτε με κι εμένα στους συμμετοχή.  :laugh:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back