Έκτορας είπε:Χρονικά μιλώντας, πιο πριν από όλα όσα αναφέρθηκαν μέχρι στιγμής (όχι ότι έχει καμία σημασία, όσον αφορά την αρχική ερώτηση):
Εγώ θυμάμαι όταν κυκλοφόρησε το Perfect Strangers.Πολύ καλά.Holystone είπε:Ξερετε τι θελω να μου πειτε;
Υπάρχει καποιος εδω μέσα (και φυσικά λόγω ηλικίας) που θυμάται τον εαυτο του όταν πρωτοακουσε που κυκλοφόρησε το Highway Star;
Εγω που μεγάλωσα με deep purple και Pink Floyd στο σπιτι βαζοντας δισκους ο πατερας μου, δεν θυμαμαι πότε πρωτοακουσα τετοια ασματα!!!!
Απλα θελω να μου πειτε τις πρωτες σας εντυπώσεις της στιγμης(για οσους θυμούνται)
Ημουν 6 ετων οταν κυκλοφορησε και μεσα στη χουντα δε νομιζω να το ακουσε κανενας στην Ελλαδα ;DΥπάρχει καποιος εδω μέσα (και φυσικά λόγω ηλικίας Tongue ) που θυμάται τον εαυτο του όταν πρωτοακουσε που κυκλοφόρησε το Highway Star;
Eννοείται ότι ο edge είναι ένας εμπνευσμένος μουσικός αλλά σύμφωνα με την περιγραφή του Λάκη τα σόλος του χάνουν. Δεν περιέχουν "όλες τις τεχνικές τις ηλεκτρικής κιθάρας" αλλά έχουν ένα δικό τους ύφος.Superfunk είπε:χαλαρα αυτα τα δυο
Δεν συμφωνώ.RayDTutto είπε:Καλά ρε Λάκη έψαχνες όλα αυτά και κατέληξες στο πιο χασμουροτράγουδο στην ιστορία της ηλεκτρικής;;;;
Νταξ, γούστα είναι αυτά.Nestoras είπε:Δεν συμφωνώ.
Και ωραία μελωδική γραμμή έχει και καταπληκτικό impro. O Stevens είναι "μεγάλη" κιθάρα.
Έλα ρε. Ιεροσυλία ;DLK είπε:Νταξ, γούστα είναι αυτά.
Και εμένα ο Stevens πιο πολύ μου αρέσει από τον Satriani π.χ.
Που να σου πω την άποψη μου για Dire Straights , Pink Floyd και DP, θα μου κόψεις την "καλημέρα" ;D ;D ;D ;D ;Dotto## είπε:Έλα ρε. Ιεροσυλία ;D
Aς σταματήσει εδώ αυτός ο παραλογισμός, σε παρακαλώ. ;D ;D ;DLK είπε:Που να σου πω την άποψη μου για Dire Straights , Pink Floyd και DP, θα μου κόψεις την "καλημέρα" ;D ;D ;D ;D ;D
Fair enough ;D ;D ;D ;Dotto## είπε:Aς σταματήσει εδώ αυτός ο παραλογισμός, σε παρακαλώ. ;D ;D ;D
σε προκαλω!!!LK είπε:Που να σου πω την άποψη μου για Dire Straights , Pink Floyd και DP, θα μου κόψεις την "καλημέρα" ;D ;D ;D ;D ;D
Νομίζω ότι είναι γνωστές οι θέσεις μου.Δεν τους ακούω. Αν και τους έχω (σε κασσετες/δισκους/ cd) ;D ;D ;D ;Dnoe13 είπε:σε προκαλω!!!
κατσε να φερω ποπ κορν
Ναι εντυπωσιακα ολα. Και μετα κοβαμε χερια οταν βγηκαν κατι Van halen, malmsteen, satriani, vai κλπ.Μεχρι που τα επαιξα ολα αυτα ακριβως και ειπα δεν καθομαι να παιξω ακριβως και κανενα hendrix, που τα ειχα παραπεταμενα ως οχι τοσο εντυπωσιακα (σε στυλ "ΟΚ μωρε, οποτε τα θελησω, τσακ μπαμ τα περναω").Holystone είπε:Ξερετε τι θελω να μου πειτε;
Υπάρχει καποιος εδω μέσα (και φυσικά λόγω ηλικίας) που θυμάται τον εαυτο του όταν πρωτοακουσε που κυκλοφόρησε το Highway Star;
Εγω που μεγάλωσα με deep purple και Pink Floyd στο σπιτι βαζοντας δισκους ο πατερας μου, δεν θυμαμαι πότε πρωτοακουσα τετοια ασματα!!!!
Απλα θελω να μου πειτε τις πρωτες σας εντυπώσεις της στιγμης(για οσους θυμούνται)
AFTO! +BeckSpyros Delta είπε:Ναι εντυπωσιακα ολα. Και μετα κοβαμε χερια οταν βγηκαν κατι Van halen, malmsteen, satriani, vai κλπ.
Μεχρι που τα επαιξα ολα αυτα ακριβως και ειπα δεν καθομαι να παιξω ακριβως και κανενα hendrix, που τα ειχα παραπεταμενα ως οχι τοσο εντυπωσιακα (σε στυλ "ΟΚ μωρε, οποτε τα θελησω, τσακ μπαμ τα περναω").
Και τοτε καταλαβα.
Μεσα, αλλα αν θυμασαι, εχω ανεβασει και beck.Μονο Hendrix δεν ανεβαζω. Γινεσαι ανετα ρεζιλι των σκυλιωνε. ;DRayDTutto είπε:AFTO! +Beck