Εμπνευσμένο rock guitar theme/riff

otto##

otto##
Πόντοι
198
Ακολουθώντας το θέμα του Λάκη ποστάρετε ποιο κατά τη γνώμη σας είναι το απόλυτο rock guitar theme. Είναι πολλά αλλά νομίζω ότι το smoke on the water είναι σταθμός, όπως και το satisfaction. To θέμα αυτό ειναι πιο tricky από το solo γιατί για ένα φοβερό riff/theme δε χρειάζεται να ξέρεις τεχνική κιθάρα αλλά να έχεις απλά έμπνευση.

τι σας ποσταρω ρε γαμ...και ριφαρα κ ωραιο μωρακι ;D

otto## είπε:
γιατί για ένα φοβερό riff/theme δε χρειάζεται να ξέρεις τεχνική κιθάρα αλλά να έχεις απλά έμπνευση.
+100

otto## είπε:
Ρε αυτό είναι pop guitar  ;D :-*
Πάρτο και σε Βλάχικο Guitar  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Σίγουρα το εύρος του δεν ακουμπά όλη τη rock, σαφώς απευθύνεται σε μικρότερο κοινό από το smoke on the water πχ, όμως η μελωδία του fear of the dark θεωρώ ότι έχει στιγματίσει μια ολόκληρη γενιά οπαδών του Heavy Metal.

αυτο μονο βρικα στο youtube … ειναι ενα φορτιγακι στο βιντεο 

Ugly Valley Boys – Clickity Clack

το βασκικο ριφ εκτελειται με το στομα οοΟΟο οοΟΟο …

johnps είπε:
rory gallagher..... moonchild.........................
+1 :)

Αλλα ειναι απειρα ρε παιδια...

Επισης, Λακη, τι διαολο, βλεπεις τελευταια back-to-back top gun / footloose τελευταια και χεις αναπολησει kenny loggins κτλ? (μαζι σου βεβαια, ανεπαναληπτα soundtrack)

Αυτο που μου σκασε τωρα στο μυαλο παντως ειναι το Dedication απο Thin Lizzy :)

Επισης το theme απο Αστρομαχητες βεβαιως βεβαιως (οπως και ολο το soundtrack)

[flash=200,200]

Ηθελα να γραψω και τα bubble bobble, street fighter (ken's stage), zelda κτλ αλλα ειπα να μην το σκισω τελειως... μιας και δεν εχουν μεσα και ολες τις τεχνικες ;)

Αμα δε θελατε τεχνικες κτλ θα λεγα Bohemian Rhapsody hands down :) εχω μπλεξει τα threads παω για υπνο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back