Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Μπράβο μαν, για τις χορδές και για τα όλα.
Χαίρομαι που συμωνείς ότι είστε σνομπ και ελιτιστές.

Σου έχει επισημανθεί και πριν ένα θέμα περί αντίληψη των όσων γράφουμε.
Να το κοιτάξεις,κι ας είναι αργά..

Για ακόμη μια φορά παρερμηνεύεις

Ο ΛΕΞ είναι σήμερα 40 χρονών. Το 1997 που έπαιζε με αυτους που λες πόσο ήταν; Ξέρεις αριθμητική νομίζω.

Ουδέποτε έγραψα ότι ο Λεξ,έπαιζε με τους προαναφερθέντες

Δεν είπα ποτέ ότι έχω αντρυφήαει στον ΛΕΞ. ¨Εχω ακουσει όμως πριν αποπειραθώ να κρίνω ή να διατυπώσω άποψη.
Εχεις όμως προσάψει σε όσους διαφωνούν μαζί σου ότι δεν τον έχουν ακούσει.
Δεν τον άκουσες,δεν τον καταλαβαίνεις,είσαι σνομπ...
Γνωστες τακτικές για όσους δεν έχουν επιχειρήματα ενώ όπως βλέπεις το είδος και τον Λεξ τα ξέρω καλύτερα από εσένα.

Κοίτα τώρα πως αποχωρεί πραγματικά κάποιος από μια συζήτηση, χωρίς κλάψες και δράματα στη διαχείριση

Τζάμπα πλακωνόμαστε,παιδιά...

Σου έχει επισημανθεί και πριν ένα θέμα περί αντίληψη των όσων γράφουμε.
Να το κοιτάξεις,κι ας είναι αργά..

Για ακόμη μια φορά παρερμηνεύεις

Ουδέποτε έγραψα ότι ο Λεξ,έπαιζε με τους προαναφερθέντες

Εχεις όμως προσάψει σε όσους διαφωνούν μαζί σου ότι δεν τον έχουν ακούσει.
Δεν τον άκουσες,δεν τον καταλαβαίνεις,είσαι σνομπ...
Γνωστες τακτικές για όσους δεν έχουν επιχειρήματα ενώ όπως βλέπεις το είδος και τον Λεξ τα ξέρω καλύτερα από εσένα.

Κοίτα τώρα πως αποχωρεί πραγματικά κάποιος από μια συζήτηση, χωρίς κλάψες και δράματα στη διαχείριση

Το πώς τα γράφεις αυτά δημόσια χωρίς να ντρέπεσαι, ενώ είναι ορατά, με ξεπερνάει. Αφού δεν έχουν σχέση και δεν έπαιζαν μαζί, γιατί τους έβαλες μαζί;
Ασε ρε έξυπνε, θα σου πω εγώ, yo: για να δημουργήσεις εντυπώσεις. Για τον ίδιο λόγο που μας γράφεις ότι ο Τυμβωρύχος και ο άλλος είναι ακόμη ενεργοί. Στα μπαλόνια μας, για τον ΛΕΞ μιλάγαμε, όχι;
αλλού τις εξυπνάδες και λίγη αιδώς δεν βλάπτει. Ειδικά όταν είσαι ή το παίζεις ελιτιστής.

"Ουδέποτε έγραψα ότι ο Λεξ,έπαιζε με τους προαναφερθέντες|
κι εγώ
"ουδέποτε έγραψα ότι γνωρίζω τα πάντα"

Εχω γράψει σεντόνια με επιχειρήματα αναφορικά με τη δαιμονοποίηση που επιχειρούν οι αντιδραστικοί σε κάθε τι νέο και οι αντικοινωνικοί της συντήρησης απέναντι στη νεολαία, αλλά κάνεις αφασικά ότι τα αγνοείς.
Ο άλλος έγραψε έμμεσα για κατάλυση άρθρων του Συντάγματος, και αυτό κάνεις και εσύ και η διαχείριση ότι το αγνοείς.|
Σιγά ρε αλεπουδιάρη! Σας πονάει ο ΛΕΞ και ο κάθε ΛΕΞ, αυτή είναι η αλήθεια.

1745938147329.png

Τζάμπα πλακωνόμαστε,παιδιά...

Για το Συνταγμα λέει τίποτα; Για το ρουκ ζουκ?

