Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Τα: δικαιοσύνη, αξιοκρατία, αξιοπρέπεια, σας κάνουν για πρότάσεις; Διότι για κάτι τέτοια μιλουν οι στιχοι αυτού του βδελυρού τράπερ του ΛΕΞ.

Κι αν ήταν πώς θα το αντιλαμβανόσασταν βρε παιδιά; Αφού ούτε θα πάτε, ούτε έχετε ακούσει Λεξ για να έχετε ιδέα για το τι δονεί το πλήθος και δημιουργεί κίνημα.
Εδώ άνθρωποι που είναι μέσα στη φάση και παρασέρνονται από τον ρου της ιστορίας, σείς κι εγώ που είμαστε μιας ηλικιας θα κάνουμε την ανατροπή του status quo;

OK. Θα παιξω λοιπον στο στοιχημα 5 ευρω μονο αποδεκτο στο "ανατροπή του status quo λογω συναυλιας Λεξ στο ΟΑΚΑ". Αν μας πληρωσει θα αγορασω για μενα το εργοστασιο της Fender, θα παρω και τη Gibson για τον LK, θελεις εσυ τη Gretsch μια που εισαι ροκαμπιλας;

Τα: δικαιοσύνη, αξιοκρατία, αξιοπρέπεια, σας κάνουν για πρότάσεις; Διότι για κάτι τέτοια μιλουν οι στιχοι αυτού του βδελυρού τράπερ του ΛΕΞ.

Απαντώ για εμένα: μα, εγώ δεν λέω ότι.. με χαλάνε οι στίχοι του. Τους οποίους δεν τους ξέρω γιατί δεν ακούω καθόλου αυτό το είδος μουσικής. Εγώ μένω μακριά... γιατί απλά, δεν ακούω αυτό το είδος μουσικής. Δεν έχω κάτι άλλο, ούτε υπέρ του, ούτε εναντίον του.

Γκρουπάρα.
Με απωθούσαν για κάποιο λόγο, όπως εσάς ο ΛΕΞ!

OK. Θα παιξω λοιπον στο στοιχημα 5 ευρω μονο αποδεκτο στο "ανατροπή του status quo λογω συναυλιας Λεξ στο ΟΑΚΑ". Αν μας πληρωσει θα αγορασω για μενα το εργοστασιο της Fender, θα παρω και τη Gibson για τον LK, θελεις εσυ τη Gretch μια που εισαι ροκαμπιλας;

Φάσκεις και αντιφάσκεις : δεν είναι συναυλία, είναι show είπαμε.
Σιγά μην ανατρέψουν το καθεστώς 100 χιλιάδες ή 1 εκατομμύρια άνθρωποι. Αυτά γίνονται στις πολιτισμένες χώρες που η απόδοση ευθυνών εφαρμόζεται διοικητικά μέχρι το υψηλοτερο επίπεδο.
Τα παιδιά θα φωνάξουν και θα χτυπηθούν μέχρι να ξυπνήσουν όσοι κοιμούνται ή καμώνονται πως δεν καταλαβαίνουν, όπως εσύ.

Ο,τι κιθαρα μου δώσετε, θα την πάρω καλέ κύριε, μην έχετε έγνοια (ατάκα μίρλας ήταν αυτό)

ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ή ό,τι μας δώσουν τέλος πάντων)

Τα παιδιά θα φωνάξουν και θα χτυπηθούν μέχρι να ξυπνήσουν όσοι κοιμούνται ή καμώνονται πως δεν καταλαβαίνουν, όπως εσύ.

Καλα.

Τα παιδια για να ξυπνησουν, πρεπει να καταλαβουν οτι η διαμαρτυρια εκτος απο αναγκη των παιδιων και των πεινασμενων ειναι και εμπορευμα.

Και αν ενας μπροσταρης της διαμαρτυριας δεν ειναι πεινασμενος η παιδι, τοτε ειναι εμπορας.

Καλα.

Τα παιδια για να ξυπνησουν, πρεπει να καταλαβουν οτι η διαμαρτυρια εκτος απο αναγκη των παιδιων και των πεινασμενων ειναι και εμπορευμα.

