- Πόντοι
- 2,638
Μα επιτέλους... Τι δεν μας ξεφουρνίζεις;Τώρα τρώω stratocaster.
Μα επιτέλους... Τι δεν μας ξεφουρνίζεις;Τώρα τρώω stratocaster.
Δεν είμαι ακόμα έτοιμος.Μα επιτέλους... Τι δεν μας ξεφουρνίζεις;
Αυτό δεν είναι cut, αυτό είναι εξαΰλωσηΤο ίδιο είναι.
Τώρα όλο το Πάσχα να τι έχω να φάω
Τόσα ξέρατε, τόσα λέγατε...Χμμμ... back in the day στα '80s, εκτός από τις tele και τα γιαουρτάκια με χαμηλά λιπαρά ήταν συνυφασμένα με την τρίτη ηλικία.
Βέβαια καμία σχέση με σήμερα που θεωρούνται απαραίτητο συμπλήρωμα μιας υγιεινής διατροφής.
Λιπαρά δεν μετράω.@LK τι macros παίζεις ρε γίγαντα; 90/10/0; Κάπου εκεί πρέπει να είναι
Τι λες τώρα... Αφού τα έχουμε ξαναπεί. Τότε η tele ήταν η κιθάρα του... Μαθουσάλα. Με strat τη γλίτωνες οριακά και ήσουν τζόβενο από super strat και πάνω - και να είχε "μυτερό" headstock.Τόσα ξέρατε, τόσα λέγατε...
Μετά μεγαλώσατε και μάθατε.Τι λες τώρα... Αφού τα έχουμε ξαναπεί. Τότε η tele ήταν η κιθάρα του... Μαθουσάλα. Με strat τη γλίτωνες οριακά και ήσουν τζόβενο από super strat και πάνω - και να είχε "μυτερό" headstock.
Μη βλέπεις που αργότερα ήρθαν τα πάνω - κάτω.![]()
Μπορείς να το πεις και έτσι... ΩριμάσαμεΜετά μεγαλώσατε και μάθατε.![]()
Παρα...Μπορείς να το πεις και έτσι... Ωριμάσαμε![]()
Τα Rio Mare γιατί τα έχεις στο ψυγείο;
Το θέλω δροσερό.Τα Rio Mare γιατί τα έχεις στο ψυγείο;
Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην μπαίνει στην 5-άδα έστω των καλύτερων τραγουδιστών όλων των εποχών, δίπλα σε Dio, Halford κλπ.
Το υπουργείο Υγείας, το CDC, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Υγείας προειδοποιούν: Αποφύγετε τη χρήση telecaster, προκαλούν αμνησία.