- Πόντοι
- 398
Τα: δικαιοσύνη, αξιοκρατία, αξιοπρέπεια, σας κάνουν για πρότάσεις; Διότι για κάτι τέτοια μιλουν οι στιχοι αυτού του βδελυρού τράπερ του ΛΕΞ.
Κι αν ήταν πώς θα το αντιλαμβανόσασταν βρε παιδιά; Αφού ούτε θα πάτε, ούτε έχετε ακούσει Λεξ για να έχετε ιδέα για το τι δονεί το πλήθος και δημιουργεί κίνημα.
Εδώ άνθρωποι που είναι μέσα στη φάση και παρασέρνονται από τον ρου της ιστορίας, σείς κι εγώ που είμαστε μιας ηλικιας θα κάνουμε την ανατροπή του status quo;
Τα: δικαιοσύνη, αξιοκρατία, αξιοπρέπεια, σας κάνουν για πρότάσεις; Διότι για κάτι τέτοια μιλουν οι στιχοι αυτού του βδελυρού τράπερ του ΛΕΞ.
Με απωθούσαν για κάποιο λόγο, όπως εσάς ο ΛΕΞ!Γκρουπάρα.
OK. Θα παιξω λοιπον στο στοιχημα 5 ευρω μονο αποδεκτο στο "ανατροπή του status quo λογω συναυλιας Λεξ στο ΟΑΚΑ". Αν μας πληρωσει θα αγορασω για μενα το εργοστασιο της Fender, θα παρω και τη Gibson για τον LK, θελεις εσυ τη Gretch μια που εισαι ροκαμπιλας;
Τα παιδιά θα φωνάξουν και θα χτυπηθούν μέχρι να ξυπνήσουν όσοι κοιμούνται ή καμώνονται πως δεν καταλαβαίνουν, όπως εσύ.
Καλα.
Τα παιδια για να ξυπνησουν, πρεπει να καταλαβουν οτι η διαμαρτυρια εκτος απο αναγκη των παιδιων και των πεινασμενων ειναι και εμπορευμα.
Και αν ενας μπροσταρης της διαμαρτυριας δεν ειναι πεινασμενος η παιδι, τοτε ειναι εμπορας.
Τώρα μεταξύ σοβαρού και αστείου , αυτό το "ταπεινοί και πεινασμένοι" με πήγε "καρφί" σε ταινία με πρωταγωνιστές Ξανθόπουλο - Βούρτση. Κάτι του στιλ "Απόκληροι της κοινωνίας".το νήμα πρέπει να πάει στο περί ανέεμων και υδάτων. Ή έστω να δημιουργηθεί ένα ειδικό section ΛΕΞ.
Φιλαράκι, έχεις ένα ευρώ να πάρω strat 54' ;Τώρα μεταξύ σοβαρού και αστείου , αυτό το "ταπεινοί και πεινασμένοι" με πήγε "καρφί" σε ταινία με πρωταγωνιστές Ξανθόπουλο - Βούρτση. Κάτι του στιλ "Απόκληροι της κοινωνίας".
Η "μίρλα" πάντα θα έχει εκφραστές και πάντα θα έχει κοινό. Ανάλογα με την εποχή αλλάζει το κυρίαρχο μέσο προβολής της (σινεμά, μουσική) και αλλάζουν τα πρόσωπα που θα σέρνουν τον... μιρλοχορό
Κατ' αναλογία ο Lex είναι Ξανθόπουλος και το αντίστροφο.
Ωπα και νάτος! Επιθυμούτε κατάλυση του καταστατικού χάρτη του πολιτεύματός μας κύριε ή μιλάτε ως συνταγματολο-ΛΕΞολόγος;ως και αρθρα του Συνταγματος που ακομα μας ταλαιπωρουν
Τώρα μεταξύ σοβαρού και αστείου , αυτό το "ταπεινοί και πεινασμένοι" με πήγε "καρφί" σε ταινία με πρωταγωνιστές Ξανθόπουλο - Βούρτση. Κάτι του στιλ "Απόκληροι της κοινωνίας".
Η "μίρλα" πάντα θα έχει εκφραστές και πάντα θα έχει κοινό. Ανάλογα με την εποχή αλλάζει το κυρίαρχο μέσο προβολής της (σινεμά, μουσική) και αλλάζουν τα πρόσωπα που θα σέρνουν τον... μιρλοχορό
Κατ' αναλογία ο Lex είναι Ξανθόπουλος και το αντίστροφο.