Και αν ενας μπροσταρης της διαμαρτυριας δεν ειναι πεινασμενος η παιδι, τοτε ειναι εμπορας.

Μισό , να πιάσω το μπαγλαμαδάκι, να άδω για τα άμοιρα τα 100χιλιάδες ορφανά παιδιά που οι γονείς τους τα άφηκαν να ξελογιαστούν από έναν λαοπλάνο ή που έλαχε να είναι τόσο αφελή, μαζικά αφελή, που να μην καταλάβουν ότι τα εκμεταλλεύονται οι λαοπλάνοι ΛΕΞ για να βγάλουν φράγκα στην πλάτη τους. Τα λες κι αλλού αυτά και σε πιστεύουν φαντάζομαι.
Εδώ όμως είναι Νοιζ, φίλε μιρλοφονιά. Είμαστε οξυδερκείς. Τι λέω, ΛΕΞυδερκείς είμαστε, ναι.

Ο Λεξ ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξας στο εμποριο κλαψας και διαμαρτυριας, ολοκληρα παλατια και μεγαρα εχουν χτιστει με αυτη, ως και αρθρα του Συνταγματος που ακομα μας ταλαιπωρουν

το νήμα πρέπει να πάει στο περί ανέεμων και υδάτων. Ή έστω να δημιουργηθεί ένα ειδικό section ΛΕΞ.
Τώρα μεταξύ σοβαρού και αστείου , αυτό το "ταπεινοί και πεινασμένοι" με πήγε "καρφί" σε ταινία με πρωταγωνιστές Ξανθόπουλο - Βούρτση. Κάτι του στιλ "Απόκληροι της κοινωνίας".

Η "μίρλα" πάντα θα έχει εκφραστές και πάντα θα έχει κοινό. Ανάλογα με την εποχή αλλάζει το κυρίαρχο μέσο προβολής της (σινεμά, μουσική) και αλλάζουν τα πρόσωπα που θα σέρνουν τον... μιρλοχορό 😄

Κατ' αναλογία ο Lex είναι Ξανθόπουλος και το αντίστροφο.

Τώρα μεταξύ σοβαρού και αστείου , αυτό το "ταπεινοί και πεινασμένοι" με πήγε "καρφί" σε ταινία με πρωταγωνιστές Ξανθόπουλο - Βούρτση. Κάτι του στιλ "Απόκληροι της κοινωνίας".

Η "μίρλα" πάντα θα έχει εκφραστές και πάντα θα έχει κοινό. Ανάλογα με την εποχή αλλάζει το κυρίαρχο μέσο προβολής της (σινεμά, μουσική) και αλλάζουν τα πρόσωπα που θα σέρνουν τον... μιρλοχορό 😄

Φιλαράκι, έχεις ένα ευρώ να πάρω strat 54' ;

ως και αρθρα του Συνταγματος που ακομα μας ταλαιπωρουν
Ωπα και νάτος! Επιθυμούτε κατάλυση του καταστατικού χάρτη του πολιτεύματός μας κύριε ή μιλάτε ως συνταγματολο-ΛΕΞολόγος;

[ Τι ζούμε ρε φιλε με αυτό το παλιοσυνταγμα, αυτά τα παλιόπαιδα που διαδηλώνουν, που όλο γκρινιάζουν και δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένα ]

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά σε τι αναφέρεσαι.

Σε καλό δρόμο είσαι. Μπορείς να ανοίξεις κι εσύ μια σχολή κατά της μίρλας, όπου θα διδάσκεις ότι ξέρω γω ΛΕΞ, Κατερίνα Γώγου (το πέτυχα; ) , Μάρθα Βούρτση, Κατσιμιχαίοι και Θανάσης Βέγγος είναι όλοι συνένοχοι του κακού.

Σε καλό δρόμο είσαι. Μπορείς να ανοίξεις κι εσύ μια σχολή κατά της μίρλας
Δεν προσέχεις... Εδώ πρότεινα ολόκληρο investment plan στον κ. συνήγορο που βασίζεται στη μίρλα, για να αποκτήσει το αντικείμενο του πόθου του.

