Τραπεζικο εμβασμα σε Thomann - δεν υπαρχει i-bank - πως;...

george956

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Πρεπει να παω πουρνο - πουρνο να σταθω στην ουρα της Εθνικης ή ειμαι τυχερος και γινεται μεσω ATM?

Η πληρωμη θα γινει μεσω καρτας, το ποσο ειναι 380 ευρω, ποια θα ειναι η προμηθεια της τραπεζας στο περιπου;...

Μα φυσικά και έχει IBAN το Thomann. Η πρώτη μου παραγγελία έτσι έγινε, και πλήρωσα εγώ μέσω της εφαρμογής της Εθνικής, και μάλιστα όταν ήμουν στη δουλειά τότε. Πώς αλλιώς θα κάνεις τη συναλλαγή? Τι στοιχεία θα δώσεις στο ταμείο? Εννοείται ότι γίνεται πληρωμή μέσω e-banking οποιασδήποτε τράπεζας. Προφανώς αφού γίνει η παραγγελεία και διαλέξεις μεταφορά μέσω τράπεζας, τότε θα σου στείλουν τα στοιχεία του λογαριασμού. Δε θυμάμαι αν είχε προμήθεια. Νομίζω δεν είχε.

ποια θα ειναι η προμηθεια της τραπεζας στο περιπου;...

Γιατι στο περίπου?

https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/Τιμολόγιο Λοιπών Εργασιών[2]/Λοιπές Εργασίες[1]/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf

Μα φυσικά και έχει IBAN το Thomann. Η πρώτη μου παραγγελία έτσι έγινε, και πλήρωσα εγώ μέσω της εφαρμογής της Εθνικής, και μάλιστα όταν ήμουν στη δουλειά τότε. Πώς αλλιώς θα κάνεις τη συναλλαγή? Τι στοιχεία θα δώσεις στο ταμείο? Εννοείται ότι γίνεται πληρωμή μέσω e-banking οποιασδήποτε τράπεζας. Προφανώς αφού γίνει η παραγγελεία και διαλέξεις μεταφορά μέσω τράπεζας, τότε θα σου στείλουν τα στοιχεία του λογαριασμού. Δε θυμάμαι αν είχε προμήθεια. Νομίζω δεν είχε.

Ξαναδιαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι ρωταει ο ΟΡ...(μεταφραζοντας το ...i-bank σε e-banking ? )

Η πληρωμη θα γινει μεσω καρτας,

Και γιατι δεν βαζεις το νουμερο της καρτας στο site του Thomman ?

Τι/ποια κάρτα έχεις ?(προς θεου μην την βγαλεις φωτο και την ανεβασεις στο site και απο τις 2 πλευρες ? ) 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες !!!

Φιλε Alex σιγουρα καθε τραπεζα εχει IBAN αλλα εγω δεν εχω i-bank, δεν εχω δηλαδη τη δυνατοτητα να κανω τη συναλλαγη μεσω ιντερνετ απο το σπιτι μου και για αυτο ρωταω αν πρεπει να φορεσω μασκες, κρανη, μπαλασκες και να παω μεσα στην τραπεζα να κανω τη συναλλαγη αφου πρωτα στηθω απ' εξω στην ουρα, ή αν απλα μπορω να την κανω μεσω ATM... Εννοειται οτι ηδη ο Θωμας μου εχει στειλει IBAN και ολα στοιχεια της τραπεζας που θα γινει το εμβασμα.

Τα φωτα σας please !!!

δεν έχεις paypal?
Οχι....

Τα φωτα σας please !!!

Αυτα που σου εγραψα εκανες τον κοπο να τα διαβασεις? 

Και οχι απο το ΑΤΜ δεν μπορεις να στειλεις εμβασμα . 

Ξαναδιαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι ρωταει ο ΟΡ...(μεταφραζοντας το ...i-bank σε e-banking ? )
Λέει "δεν υπάρχει", όχι "δεν έχω", έτσι υπέθεσα ότι νόμιζε ότι δεν έχει IBAN το Thomann... Οκ τώρα βγάζει περισσότερο νόημα...

Τότε ναι, θα πρέπει αναγκαστικά να πας μέσα στην τράπεζα, στο ταμείο.
Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να πληρώσεις με κάρτα. Και αν δεν έχει λεφτά η κάρτα, πας στο ATM, τα βάζεις με "κατάθεση χωρίς φάκελο". Έτσι θα γλειτώσεις και τυχόν προμήθειες. Στην Εθνική που linkαρε ο SF λέει 8 ευρώ.

Αυτα που σου εγραψα εκανες τον κοπο να τα διαβασεις? 

