Tonex One - δοκιμή

Γιατί δεν αλλάζεις το setup σου εφόσον τα εφφέ του είναι εξαιρετικά; Δε θα κερδίσεις σε πρακτικότητα;

Τα effects του Tonex είναι μεν εξαρετικά, αλλά είναι πάρα πολύ περιορισμένα. Για παράδειγμα, σε Reverb σου δίνουν Spring & Plate, το Immerse που έχω στο board είναι σε άλλο επίπεδο όσον αφορά τις ambient δυνατότητες. Σε delay σου δίνουν Tape & Digital, καμία σχέση με το Timeline (δεν χρειάζεται να επεκταθώ). Και σε modulation, το Mobius είναι σε άλλο επίπεδο. Είνσι πετάλια που επέλεξα πολύ προσεχτικά και μου πήρε χρόνια να αποκτήσω, σίγουρα θέλω να συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ.

Τα effects του Tonex είναι μεν εξαρετικά, αλλά είναι πάρα πολύ περιορισμένα. Για παράδειγμα, σε Reverb σου δίνουν Spring & Plate, το Immerse που έχω στο board είναι σε άλλο επίπεδο όσον αφορά τις ambient δυνατότητες. Σε delay σου δίνουν Tape & Digital, καμία σχέση με το Timeline (δεν χρειάζεται να επεκταθώ). Και σε modulation, το Mobius είναι σε άλλο επίπεδο. Είνσι πετάλια που επέλεξα πολύ προσεχτικά και μου πήρε χρόνια να αποκτήσω, σίγουρα θέλω να συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ.
Πολλές φορές το έχω σκεφτεί σαν πολυεφε έχω το plethora X1 αλλά δεν με βολεύει το μενού του και οι ρυθμίσεις, σκέφτομαι το hx one η το τονεξ καθώς Μπορεις να κάνεις blend chorus πχ και κάτι άλλο. Απλά, για μένα η χρησιμότητα του θα είναι στην πεταλιερ μόνο καθώς στο pc συνδέομαι με κάρτα ήχου και amplitube, ακουστικά έχω τα spark ασύρματα , δεν ξέρω θα με καλύψει λες η καλύτερα να πάω στο hx one

Ανανεώνω το νήμα για να αναφέρω ότι (τουλάχιστον σε iPhone) μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου με USB-C καλώδιο, και για να τροφοδοτήσεις το Tonex One και για να κάνεις streaming μουσική σε αυτό.

Για εμένα, αυτό κάνει το κλασικό Tonex One ακόμα πιο χρήσιμο. Το κάνει εξαιρετικότατο headphone practice amp, για παράδειγμα, χωρίς να θέλεις PC.

Δεν μπορείς βέβαια να αλλάξεις ρυθμίσεις στο Tonex με το νέο app που έχουν βγάλει (χρειάζεσαι συγκεκριμένα το νέο Tonex One+ για αυτό, με Bluetooth σύνδεση), αλλά πάλι μετράει.

Last edited:
Ανανεώνω το νήμα για να αναφέρω ότι (τουλάχιστον σε iPhone) μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου με USB-C καλώδιο, και για να τροφοδοτήσεις το Tonex One και για να κάνεις streaming μουσική σε αυτό.

Για εμένα, αυτό κάνει το κλασικό Tonex One ακόμα πιο χρήσιμο. Το κάνει εξαιρετικότατο headphone practice amp, για παράδειγμα.

Δεν μπορείς βέβαια να αλλάξεις ρυθμίσεις στο Tonex με το νέο app που έχουν βγάλει ( χρειάζεσαι συγκεκριμένα το νέο Tonex One+ για αυτό με Bluetooth σύνδεση), αλλά πάλι μετράει.
Η φορτώνεις backing tracks, και κάνεις μόνο με κινητό και το tonex one άνετα συναυλιούλα στιλ jazz bar gig. Κορυφαίο

Η φορτώνεις backing tracks, και κάνεις μόνο με κινητό και το tonex one άνετα συναυλιούλα στιλ jazz bar gig. Κορυφαίο

Να πούμε εδώ ότι ο Thomann έχει αυτή την στιγμή προσφορά το πράσινο στα 125 ευρώ. Just saying…

Να πούμε εδώ ότι ο Thomann έχει αυτή την στιγμή προσφορά το πράσινο στα 125 ευρώ. Just saying…
Αυτό backing tracks παίρνει;

Απο την σελίδα Thoman για το πρασινο Tonex ONE
  • Limited edition – available exclusively from Thomann
  • Includes the full version of Tonex instead of the Tonex SE version that is usually included

Απο την σελίδα Thoman για το πρασινο Tonex ONE
  • Limited edition – available exclusively from Thomann
  • Includes the full version of Tonex instead of the Tonex SE version that is usually included

Damn! Το να είναι 125 ευρώ και να περιέχει το Tonex Max πακέτο, το κάνει τρελή αγορά αυτή τη στιγμή!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back