Tube amp μεχρι 100 ευρω

Little Rock n Roller

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Χρειαζομαι εναν μικρο tube amp καθαρα για εξασκηση (οχι ως βασικο ενισχυτη αφου ειδη εχω εναν marshall) , κυριως για να μπορω να τον μεταφορα ευκολα .

Εχετε κατι στο μυαλο σας?

Αφού τον θες μόνο για εξάσκηση γιατί θες να είναι μόνο λαμπάτος?

X-minor είπε:
Αφού τον θες μόνο για εξάσκηση γιατί θες να είναι μόνο λαμπάτος?
Επειδη λες μονο για εξασκηση και θες να μεταφερεται ευκολα θα προτεινα roland micro cube. Παιζει και με μπαταριες, μεταφερεται πανευκολα, ειναι στα λεφτα σου. ΔΕΝ ειναι λαμπα αλλα τουλαχιστον εχει 4-5 ηχους οποτε δε θα βαρεθεις τη ζωη σου οσο κανεις εξασκηση.

Εννοειται πως και εγω γουσταρω τον ηχο της λαμπας, και πολυ μαλιστα. Αλλα για μικρο ενισχυτακι για εξασκηση θα προτιμουσα τον παραπανω απο τον Champion.

Αν επιμενεις σε λαμπιτσα, δες και αυτον της Gretch. Ειναι ολοιδιος με τον Champion 600, σε side by side τεστ οι διαφορες ηταν πολυ μικρες. Καπου ειχα γραψει κατι για αυτους τους δυο, κανε ενα ψαξιματακι για τον Champion 600 και θα το βρεις...

Οταν λες να τον μεταφερεις ευκολα εννοεις combo? Αν οχι, μπορεις να παρεις ενα

κεφαλι 5 watt και να το συνδεσεις στο μεγαφωνο του marshall σου.

Γιατι μεχρι 100 ευρω ? θα παρεις κατι πολυ φτηνιαρικο οπως harley benton ή θα βαλεις κατι παραπανω και να παρεις τον blackheart με 138 γιουρια ? σου προτεινω το δευτερο

ZIKO είπε:
Γιατι μεχρι 100 ευρω ? θα παρεις κατι πολυ φτηνιαρικο οπως harley benton ή θα βαλεις κατι παραπανω και να παρεις τον blackheart με 138 γιουρια ? σου προτεινω το δευτερο
40 ευρω παραπανω τα δινω αντε μεχρι μεχρι 50

οσο για την κεφαλη δεν βολευει , θελω να ειναι combo

Eχουν πολυ μικρα μεγαφωνα τα combo μεχρι 150 ευρω, αυτο βεβαια μπορει να σε βολευει για εξασκηση επειδη θα μπορεις να τα 'βρωμιζεις' σε λογικη ενταση. Θελεις

να βρωμιζει?

bihlas87 είπε:
Eχουν πολυ μικρα μεγαφωνα τα combo μεχρι 150 ευρω, αυτο βεβαια μπορει να σε βολευει για εξασκηση επειδη θα μπορεις να τα 'βρωμιζεις' σε λογικη ενταση. Θελεις

να βρωμιζει?
ναι ναι  :)

Τσέκαρε και τον peavey nano valve. Τον έχω περίπου 9 μήνες και είναι super!

+ πιο φτηνός από fender champ

+ μεγαλύτερο ηχείο (τώρα θα μου πεις περί ορέξεως...)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back