Βάλε φωτο να τη δούμε.MK_fan είπε:φιλοι νοιζαδες....(πολυ επισημο ;D)προσφατα απεκτησα μια tokai goldstar sound st50 του 84' μου φαινεται πολυ καλη κιθαρα και καλυτερη απο πολλεσ fender(τοθλαχιστον τις mexico) αλλα θα ηθελα να μου πειτε γνωμες....
Εννοείς αν τις βάλεις να παλέψουν? ;DMK_fan είπε:σε συγκριση με μια fender usa εχει ελπιδα? ???
γι' αυτο, δωσ' την σε μενα και παρε μια πιο ευκολη...The Genius Loci είπε:Η κιθάρα που έχεις να ξέρεις ότι είναι ρέπλικα vintage strat, που σημαίνει ότι έχει μικρά τάστα και vintage radius στην ταστιέρα. Αυτό την κάνει λίγο πιο δύσκολη στο παίξιμο από μια μοντέρνα Strat (που έχει 9,5"-12" radius και συνήθως medium jumbo τάστα).
Λέω και 'γω μόνο σε μένα αρέσουν τα vintage τάστα και το vintage radius.alderbody είπε:γι' αυτο, δωσ' την σε μενα και παρε μια πιο ευκολη...
ευγε!
8)
θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν ακουγαμε και κανα κλιπακι...
ειστε γυμνασμενοι και σας αρεσει να τρεχετε σε λοφίσκους ;D ;D ;DNestoras είπε:Λέω και 'γω μόνο σε μένα αρέσουν τα vintage τάστα και το vintage radius.
κιθάρες είναι, όχι αμάξια σε κόντρα...αμα δώσουμε αυτή τη κιθάρα στον eric johnson π.χ. και μία fender usa custom shop σε εσένα, εμένα, τον οποιονδήποτε, έχει ελπίδα η fender? Ποιος θα ακουστεί καλύτερα?MK_fan είπε:σε συγκριση με μια fender usa εχει ελπιδα? ???
εγω ειμαι πιο πολυ του radius. Τα vintage ταστα δεν μου πολυαρεσουν, αλλα θα ηθελα πολυ να παιξω μια τετοια για να δω "τι λεει"...Nestoras είπε:Λέω και 'γω μόνο σε μένα αρέσουν τα vintage τάστα και το vintage radius.
Θα το πω και ας προκαλέσω οποιαδήποτε μειδιάματα. Έχω εδώ και κάμποσες μέρες στο σπίτι μια Fender custom shop Wildwood Stratocaster '65 relic ενός φίλου. Η συγκεκριμένη έχει 10άρι radius και 6150 (μάλλον) τάστα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν τι είναι τούτο, αλλά και μετά από μέρες δεν κατάλαβα καμμία ευκολία ή άνεση σε σύγκριση με τις δύσκολες όπως τις ονομάζετε. Ποτέ μα ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα σε κιθάρες με 7.25/7.50 radius ούτε σε bends ούτε σε action. Tι στο καλό όλοι παλιοί μεταλάδες είστε και θέλετε χαμηλά action και >_12 radius? ???yannis37 είπε:ειστε γυμνασμενοι και σας αρεσει να τρεχετε σε λοφίσκους ;D ;D ;D
Εξαρτάται, τι action θεωρείς χαμηλό?Nestoras είπε:Θα το πω και ας προκαλέσω οποιαδήποτε μειδιάματα. Έχω εδώ και κάμποσες μέρες στο σπίτι μια Fender custom shop Wildwood Stratocaster '65 relic ενός φίλου. Η συγκεκριμένη έχει 10άρι radius και 6150 (μάλλον) τάστα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν τι είναι τούτο, αλλά και μετά από μέρες δεν κατάλαβα καμμία ευκολία ή άνεση σε σύγκριση με τις δύσκολες όπως τις ονομάζετε. Ποτέ μα ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα σε κιθάρες με 7.25/7.50 radius ούτε σε bends ούτε σε action. Tι στο καλό όλοι παλιοί μεταλάδες είστε και θέλετε χαμηλά action και >_12 radius? ???
+7.25Nestoras είπε:Ποτέ μα ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα σε κιθάρες με 7.25/7.50 radius ούτε σε bends ούτε σε action.
Μπορεί απλά κάποιοι να μην ξέρουμε να παίζουμε ;DNestoras είπε:Tι στο καλό όλοι παλιοί μεταλάδες είστε και θέλετε χαμηλά action και >_12 radius? ???