Ενα πολύ όμορφο αγαπησιάρικο κομμάτι που ακτινοβολεί ελπίδα

Ο άλλος έγραψε έμμεσα για κατάλυση άρθρων του Συντάγματος, και αυτό κάνεις και εσύ και η διαχείριση ότι το αγνοείς.|
Σιγά ρε αλεπουδιάρη! Σας πονάει ο ΛΕΞ και ο κάθε ΛΕΞ, αυτή είναι η αλήθεια.

Οχι οτι με αφορα ιδιαιτερα αλλα ειναι ενδεικτικο του τι αντιμετωπιζει καποιος καθημερινα.
Καταλαβαινω οτι οταν ζεις μεσα/απο την επανασταση, την αρνηση, το αντι οδηγεισαι να αντιλαμβανεσαι τον κοσμο τριγυρω σου υπο αυτους τους ορους και μονο. 'Η ισως επειδη ακριβως αυτη ειναι η αντιληψη σου καταληγεις εκει.
Μαθε λοιπον κυριε ΤΑΜΤΑΜ ορθοδοξε συνταγματιστη οτι προβλεπονται συγκεκριμενες διαδικασιες για την αναθεωρηση του συνταγματος. Πιθανοτατα το αρθρο που "ο αλλος" κατηγορει για ταλαιπωρια εχει προκυψει απο καποια αναθεωρηση. Τρομερο;
Πως παει η επανασταση; Κερδαμε; Θα καταλυσουμε κανενα καλυτερο αυριο επιτελους;

Δεν μπορώ να μιλήσω για το σύνολο της διαχείρισης, αλλά προσωπικά έχω τα δικά μου προβλήματα, που με βασανίζουν.
1ον Βλέπω ότι μάλλον χάλασαν οι πλάγιοι κοιλιακοί μου
2ον Τελειώνει η κρεατίνη και βαρίεμαι να πάω να πάρω
3ον ΔΕΝ πήρα ακόμα 54' strat και
4ον Δεν πέτυχα τον καφέ τώρα.
Θα μπορούσα να γράψω τραγούδι βέβαια....αλλά επίσης βαρίεμαι.

Ρε ταμταμ, ονομα και πραγμα εισαι. Για ποια καταλυση του συνταγματος μιλας; Αφου λοιπον ουτε απο ραπ κατεχεις, κατα δηλωση σου, ουτε προφανως απο τους νομους και το συνταγμα, να στο κανω πενηνταρακια και να σε παραπεμψω στο αρθρο 103 του Συνταγματος περι μονιμοποιησης των δημοσιων υπαλληλων, προνομιο που κατακτηθηκε με τη συνεχομενη, επιπεδου Λεξ, κλαψα στην πλατεια κλαυθμωνος.

Ουτε αυτο δεν καταλαβες και μιλας για καταλυση συνταγματος. Για αυτο προφανως ο Λεξ σου φαινεται κατι αναμεσα σε Σιλλερ και Καβαφη.

Οχι οτι με αφορα ιδιαιτερα αλλα ειναι ενδεικτικο του τι αντιμετωπιζει καποιος καθημερινα.
Καταλαβαινω οτι οταν ζεις μεσα/απο την επανασταση, την αρνηση, το αντι οδηγεισαι να αντιλαμβανεσαι τον κοσμο τριγυρω σου υπο αυτους τους ορους και μονο. 'Η ισως επειδη ακριβως αυτη ειναι η αντιληψη σου καταληγεις εκει.
Μαθε λοιπον κυριε ΤΑΜΤΑΜ ορθοδοξε συνταγματιστη οτι προβλεπονται συγκεκριμενες διαδικασιες για την αναθεωρηση του συνταγματος. Πιθανοτατα το αρθρο που "ο αλλος" κατηγορει για ταλαιπωρια εχει προκυψει απο καποια αναθεωρηση. Τρομερο;
Πως παει η επανασταση; Κερδαμε; Θα καταλυσουμε κανενα καλυτερο αυριο επιτελους;

