Tommy Conwell...Αν γεράσει ο άνθρωπος.

Τώρα τρώω stratocaster.

guitar_pizza-3903698437.jpg

b3096234b025a43b8e9fec9d48ab1ac2-3799493565.jpg

900_niyKUjkAK9-guitar-cake-3900118690.jpg

Χμμμ... back in the day στα '80s, εκτός από τις tele και τα γιαουρτάκια με χαμηλά λιπαρά ήταν συνυφασμένα με την τρίτη ηλικία.

Βέβαια καμία σχέση με σήμερα που θεωρούνται απαραίτητο συμπλήρωμα μιας υγιεινής διατροφής.
Τόσα ξέρατε, τόσα λέγατε...

μονο Tele και γιαούρτι πρόβειο με ένα δάχτυλο πέτσα.

@LK τι macros παίζεις ρε γίγαντα; 90/10/0; Κάπου εκεί πρέπει να είναι
Λιπαρά δεν μετράω.
Δεν με ενδιαφέρει....αν και οκ τα αποφεύγω.
Υδατανθρακα ελάχιστο, μόνο από ξηρούς καρπούς και κοιτάω να είμαι στα 150 γρ πρωτεΐνης την ημέρα.

Τόσα ξέρατε, τόσα λέγατε...
Τι λες τώρα... Αφού τα έχουμε ξαναπεί. Τότε η tele ήταν η κιθάρα του... Μαθουσάλα. Με strat τη γλίτωνες οριακά και ήσουν τζόβενο από super strat και πάνω - και να είχε "μυτερό" headstock.

Μη βλέπεις που αργότερα ήρθαν τα πάνω - κάτω. 😆

Τι λες τώρα... Αφού τα έχουμε ξαναπεί. Τότε η tele ήταν η κιθάρα του... Μαθουσάλα. Με strat τη γλίτωνες οριακά και ήσουν τζόβενο από super strat και πάνω - και να είχε "μυτερό" headstock.

Μη βλέπεις που αργότερα ήρθαν τα πάνω - κάτω. 😆
Μετά μεγαλώσατε και μάθατε. 😜

Ίσως πρέπει να αλλάξουν όνομα σε Tommy Conwell and the not so Young Rumblers 😜

Πάντως φέτος τα έφερε η τύχη και είδα λάιβ τους Manowar που δεν τους είχα δει ποτέ.

Ο τραγουδιστής (Eric Adams ή κατά κόσμον Louis Maroullo) στα 73 του ακουγόταν έτσι:

Ο άνθρωπος τραγουδούσε λες και ήταν ακόμα τριανταρης (δεν είναι από το ίδιο λάιβ τα βίντεο)

Προφανώς παίζουν ρόλο η φυσική κατάσταση, η διατροφή, η τεχνική, η τύχη (να μην σου παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα υγείας), η μη υπερβολική ζωή αλλά και τα.. γονίδια μεταξύ πολλών άλλων

(Πάντως από λίγο που είδα το βίντεο δεν μου φάνηκε κακός αυτός ο Tommy Conwell... Δεν τον γνωρίζω βέβαια και δεν ξέρω ποοοοοσο καλύτερος ήταν στα νιάτα του)

Τωρα που το σκέφτομαι πιο ψυχραιμα.

Τελικά αισθάνθηκα ότι με πρόδωσε ο Τομυ.
Εγώ δεν έφαγα ούτε στη Σαλονίκη , ούτε και στην Βέροια, για να πάρω τον δίσκο του, και αυτός δεν παίζει και δεν τραγουδάει στο live το τραγούδι όπως το έπαιζε παλία. :LOL:

@John Goumis Είδα τους Manowar πριν 2 χρόνια στην Κύπρο και έχασα το φως μου. Παίζει να είναι και ο καλύτερος τραγουδιστής που είδα live o Eric Adams. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην μπαίνει στην 5-άδα έστω των καλύτερων τραγουδιστών όλων των εποχών, δίπλα σε Dio, Halford κλπ.

Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην μπαίνει στην 5-άδα έστω των καλύτερων τραγουδιστών όλων των εποχών, δίπλα σε Dio, Halford κλπ.

Για μένα, είναι αυτό ακριβώς που λες. Είναι επιπέδου Dio, Halford κτλ. Όχι τρίτη, τέταρτη θέση κτλ. Είναι τέτοιου επιπέδου τραγουδιστής. Ούτε οι haters δεν μπορούν να μην τον παραδεχτούν σε αυτό

Το υπουργείο Υγείας, το CDC, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Υγείας προειδοποιούν: Αποφύγετε τη χρήση telecaster, προκαλούν αμνησία.
320px-Fender_Broadcaster_(1950),_Museum_of_Making_Music.jpg

To σηκώνω το γάντι.
Πράγματι, γιατί η Telecaster είναι η μόνη κιθάρα που σε συνεπαίρνει και σε κάνει να χάσεις τα μυαλά σου. Απλά έδειξε τον δρόμο...75 χρόνια πρίν. Όλες οι άλλες είναι απλός πασατέμπος. Να φτιάξουμε μια με 3 μαγνήτες, μια με διπλούς, μια έτσι, μια γιουβέτσι. Greatness lies in simplicity.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back