Ο @Superfunk τι λέει για όλα τούτα?

Ο Εισβολέας ήταν καλός και ως ηθοποιός στα "νούμερα" του Δεληβοριά.

Ιδωμένο κάτω από το μισάνθρωπο πρίσμα του ότι ο,τιδήποτε εμπεριέχει καημό, συναισθηματική εναντίωση, λαϊκότητα, σεβντά, hip-hop μαγκιά (στοιχεία δηλαδή που συναντάμε στον ΛΕΞ και σε άλλους της χιπ χοπ σκηνής, όχι της τραπ) συνιστά "μίρλα", πώς θα κρίνατε αυτή τη συνεργασία;
Εινα σαφές ότι θέλουν να μας ξεγελάσουν και να μας εκμεταλλευτούν και να μας τα πάρουν για να γίνουν famous και πλούσιοι, σωστά;

"Δεν μ αρέσει αυτός ο ΛΕΞ. Δεν έχω ακούσει νότα του". χα χααααχ και καθόμαστε και συζητάμε υπότίθεται χα χαααχ απίστευτο

Είανι τραπ ο Λεξ, για πείτε.

Μπα, είμαι απλά φαν της μίρλας. Ζήτω ο Λεξ!

Τελικά, βρήκες χρόνο να ακούσεις ΛΕΞ; :P

ΛΕΞ, ΔΩΣΕ ΛΥΣΕΙΣ
Όποιος δεν έχει ακούσει ΛΕΞ να σηκώσει το χέρι του!

Τελικά, έχει ακούσει κανείς για τον ΛΕΞ; Μάθαμε κανένα νέο για το παιδί;

Να πείτε και στον ΛΕΞ να συμμετάσχει ως guest μήπως και τον ακούσετε για πρώτη φορά!

Νέος γύρος εν όψει: δεν μας αρέσει ο ΛΕΞ, ακούσαμε για πρώτη φορά ΛΕΞ, τώρα δεν μας αρέσει ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΛΕΞ: θεός.

Τον ΛΕΞ δεν τον ξέρω, βλέπω μόνο ότι είναι σημαντικός.

ΛΕΞ δώσε λύσεις, στο ζητάει η αφρόκρεμα του Νοιζ gr, που σε κράζει και νομίζει ότι είσαι τράπερ!

Πάμε ΛΕΞ! Ξεκίνα εσύ, περνάω καλά

Μόνο αυτός ο ακαμάτης ο ΛΕΞ πάει με όλα σαν την κοκακόλα, που να μην έσωνε.

Ή έστω να δημιουργηθεί ένα ειδικό section ΛΕΞ. :D

Αφού ούτε θα πάτε, ούτε έχετε ακούσει Λεξ για να έχετε ιδέα για το τι δονεί το πλήθος και δημιουργεί κίνημα.

Με απωθούσαν για κάποιο λόγο, όπως εσάς ο ΛΕΞ!

Τι λέω, ΛΕΞυδερκείς είμαστε, ναι.

Σε καλό δρόμο είσαι. Μπορείς να ανοίξεις κι εσύ μια σχολή κατά της μίρλας, όπου θα διδάσκεις ότι ξέρω γω ΛΕΞ,

Σε ποιον αναφέρεσαι;

Σε ποιον αναφέρεσαι;
Στις περιπτώσεις που απαντώ σε κάποιον, αναφέρομαι (ή ρωτάω) εκείνον στον οποίο απαντώ. Να όπως κάνω σε εσένα αυτή τη στιγμή.

Στις άλλες, σε όσες δεν απαντώ σε κάποιον, δεν αναφέρομαι σε κάποιον *σε κανέναν* συγκεκριμένα.
Σε πολλές μάλιστα τρολάρω ("Λεξ δώσε λύσεις", "Να πείτε και στον Λεξ να συμμετάσχει" κλπ)
Αν έχεις κι άλλες απορίες, ρώτα ελεύθερα. Και βάλε να ακούσεις ΛΕΞ! Κάθε του ΛΕΞη!