Που σαι καινουριε φιλε μας, καλως όρισες στο βαρέλι χωρίς πάτο.
Θα άκουγα αυτά που λες στην πρώτη σου παράγραφο με ενδιαφέρον και θα το συζητούσαμε, αν δεν υπήρχε η δεύτερη, όπου με χαρακτηρίζεις και κάνεις εικασίες για το τι εννοούσε "ο άλλος" . Αν δεν είσαι μέντιουμ να γνωρίζεις ήδη τι εννοεί ο Μάνος για τα ενοχλητικά άρθρα του Συντάγματος "που ακόμα μας ταλαιπωρούν" (επί λέξει), δεν μας κάνεις τη χάρη να μας πεις εσύ, γιατί ο ίδιος κάνει πως δεν καταλαβαίνει την ερώτηση;
Ποια άρθρα είναι αυτά; Ποιοι είμαστε εμείς που μας ταλαιπωρούν;
Ποιες διαμαρτυρίες και μίρλα έχει "χτίσει" αυτά τα άρθρα;

Προσωπικά για σένα έχω πιο εύκολακια:
Τι θα πει το "ορθοδοξος συνταγματιστης" που μου προσάπτεις; Εγώ ΛΧ πολυβολητής ήμουν. Είναι κακό να ορκίζεσαι στο Συνταγμα της χώρας μας;

Όσο για το "Θα καταλυσουμε κανενα καλυτερο αυριο" εντάξει, αν δεν είναι typos είναι επειδή βλέπεις κι εσύ πολύ ρουκ ζουκ να υποθέσω.

Ρε ταμταμ, ονομα και πραγμα εισαι. Για ποια καταλυση του συνταγματος μιλας; Αφου λοιπον ουτε απο ραπ κατεχεις, κατα δηλωση σου, ουτε προφανως απο τους νομους και το συνταγμα, να στο κανω πενηνταρακια και να σε παραπεμψω στο αρθρο 103 του Συνταγματος περι μονιμοποιησης των δημοσιων υπαλληλων, προνομιο που κατακτηθηκε με τη συνεχομενη, επιπεδου Λεξ, κλαψα στην πλατεια κλαυθμωνος.

Ουτε αυτο δεν καταλαβες και μιλας για καταλυση συνταγματος. Για αυτο προφανως ο Λεξ σου φαινεται κατι αναμεσα σε Σιλλερ και Καβαφη.

Είπα ότι δεν γνωρίζω τα πάντα όπως εσύ, δεν είπα ότι γνωρίζω τα πάντα για το ραπ. Γι αυτό και σε ρωτάω τι εννοείς με τα άρθρα του Συντάγματος που μας ταλαιπωρούν. Πες ρε παιδί μου, μπορεί να με ταλαιπωρούν κι εμένα και να μην το ξέρω.
Η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων δεν θα έλεγα ότι είναι το πρώτιστο πρόβλημά μου όπως ας πούμε το ότι η χώρα μας είναι τρίτη στον κόσμο σε απώλεια πληθυσμού. Επίσης, δεν έχει σύνδεση με τον ΛΕΞ, όσο κι αν προσπαθείς να τα συνδέσεις επειδή έχεις τη δική σου αντικοινωνική ατζέντα.
Αντιθέτως, τα θέματα που θίγει ο ίδιος ο ΛΕΞ στα κομμάτια του, πιστεύω ότι έχουν θέμα με τον ΛΕΞ, δεν βρίσκεις;
Τράβα τώρα να πληρώσεις ΔΕΗ που είναι ιδιωτικιά και άσε τη μίρλα για τη μονιμότητα των άλλων ήσυχη. Ζηλιάρη παπούλη!

Στην εποχή της εμπορευματοποιησης των πάντων, ο ΛΕΞ εμπορευματοποιεί την αντίδραση και την οργή των νιάτων. Θα γράψω μισ ωραία νουβέλα. Ο ΓΟΝΕΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ με εξώφυλλο νέους που κουνάνε τα χέρια στους ρυθμούς του ραπ και έναν μεσήλικας συνοφρυωμενο με γυρτό κστω το κεφάλι ανάμεσα τους και το χέρι στη δεξιά τσέπη της καπαρντίνας που φουσκώνει απ το όπλο.
Gangsta Dad👺
Best Sella📈

Στην εποχή της εμπορευματοποιησης των πάντων, ο ΛΕΞ εμπορευματοποιεί την αντίδραση και την οργή των νιάτων. Θα γράψω μισ ωραία νουβέλα. Ο ΓΟΝΕΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ με εξώφυλλο νέους που κουνάνε τα χέρια στους ρυθμούς του ραπ και έναν μεσήλικας συνοφρυωμενο με γυρτό κστω το κεφάλι ανάμεσα τους και το χέρι στη δεξιά τσέπη της καπαρντίνας που φουσκώνει απ το όπλο.
Gangsta Dad👺
Best Sella📈
Βγες ξανά από κει που η πλάνη σου λέει που να πας
Βρες τον άγγελο μέσα σου που ξέρει να σ’ αγκαλιάζει

Πόσοι έχουν ακόμη νομίζεις το όνειρο να τους κρατά
Ένα σύντροφο κάθε πρωί να τους λέει καλημέρα
Σώσε ό,τι μπορείς πριν βουλιάξεις κι εσύ στα κρύα νερά
Την καρδούλα σου πρώτα που οι δαίμονες κάνουν παρέα

αΛΕΞίου
τι λέει η γυναίκα...