Δεν προσέχεις... Εδώ πρότεινα ολόκληρο investment plan στον κ. συνήγορο που βασίζεται στη μίρλα, για να αποκτήσει το αντικείμενο του πόθου του.Σε καλό δρόμο είσαι. Μπορείς να ανοίξεις κι εσύ μια σχολή κατά της μίρλας
Ο Εισβολέας ήταν καλός και ως ηθοποιός στα "νούμερα" του Δεληβοριά.Εισβολέα
Ο Εισβολέας ήταν καλός και ως ηθοποιός στα "νούμερα" του Δεληβοριά.
"Δεν μ αρέσει αυτός ο ΛΕΞ. Δεν έχω ακούσει νότα του". χα χααααχ και καθόμαστε και συζητάμε υπότίθεται χα χαααχ απίστευτο
Είανι τραπ ο Λεξ, για πείτε.
Μπα, είμαι απλά φαν της μίρλας. Ζήτω ο Λεξ!
Τελικά, βρήκες χρόνο να ακούσεις ΛΕΞ;![]()
ΛΕΞ, ΔΩΣΕ ΛΥΣΕΙΣ
Όποιος δεν έχει ακούσει ΛΕΞ να σηκώσει το χέρι του!
Τελικά, έχει ακούσει κανείς για τον ΛΕΞ; Μάθαμε κανένα νέο για το παιδί;
Να πείτε και στον ΛΕΞ να συμμετάσχει ως guest μήπως και τον ακούσετε για πρώτη φορά!
Νέος γύρος εν όψει: δεν μας αρέσει ο ΛΕΞ, ακούσαμε για πρώτη φορά ΛΕΞ, τώρα δεν μας αρέσει ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΛΕΞ: θεός.
Τον ΛΕΞ δεν τον ξέρω, βλέπω μόνο ότι είναι σημαντικός.
ΛΕΞ δώσε λύσεις, στο ζητάει η αφρόκρεμα του Νοιζ gr, που σε κράζει και νομίζει ότι είσαι τράπερ!
Πάμε ΛΕΞ! Ξεκίνα εσύ, περνάω καλά
Μόνο αυτός ο ακαμάτης ο ΛΕΞ πάει με όλα σαν την κοκακόλα, που να μην έσωνε.
Ή έστω να δημιουργηθεί ένα ειδικό section ΛΕΞ.![]()
Αφού ούτε θα πάτε, ούτε έχετε ακούσει Λεξ για να έχετε ιδέα για το τι δονεί το πλήθος και δημιουργεί κίνημα.
Με απωθούσαν για κάποιο λόγο, όπως εσάς ο ΛΕΞ!
Τι λέω, ΛΕΞυδερκείς είμαστε, ναι.
Σε καλό δρόμο είσαι. Μπορείς να ανοίξεις κι εσύ μια σχολή κατά της μίρλας, όπου θα διδάσκεις ότι ξέρω γω ΛΕΞ,
Στις περιπτώσεις που απαντώ σε κάποιον, αναφέρομαι (ή ρωτάω) εκείνον στον οποίο απαντώ. Να όπως κάνω σε εσένα αυτή τη στιγμή.Σε ποιον αναφέρεσαι;
Τώρα εδώ αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε ένα "ναι" που θα ικανοποιούσε την προσλαμβάνουσα σου για το τι θεωρείς ότι πιστεύουμε - και ίσως να έφερνε ένα closure σε ένα θέμα που έχει αρχίσει να "ξεχειλώνει"- ή σε ένα "όχι" που είναι η άποψη μου, το οποίο όμως θα μπορούσε να αφήσει "εκκρεμότητες" για να πλατειάσει και άλλο το ζήτημα.Εινα σαφές ότι θέλουν να μας ξεγελάσουν και να μας εκμεταλλευτούν και να μας τα πάρουν για να γίνουν famous και πλούσιοι, σωστά;
Μπορώ να βοηθήσω όμως, παρότι αντιλαμβάνομαι ότι αισθάνεσαι άβολα γιατί καταλαβαίνεις που πάνε τα επιχείρημάτά μου:Τώρα εδώ αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε ένα "ναι" που θα ικανοποιούσε την προσλαμβάνουσα σου για το τι θεωρείς ότι πιστεύουμε - και ίσως να έφερνε ένα closure σε ένα θέμα που έχει αρχίσει να "ξεχειλώνει"- ή σε ένα "όχι" που είναι η άποψη μου, το οποίο όμως θα μπορούσε να αφήσει "εκκρεμότητες" για να πλατειάσει και άλλο το ζήτημα.![]()