Εινα σαφές ότι θέλουν να μας ξεγελάσουν και να μας εκμεταλλευτούν και να μας τα πάρουν για να γίνουν famous και πλούσιοι, σωστά;
Τώρα εδώ αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε ένα "ναι" που θα ικανοποιούσε την προσλαμβάνουσα σου για το τι θεωρείς ότι πιστεύουμε - και ίσως να έφερνε ένα closure σε ένα θέμα που έχει αρχίσει να "ξεχειλώνει"- ή σε ένα "όχι" που είναι η άποψη μου, το οποίο όμως θα μπορούσε να αφήσει "εκκρεμότητες" για να πλατειάσει και άλλο το ζήτημα. :unsure:

Εβαλα λιγο tv να τσιμπησω. Ειχε ρουκ ζουκ. Ερωτηση: Αργοναυτικη εκστρατεια.

Η ζετα να προσπαθει να κανει την αρχηγο ομαδας να βρει μια λεξη: Χαμπαρι αυτη. Ρε τον ηθοποιο Στειθαμ τον ξερεις να της λεει; Χαμπαρι. Οχι γρηγορο να της λεει, μπας και πει το αργο και γινει Αργω.

Και φυσικα η ομαδα, 4 αλλα νεα επαναστατικα παιδια, δε βρηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ λεξη, και εδιναν απαντησεις σε στυλ πειρατες και τετοια. Πειρατες. Για την αργοναυτικη εκστρατεια.

Και θελει να μας πει ο Ταμταμ οτι θα πανε στο ΟΑΚΑ για την πολιτικη διαμαρτυρια και την ανατροπη του status quo. Μωρε θα πεσει instagram και τιττοκ που θα γονατισει το δικτυο, τι να βγει ο Λεξ, τι να βγει ο Σμιθ ανταμα με το Μαρξ, τον Φριντμαν και τον σερ Κευνς μαζι, το ιδιο θα καταλαβουνε, μια τρυπα στο νερο.

Τώρα εδώ αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε ένα "ναι" που θα ικανοποιούσε την προσλαμβάνουσα σου για το τι θεωρείς ότι πιστεύουμε - και ίσως να έφερνε ένα closure σε ένα θέμα που έχει αρχίσει να "ξεχειλώνει"- ή σε ένα "όχι" που είναι η άποψη μου, το οποίο όμως θα μπορούσε να αφήσει "εκκρεμότητες" για να πλατειάσει και άλλο το ζήτημα. :unsure:
Μπορώ να βοηθήσω όμως, παρότι αντιλαμβάνομαι ότι αισθάνεσαι άβολα γιατί καταλαβαίνεις που πάνε τα επιχείρημάτά μου:

Οι συνθεσεις είναι του εισβολέα. Οικειοποιείται ένα στυλ που δεν του ανήκει -το λαϊκό δημοτικό, παραδοσιακό, με ραπάρισμα. με μια λέξη, είναι επιτηδευμένο, αν όχι fake (σιγά μην έγινε μπανιστιρτζού η τύπα, εν έτη 2024, "μπερμπάντισα γυναίκα").

Επίσης βρίζει. Λέει κακές λεξούλες για να βγάλει μαγκιά. Μίρλα παίζει επίσης άφθονη.
Υπόθέτουμε ένα πάθος. Ε, βοηθάει και η Καραπα΄τάκη που έχει φωνάρα, η τσικουδιά και οι μπαταριές, κάμποσα κλισέ "αντε γεια", bye bye, συνταγούλες είναι αυτά.

ΥΓ. Εγώ την καταβρήκα όταν τα πρωτοάκουσα αυτα τα δυο κομμάτια πάντως, παρότι δεν είναι ουτε το στυλ που παίζω ούτε αυτό με το οποίο θα διασκεδαζα.
μετά το σημερινό thread όμως που μου άνοιξε τα μάτια συνειδητοποιώ ότι θέλουν να μου τα πάρουν οι παλιομίζεροι.

Trending...

Νέα θέματα

Back