Last edited:
Βρε @TamTam Radio για καλό τώρα το ανέβασες αυτό με την Αλεξίου (το οποίο δεν γνώριζα).
Τώρα θα έχουμε... "τσουνάμι" περί εμπορευματοποίησης του καλλιτέχνη 😄

ΥΓ: Πω... πω... η Αλεξίου στην συνέντευξη δεν ακούγεται και πολύ καλά.

«Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να γίνει δεύτερη και τρίτη συναυλία του ΛΕΞ»​

O γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ τόνισε ότι είναι πιθανό να γίνουν τρεις σερί συναυλίες του ράπερ

Περισσότερες από μία συναυλίες του ΛΕΞ πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ, καθώς τα εισιτήρια της συναυλίας της 28ης Οκτωβρίου - που έγινε sold out σε λιγότερο από 24 ώρες - ξεπέρασαν τις 60.000, για τον ανοιχτό χώρο εκτός του σταδίου.

«Επειδή προέχει η ασφάλεια όσων επισκέπτονται το ΟΑΚΑ, γι’ αυτό σταμάτησε η προπώληση και αυτό που εξετάζουμε και το ακούτε για πρώτη φορά είναι να γίνει και δεύτερη και ίσως και τρίτη ημέρα συναυλίας. Σερί μέρες», αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κώστας Χαλιορής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Θέλουμε να έχουμε τη λιγότερη δυνατή όχληση και ευρύτερα στην περιοχή. Αλλά καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για το ΟΑΚΑ, το οποίο κατασκευάστηκε για να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά και πολιτιστικά event της χώρας. Λειτουργούμε με βάση τους κανόνες», συμπλήρωσε ο Κώστας Χαλιορής, ερωτηθείς για τις συνθήκες στις οποίες θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του ράπερ.

O γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ τόνισε ότι είναι πιθανό να γίνουν τρεις σερί συναυλίες του ράπερ
Τα βλέπεις κ. @LK; Stick to the (canning) plan και όχι μια, αλλά τουλάχιστον τρεις '54 original strat θα περιέλθουν στην κατοχή σου.

Τα βλέπεις κ. @LK; Stick to the (canning) plan και όχι μια, αλλά τουλάχιστον τρεις '54 original strat θα περιέλθουν στην κατοχή σου.
Κοίτα, τη μισή μέρα και εγώ με αθλητικές φόρμες είμαι, οπότε το λες και μια καλή αρχή για το τραπ.

Που σαι καινουριε φιλε μας, καλως όρισες στο βαρέλι χωρίς πάτο.
Θα άκουγα αυτά που λες στην πρώτη σου παράγραφο με ενδιαφέρον και θα το συζητούσαμε, αν δεν υπήρχε η δεύτερη, όπου με χαρακτηρίζεις και κάνεις εικασίες για το τι εννοούσε "ο άλλος" . Αν δεν είσαι μέντιουμ να γνωρίζεις ήδη τι εννοεί ο Μάνος για τα ενοχλητικά άρθρα του Συντάγματος "που ακόμα μας ταλαιπωρούν" (επί λέξει), δεν μας κάνεις τη χάρη να μας πεις εσύ, γιατί ο ίδιος κάνει πως δεν καταλαβαίνει την ερώτηση;
Ποια άρθρα είναι αυτά; Ποιοι είμαστε εμείς που μας ταλαιπωρούν;
Ποιες διαμαρτυρίες και μίρλα έχει "χτίσει" αυτά τα άρθρα;

Προσωπικά για σένα έχω πιο εύκολακια:
Τι θα πει το "ορθοδοξος συνταγματιστης" που μου προσάπτεις; Εγώ ΛΧ πολυβολητής ήμουν. Είναι κακό να ορκίζεσαι στο Συνταγμα της χώρας μας;

Όσο για το "Θα καταλυσουμε κανενα καλυτερο αυριο" εντάξει, αν δεν είναι typos είναι επειδή βλέπεις κι εσύ πολύ ρουκ ζουκ να υποθέσω.