Και οχι απο το ΑΤΜ δεν μπορεις να στειλεις εμβασμα . 
Δεν εκανα τον κοπο γιατι απλα δημοσιευτηκε μετα :)

H καρτα μου λεει "go 4 more - debit", "το νουμερο της καρτας στο site του Thomman", πως, που;...

Δεν εκανα τον κοπο γιατι απλα δημοσιευτηκε μετα :)

H καρτα μου λεει "go 4 more - debit", "το νουμερο της καρτας στο site του Thomman", πως, που;...

εχεις λοιπον μια κανονικη debit card (με την οποια τραβας χρηματα απο τον λογαριασμο σου στην Εθνικη).

Μπορεις λοιπον στο check out του Thomann να την χρησιμοποιησεις κανονικα.

image.png

Πριν 20 μέρες έκανα τη συναλλαγή με την Πειραιώς και μου πήρε προμήθεια 4μισι ευρώ για το έμβασμα..

εχεις λοιπον μια κανονικη debit card (με την οποια τραβας χρηματα απο τον λογαριασμο σου στην Εθνικη).

Μπορεις λοιπον στο check out του Thomann να την χρησιμοποιησεις κανονικα.

Προβολή συνημμένου 28789
Προσπαθησα αλλα δεν μπορω, δεν ξερω, μπαινω στο check out, επιλεγω Ελλαδα αλλα δεν ξερω πως να συνεχισω, η παραγγελια εχει ηδη γινει και μου εχουν στειλει mail για εμβασμα.

Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν δεν το προσεξα, αλλα τελειωνοντας την αγορα δεν με εβγαλε στο check out για να επιλεξω.

Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν δεν το προσεξα, αλλα τελειωνοντας την αγορα δεν με εβγαλε στο check out για να επιλεξω.

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εκανες λαθος.

Κανε την παραγγελια ξανα ή επικοινωνησε μαζι τους ,εχουν ΕΛΛΗΝΕΣ στο customer service,τα τηλεφωνα θα τα βρεις στο site (ή στο email που σου εστειλαν) 

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εκανες λαθος.

Κανε την παραγγελια ξανα ή επικοινωνησε μαζι τους ,εχουν ΕΛΛΗΝΕΣ στο customer service,τα τηλεφωνα θα τα βρεις στο site (ή στο email που σου εστειλαν) 
Μπλεξαμε !!! Στη σελιδα ειχε τρεις επιλογες, bank κατι, paypal και ενα ακομα amazon κατι αν θυμαμαι καλα, επελεξα το bank κατι γιατι δεν εχω τα αλλα δυο, εδωσα διευθυνση κλπ, πατησα "αγορα" και αυτο ηταν....

Τελος παντων, τους εγραψα οτι θελω να ακυρωσω την παραγγελια για να την ξανακανω εξηγωντας τους λογους και ζητησα να μου απαντησουν μεχρι το βραδυ, εξηγωντας επισης οτι αν δεν εχω εγκαιρη απαντηση θα παω το πρωι για το εμβασμα.

EDIT

Μαλλον εκανα λαθος τελικα...

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ακυρωσω την παραγγελια, απλα θα την ξανακανω σωστα...

Τα συμπληρωσα ολα στο check out, στο "Card Holder" τι βαζω;..

Η παραγγελια ακυρώθηκε

"Unfortunately it seems that there was a problem when entering your credit card details online. The payment could not be authorized by your bank / credit card provider. Therefore, your order could not be processed."

Αδερφέ τόσες ώρες θα είχες ανοίξει ένα paypal και θα είχες κάνει τη δουλειά σου ήδη και το κυριότερο με ασφάλεια

Αδερφέ τόσες ώρες θα είχες ανοίξει ένα paypal και θα είχες κάνει τη δουλειά σου ήδη και το κυριότερο με ασφάλεια
Δεν μου χρειαζεται το paypal οι αγορες μου μεσω ιντερνετ ειναι μια στα πεντε χρονια. Θα παρω αυριο την τραπεζα και θα μαθω τι εχει γινει, οσο για την ασφαλεια μια χαρα ασφαλης ειναι η αγορα με καρτα.

Θα παρω αυριο την τραπεζα και θα μαθω τι εχει γινει, οσο για την ασφαλεια μια χαρα ασφαλης ειναι η αγορα με καρτα.
Nαι αλλά απ' ότι ξέρω οι τράπεζες έχουν βάλει πλέον κάποιες νέες δικλείδες ασφαλείας, με κωδικούς στο κινητό κλπ. έτσι ώστε να μην μπορεί να κάνει αγορές κάποιος που έχει τον 16ψήφιο αριθμό της κάρτας σου και τον 3ψηφιο από πίσω

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back