- Πόντοι
- 1,208
Μαλιστα Μπιλ ? ?
ό,τι είπαμε νερό κι αλάτι.
(Παίρνεις μια νότα, κοτσάρεις μια καθαρή τέταρτη απάνω, κοτσάρεις κι άλλη μία καθαρή τέταρτη πάνω από τη δεύτερη νότα, και στο τέλος έρχεσαι και ελαττώνεις την τονική. Δηλαδή το διάστημα της πρώτης νότας με τη δεύτερη είναι 4η αυξημένη, της δεύτερης με την τρίτη 4η καθαρή, και άρα της πρώτης με την τρίτη 7η μεγάλη.)
Τι συμβολα ειναι αφτα? Καπου τα εχω ξαναδει...ΈΕΕΕΕλεος δεν έχει Edit για το πρώτο ποστ.
Προβολή συνημμένου 40199
Αυτό είναι το βόισινγκ, ό,τι είπαμε νερό κι αλάτι.
Είναι η αρχή της μυστικιστικής τελετής για να εξαφανιστούν όλοι οι κιθαρίστες από ένα φόρουμ θρεντ.Τι συμβολα ειναι αφτα? Καπου τα εχω ξαναδει...
Να γυρισουμε στα μουσικα ομως?
Είναι η αρχή της μυστικιστικής τελετής για να εξαφανιστούν όλοι οι κιθαρίστες από ένα φόρουμ θρεντ.
Ντο στην 4η γραμμή?Το κλειδί ρε.
Δεν μας λέει το κλειδί ο άτιμος.
ΣΟΛ ή ΦΑ είναι?
Πρέπει να γίνουμε Ηρακλής Πουμαρό ασούμε?
Ειναι ο κυκλος των χαμενων ποιητωνΤι συμβολα ειναι αφτα? Καπου τα εχω ξαναδει...
Ο τελευταιος κυκλος γιατι ειναι κατω απο τις γραμμες?
Δε θα ηταν πιο ομορφο αισθητικα αν ζωγραφιζες εναν κυκλο στην πρωτη γραμμη, εναν στη μεσαια κ εναν πανω πανω?
Δεν έχεις άδικο αλλά στην τζαζ, πρέπει να πεις την ποιότητα του διαστήματος γιατί οι εκτός τρέχουσας ας πούμε κλίμακας επεκτάσεις είναι πιο συχνές από τις εντός.Απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι κοινή πρακτική
Είπαμε, περουκόβιος! Αλλά θα το έχω υπόψιν μου τώρα. Ευχαριστώ.Δεν έχεις άδικο αλλά στην τζαζ, πρέπει να πεις την ποιότητα του διαστήματος γιατί οι εκτός τρέχουσας ας πούμε κλίμακας επεκτάσεις είναι πιο συχνές από τις εντός.
ΦΑ......?Το κλειδί ρε.
Δεν μας λέει το κλειδί ο άτιμος.
ΣΟΛ ή ΦΑ είναι?
Πρέπει να γίνουμε Ηρακλής Πουμαρό ασούμε?
Βασίλη, περίμενα πολλά από τον επεξηγηματικό σύνδεσμο "Δηλαδή". Δεν τα κατάφερε τελικά. Δεν πειράζει, όλα μέσα στη ζωή είναι.ΦΑ......?
ΦΑ.....?
Δηλαδη δε μας φτανει το: '' Λο-λα να ε-να μη-λο" θελεις πιο δυσκολα εσυ ?
@Ali Barout Γιωργη εσυ καλα τα ειπες απο την αρχη
"(Παίρνεις μια νότα, κοτσάρεις μια τέταρτη απάνω, κοτσάρεις κι άλλη μία από πάνω, και στο τέλος έρχεσαι και βαραίνεις τη βάση. Δηλαδή το διάστημα της πρώτης νότας με τη δεύτερη είναι 4η αυξημένη, της δεύτερης με την τρίτη 4η καθαρή, και άρα της πρώτης με την τρίτη 7η μεγάλη.)"
Απλα εμεις βιαζομαστε να καταλαβουμε τι κ πως κ κολλησαμε στην πρωτη προταση ενω στη δευτερη εξηγειται ξεκαθαρα το τι μας λες (κ για οσους δε ξερουν τι θα πει βαραινω ?)