- Πόντοι
- 28
εχετε καποιο τροφοδοτικο 18volt να μου προτεινετε ?το θελω για diy drive πεταλι ,το οποιο τωρα το δουλευω με την 12 volt εξοδο του power plant
Υπάρχουν 18Vdc supplies αλλά συνήθως είναι γενικού σκοπού ή για laptops κλπ. Η διαφορά τους είναι στην πολικότητα του dc jack. Στα boss type πετάλια το πλην είναι στο εσωτερικό pin/ποδαράκι του βύσματος ενώ το ανάποδο συμβαίνει στα τροφοδοτικά/πακάκια γενικής χρήσης. Κάποια βέβαια έχουν και ρύθμιση πολικότητας για αυτή τη χρήση.siatrani είπε:εχετε καποιο τροφοδοτικο 18volt να μου προτεινετε ?το θελω για diy drive πεταλι ,το οποιο τωρα το δουλευω με την 12 volt εξοδο του power plant
+18 για Voltage Doubler.crimson είπε:τι θα λεγες για δυο 9βολτες σε σειρά ή για ένα voltage doubler?
Νομίζω είναι η καλύτερη λύση. Το voltage doubler δεν παρέχει αρκετή ισχύ.Sottos είπε:Υπάρχουν 18Vdc supplies αλλά συνήθως είναι γενικού σκοπού ή για laptops κλπ. Η διαφορά τους είναι στην πολικότητα του dc jack. Στα boss type πετάλια το πλην είναι στο εσωτερικό pin/ποδαράκι του βύσματος ενώ το ανάποδο συμβαίνει στα τροφοδοτικά/πακάκια γενικής χρήσης. Κάποια βέβαια έχουν και ρύθμιση πολικότητας για αυτή τη χρήση.
Το voltage doubler δεν παρέχει ισχύ.Mardley είπε:Νομίζω είναι η καλύτερη λύση. Το voltage doubler δεν παρέχει αρκετή ισχύ.
Δες πχ την παρακάτω λίστα.
http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=NOTEBOOK%20ACCESSORIES&category2=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF
Θα διάλεγα αυτό.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.936344
Υπάρχει βέβαια και σε άλλα e-shops, έβαλα το link αυτό γιατί δείνει μία ακριβή εικόνα γιά το τροφοδοτικό αυτό.
Με την ισχύ που παρέχει ... σέρνει καράβι.
Τα overdrives όταν δουλεύουν σε μεγαλύτερες τάσεις έχουν περισσότερο headroom.θα εχει ηχητικα διαφορα απο τα 12 v που το δουλευω τωρα?κι αν ναι σε τι?
Ναι, θα έχει μια διαφορά. Και αν το δουλέψεις σε χαμηλότερη τάση θα έχει επίσης διαφορά. Εξαρτάται απ το τι ήχο αναζητείς.siatrani είπε:θα εχει ηχητικα διαφορα απο τα 12 v που το δουλευω τωρα?κι αν ναι σε τι?
Με συγχωρείτε που θα επιμείνω, αλλά εγώ θα χρησιμοποιούσα, γιά πολλούς λόγους, κάτι σαν αυτό που σου πρότεινα παραπάνω.Δεν είναι χωρίς σταθεροποίηση, είναι switching τροφοδοτικό. Ίσως θα ήταν καλύτερο να απευθυνθείς σε κάποιο κατάστημα (πχ Φανός) που ξέρουν το αντικείμενο.siatrani είπε:το τροφοδοτικο πρεπει να ειναι 18 v & τουλαχιστον 200 mA . αν εχετε καποιο συγκεκριμενο να μου προτεινετε