Συμφωνώ εν μέρη με την άποψη σου,δεν υπαρχουν καταλληλες κιθαρες για ροκ-μεταλ (οπως και δεν υπαρχουν καταλληλες κιθαρες για..... τζαζ,σκυλαδικα,μεξικανικα η σαμπες...)
υπαρχουν καταλληλοι ΠΑΙΚΤΕΣ,εφε & ενισχυτες (με αυτη τη σειρα)
xexe και με φυσαρμονικα αν εχεις midipackmantetrispropsp3*&*(0 παιζεις.Stinky είπε:Παιζεις με φεντερ tekno? breakbeat? ambienthousetransgaygoth?
Ε παιζεις? Οχι γιατι με ESP πεζεις
Χαχα!!!!Καλο!!!! ;DStinky είπε:Παιζεις με φεντερ tekno? breakbeat? ambienthousetransgaygoth?
Stinky είπε:Παιζεις με φεντερ tekno? breakbeat? ambienthousetransgaygoth?
Aν απαντήσεις εσύ, ποιούς θεωρείς Top5 rock guitarists, έχεις και την απάντηση που θέλεις.alexisgt είπε:Αλλά ας απαντήσει κάποιος στη συγκεκριμένη ερώτηση...![]()
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!alexisgt είπε:Αλλά ας απαντήσει κάποιος στη συγκεκριμένη ερώτηση...![]()
Δεν έχουν νόημα οι απόψεις μας, από τη στιγμή που δεν έχουμε το ίδιο χέρι...είναι σαν τα παπούτσια, εσύ φοράς 46 και εγώ 42...κατάλαβες? ;D ;Dalexisgt είπε:Για τον εαυτό μου γνωρίζω ποιες θεωρώ καλύτερες στο χέρι μου.
Θα με ενδιέφεραν και οι απόψεις άλλων όμως, γι' αυτό και άνοιξα το θέμα...![]()
Η καλύτερη περιγραφή Gibson vs Fender που έχω δει. Ever! ;Dbihlas87 είπε:δερματινη μποτα στο αριστερο ποδι και σπορτεξμε αεροσολα στο δεξι ;D
Πώς επηρεάζει το μέταλ ήχο αυτός ο συνδυασμός;odis13 είπε:1) Hello Kitty Strat με EMG 85
Δεν σε καταλαβαίνω... :-[Δεν έχουν νόημα οι απόψεις μας, από τη στιγμή που δεν έχουμε το ίδιο χέρι...είναι σαν τα παπούτσια, εσύ φοράς 46 και εγώ 42...κατάλαβες? Grin Grin
Είπαμε σε εργοστασιακή μορφή..1) Hello Kitty Strat με EMG 85