- Πόντοι
- 1,788
Ναι @Terry RoscoeBeck5 ...το σηκώνουμε το γάντι 

Σε αυτό δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Έχοντας περάσει από όργανα με active pre και πολλά knobs, switch, μπαταρίες, διαβόλους και... τριβόλους, κατέληξα στο ότι ένα tone είναι ότι χρειάζεται το μπάσο. V V T και έξω απ' την παράγκα - Jazz Bass.Greatness lies in simplicity.
Όχι ρε!και έξω o παράγκα
Ωραίος και ηταν, και είναι και σαφώς μεγαλύτεροςΓόης αυτός ο τύπος;
Τι να πει και ο τραγουδιαρομπασίστας των Mr. Mister;
Καλύτερος είναι σήμερα, είμαι βέβαιος ότι έχει όποιαν/ον (δεν κρίνουμε) γουστάρει.
Γενικα αυτες οι παπαριτσες super strat και τετοια, βολευουν στο παιξιμο, και για metal και τετοια που ετσι και αλλιως το gain τα ισοπεδωνει ολα ειναι jet. Οταν ερθει η ωρα ομως να βγαλεις ΗΧΟ απο το οργανο, τοτε τα γνωστα, tele/ strat, Les Paul και η παρεα τους, ολα τα αλλα εξω απο την πορτα.
Το τι παιζουν οι shredders δεν εχει σχεση με το οτι οι περισσοτεροι εχουν σουπερ γκαζατο- κομπρεσσαρισμενο- ουδετερο ηχο. Ειναι λογικο μαλιστα να εχουν τετοιο ηχο, καθως τα πολλα λεγκατο- tapping- arpeggios και ολα αυτα, απαιτουν τετοια φαση ηχου, τι να τον κανεις τον τσιγκο της τελε εκειδε βολευει.
Αν ομως εισαι ψυχακιας με τον ηχο, οπως π.χ. ο eric johnson, η τις βαρας τις νοτες αλυπητα φουλ πενα οπως ο yngwie, τοτε πας στη στρατ και εχεις αλλο ηχοχρωμα. Και εγω ibanezακιας ημουν, και η ταχυτητα μου εκει ανεβαινει 3 επιπεδα ΑΛΛΑ ηχητικα δεν πιανει μια μπροστα στη στρατ, οχι στα καθαρα και τα ημιβρωμικα τουλαχιστον, αποψις μου βεβαια, ο καθενας με το γουστο του.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το 70 όταν ήταν 15 έπαιξε με τους Mariani και το 74 με τους Electronagnets. Υπαρχει και βίντεο που παίζει με την Carole King. Γι αυτό έπαιζε με παραδοσιακά όργανα.Ο Eric Johnson είναι φωτεινή εξαίρεση κιθαρίστα που εμφανίστηκε την τελευταία 30-ετια, ήταν σίγουρα επιδραστικος και παίζει με Strat. Είναι αυτό που λένε ότι η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Κοίτα να δεις τι συνειδητοποιεί κανείς στο Noiz... Ο Eric Johnson είναι πλέον εβδομήντα ετών και ομολογώ ότι ποτέ δεν είχα δώσει σημασία την ηλικία του.Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το 70 όταν ήταν 15
Να του δώσουμε και καμία μπαταρία για τις fuzz τουΚοίτα να δεις τι συνειδητοποιεί κανείς στο Noiz... Ο Eric Johnson είναι πλέον εβδομήντα ετών και ομολογώ ότι ποτέ δεν είχα δώσει σημασία την ηλικία του.
Είναι έτοιμος για την επόμενη μπυροποσία μας...
Να του δώσουμε και καμία μπαταρία για τις fuzz του
Εχω εγώ.Και που θα βρουμε 9βολτη μολυβδου; Αν του παμε αλκαλικη θα μας τη φερει στο κεφαλι, αστο καλυτερα.
Πιο καλα να του παμε κανα εγχρωμο ribbon marker, να το δεσει στη μια ακρη του καλωδιου του, για να μην μπερδευει τη φορα του, διοτι ως γνωστον αν το βαλεις αναποδα το καλωδιο κοβει πριμα.
Και που θα βρουμε 9βολτη μολυβδου;
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο sir Nestoras έχει στοκ-καβάτζα σε ικανή ποσότητα.Εχω εγώ.
Υπόθεση εργασίας: Δημιουργείται μια cover band μελών του Noiz για μουσική country. Και λέει ο κιθαρίστας, "μην ανησυχείτε για τον ήχο της κιθάρας, έχω tele". Και εμφανίζεται στην πρόβα με μία από τις δύο...Δεν καταλαβαίνω... Μια χαρά κιθάρες είναι οι tele...
E- Φατούρο, slam και κολωνάτοΥπόθεση εργασίας: Δημιουργείται μια cover band μελών του Noiz για μουσική country. Και λέει ο κιθαρίστας, "μην ανησυχείτε για τον ήχο της κιθάρας, έχω tele". Και εμφανίζεται στην πρόβα με μία από τις δύο...
Ποια θεωρούμε ότι θα είναι η ενδεδειγμένη αντίδραση των υπολοίπων:
Α- Ωωωω, τι ενδιαφέρουσα κιθάρα. Παντρεύει το μοντέρνο με το παραδοσιακό.
Β- Τι έφτιαξαν πάλι αυτοί οι "σατανάδες" στην Fender.
Γ- Τι λες; Έβαλαν roasted maple ταστιέρα...
Δ- Απολύεσαι
Άμα θες tele (IMHO) να πάρεις tele και όχι "tele"...![]()