- Πόντοι
- 938
εντελώς άλλο ύφος !mpamps είπε:Καλησπέρα και από εμενα.
Έγραψα το μέρος μου στο Νο 10.
Ωραιο ομως.dimsonic είπε:εντελώς άλλο ύφος !![]()
Τελικά βράδυ το ανεβάζω....cigaret13 είπε:Αφού "πήρε" το 2o ο Dim λέω να πάρω εγώ το 1o (φυσικά ο Yameth μπορεί να το βάλει όπου θέλει). Αύριο μέχρι το μεσημέρι θα ανεβάσω κι εγώ εδώ την προσπάθεια μου.
Σε παει σε αλλο παιξιμο,δεν ακουγεται ο κλασσικος Φωτης.cigaret13 είπε:Τελικά βράδυ το ανεβάζω....![]()
Εάν σου πω Γιωργάρα ότι πρώτη φορά παίζω σε Blues Shuffle, θα με πιστέψεις...; :gvour είπε:Σε παει σε αλλο παιξιμο,δεν ακουγεται ο κλασσικος Φωτης.![]()
Οχι. ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Εάν σου πω Γιωργάρα ότι πρώτη φορά παίζω σε Blues Shuffle, θα με πιστέψεις...; ::-X
Μην βάλεις στοίχημα, θα το χάσεις.... :laugh: Ποτέ δεν μ'άρεσαν τα σάφλ...gvour είπε:Οχι. ;D ;D ;D
dimsonic είπε:εντελώς άλλο ύφος !![]()
κάθε άλλο.mpamps είπε:Ελπίζω να μην είναι πολύ off! Ήταν πραγματικά όπως μου βγήκε...Σίγουρα επηρεασμένο απο αυτά με τα οποία ασχολούμαι αυτον τον καιρό.![]()
είσαι λίγο σφιγμένος....cigaret13 είπε:Εάν σου πω Γιωργάρα ότι πρώτη φορά παίζω σε Blues Shuffle, θα με πιστέψεις...; ::-X
Ότι έγινε έγινε.... Δεν κάνουμε διαγωνισμό εδώdimsonic είπε:είσαι λίγο σφιγμένος....
πιές ένα ποτάκι, και ξαναρίξτο... :-*
Τι? Δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιος την έχει μεγαλύτερη?cigaret13 είπε:Ότι έγινε έγινε.... Δεν κάνουμε διαγωνισμό εδώΓιατί εάν κάναμε θα παθαίνατε πλάκα όλοι....
![]()
Και σκανε οι πυροβολισμοι μεταξυ νταλτον και λουκι λουκ. ;D ;D ;Dcos_dr είπε:Εγώ βάζω ένα πιάνο.
Το βάζω στο 7 αλλά μπορεί να μπει και αλλού βέβαια.
αμάν ρε, πολύ στριφογύρισμα.. ;DRayDTutto είπε:Με τη λαγάνα στο ένα χέρι και το rotary speaker στο άλλο.
Στο έβδομο τμήμα γιατί εκεί έκατσε το πιο ανεκτό σόλο.
Το πρώτο αρχείο είναι για τη συμμετοχή.
Το δεύτερο αρχείο είναι το σημείο του σόλου μιξαρισμένο.