ποια θα ειναι η προμηθεια της τραπεζας στο περιπου;...
Μα φυσικά και έχει IBAN το Thomann. Η πρώτη μου παραγγελία έτσι έγινε, και πλήρωσα εγώ μέσω της εφαρμογής της Εθνικής, και μάλιστα όταν ήμουν στη δουλειά τότε. Πώς αλλιώς θα κάνεις τη συναλλαγή? Τι στοιχεία θα δώσεις στο ταμείο? Εννοείται ότι γίνεται πληρωμή μέσω e-banking οποιασδήποτε τράπεζας. Προφανώς αφού γίνει η παραγγελεία και διαλέξεις μεταφορά μέσω τράπεζας, τότε θα σου στείλουν τα στοιχεία του λογαριασμού. Δε θυμάμαι αν είχε προμήθεια. Νομίζω δεν είχε.
Η πληρωμη θα γινει μεσω καρτας,
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες !!!Μα φυσικά και έχει IBAN το Thomann. Η πρώτη μου παραγγελία έτσι έγινε, και πλήρωσα εγώ μέσω της εφαρμογής της Εθνικής, και μάλιστα όταν ήμουν στη δουλειά τότε. Πώς αλλιώς θα κάνεις τη συναλλαγή? Τι στοιχεία θα δώσεις στο ταμείο? Εννοείται ότι γίνεται πληρωμή μέσω e-banking οποιασδήποτε τράπεζας. Προφανώς αφού γίνει η παραγγελεία και διαλέξεις μεταφορά μέσω τράπεζας, τότε θα σου στείλουν τα στοιχεία του λογαριασμού. Δε θυμάμαι αν είχε προμήθεια. Νομίζω δεν είχε.
Οχι....δεν έχεις paypal?
Τα φωτα σας please !!!
Λέει "δεν υπάρχει", όχι "δεν έχω", έτσι υπέθεσα ότι νόμιζε ότι δεν έχει IBAN το Thomann... Οκ τώρα βγάζει περισσότερο νόημα...Ξαναδιαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι ρωταει ο ΟΡ...(μεταφραζοντας το ...i-bank σε e-banking ? )
Δεν εκανα τον κοπο γιατι απλα δημοσιευτηκε μεταΑυτα που σου εγραψα εκανες τον κοπο να τα διαβασεις?
Και οχι απο το ΑΤΜ δεν μπορεις να στειλεις εμβασμα .
Δεν εκανα τον κοπο γιατι απλα δημοσιευτηκε μετα
H καρτα μου λεει "go 4 more - debit", "το νουμερο της καρτας στο site του Thomman", πως, που;...
Προσπαθησα αλλα δεν μπορω, δεν ξερω, μπαινω στο check out, επιλεγω Ελλαδα αλλα δεν ξερω πως να συνεχισω, η παραγγελια εχει ηδη γινει και μου εχουν στειλει mail για εμβασμα.εχεις λοιπον μια κανονικη debit card (με την οποια τραβας χρηματα απο τον λογαριασμο σου στην Εθνικη).
Μπορεις λοιπον στο check out του Thomann να την χρησιμοποιησεις κανονικα.
Προβολή συνημμένου 28789
Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν δεν το προσεξα, αλλα τελειωνοντας την αγορα δεν με εβγαλε στο check out για να επιλεξω.
Μπλεξαμε !!! Στη σελιδα ειχε τρεις επιλογες, bank κατι, paypal και ενα ακομα amazon κατι αν θυμαμαι καλα, επελεξα το bank κατι γιατι δεν εχω τα αλλα δυο, εδωσα διευθυνση κλπ, πατησα "αγορα" και αυτο ηταν....Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εκανες λαθος.
Κανε την παραγγελια ξανα ή επικοινωνησε μαζι τους ,εχουν ΕΛΛΗΝΕΣ στο customer service,τα τηλεφωνα θα τα βρεις στο site (ή στο email που σου εστειλαν)
Τα συμπληρωσα ολα στο check out, στο "Card Holder" τι βαζω;..
Να 'σαι καλά Superfunk, ευχαριστω !Το ονομα σου ακριβως οπως ειναι γραμμενο πανω στην καρτα
Δεν μου χρειαζεται το paypal οι αγορες μου μεσω ιντερνετ ειναι μια στα πεντε χρονια. Θα παρω αυριο την τραπεζα και θα μαθω τι εχει γινει, οσο για την ασφαλεια μια χαρα ασφαλης ειναι η αγορα με καρτα.Αδερφέ τόσες ώρες θα είχες ανοίξει ένα paypal και θα είχες κάνει τη δουλειά σου ήδη και το κυριότερο με ασφάλεια
Nαι αλλά απ' ότι ξέρω οι τράπεζες έχουν βάλει πλέον κάποιες νέες δικλείδες ασφαλείας, με κωδικούς στο κινητό κλπ. έτσι ώστε να μην μπορεί να κάνει αγορές κάποιος που έχει τον 16ψήφιο αριθμό της κάρτας σου και τον 3ψηφιο από πίσωΘα παρω αυριο την τραπεζα και θα μαθω τι εχει γινει, οσο για την ασφαλεια μια χαρα ασφαλης ειναι η αγορα με καρτα.