Δεν το πιανω. Αν εχεις λογο να ακουσεις αυτα που λεω με ενδιαφερον και να το συζητησεις δεν καταλαβαινω πως αυτα που ακολουθουν σε αποτρεπουν.
Σε χαρακτηρισα ορθοδοξο συνταγματιστη που προφανως δεν ειναι προσβολη και που αντιλαμβανομαι οτι μαλλον δεν εισαι. Ζητω συγνωμη για αυτο.
Αν ησουν και αν οντως ορκιζοσουν στο συνταγμα ειλικρινως θα ηξερες οτι μπορει να αναθεωρηθει, υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια. Με ορους καταλυσης κλπ σκεφτονται οσοι δεν ορκιζονται στο συνταγμα. Επισης αν ησουν, θα υπηρχαν πολλα πραγματα που θα σε ενοχλουσαν στην εφαρμογη του πολυ πριν καποιος πει οτι το χ,ψ αρθρο "μας ταλαιπωρει".
Δεν εκανα καμμια εικασια για το τι εννοουσε ο αλλος. Εκανα εικασια πως αυτο που εννοουσε προεκυψε απο μια διαδικασια αναθεωρησης. Καταλαβαινεις την διαφορα; Τωρα που την καταλαβαινεις τι λες; Ειμαι μεντιουμ; Το πετυχα ή οχι;
Typos γιατι να ειναι; Εσυ μιλας με αυτους τους ορους. winners/losers κλπ. Και γιατι υποθετεις για μενα; εισαι μεντιουμ; Δεν εχω δει ποτε ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, δεν μου αρεσει. :ROFLMAO:

Περισσότερες από μία συναυλίες του ΛΕΞ πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ, καθώς τα εισιτήρια της συναυλίας της 28ης Οκτωβρίου - που έγινε sold out σε λιγότερο από 24 ώρες - ξεπέρασαν τις 60.000, για τον ανοιχτό χώρο εκτός του σταδίου.

«Επειδή προέχει η ασφάλεια όσων επισκέπτονται το ΟΑΚΑ, γι’ αυτό σταμάτησε η προπώληση και αυτό που εξετάζουμε και το ακούτε για πρώτη φορά είναι να γίνει και δεύτερη και ίσως και τρίτη ημέρα συναυλίας. Σερί μέρες», αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κώστας Χαλιορής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Θέλουμε να έχουμε τη λιγότερη δυνατή όχληση και ευρύτερα στην περιοχή. Αλλά καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για το ΟΑΚΑ, το οποίο κατασκευάστηκε για να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά και πολιτιστικά event της χώρας. Λειτουργούμε με βάση τους κανόνες», συμπλήρωσε ο Κώστας Χαλιορής, ερωτηθείς για τις συνθήκες στις οποίες θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του ράπερ.

Μόλις μιλούσα με φίλη η οποία μου είπε ότι η κόρη της έχει βγάλει εισιτήριο για ΛΕΞ από την πρώτη μέρα. Λεπτομέρεια: η φίλη μου και η κόρη της ζούνε σε νησί στις Κυκλάδες.
Θα γίνει χαμός! Να τρέμετε τα 17χρονα κορίτσια που θα κάνουν επανάσταση!
Δεν το πιανω. Αν εχεις λογο να ακουσεις αυτα που λεω με ενδιαφερον και να το συζητησεις δεν καταλαβαινω πως αυτα που ακολουθουν σε αποτρεπουν.
Σε χαρακτηρισα ορθοδοξο συνταγματιστη που προφανως δεν ειναι προσβολη και που αντιλαμβανομαι οτι μαλλον δεν εισαι. Ζητω συγνωμη για αυτο.
Αν ησουν και αν οντως ορκιζοσουν στο συνταγμα ειλικρινως θα ηξερες οτι μπορει να αναθεωρηθει, υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια. Με ορους καταλυσης κλπ σκεφτονται οσοι δεν ορκιζονται στο συνταγμα. Επισης αν ησουν, θα υπηρχαν πολλα πραγματα που θα σε ενοχλουσαν στην εφαρμογη του πολυ πριν καποιος πει οτι το χ,ψ αρθρο "μας ταλαιπωρει".
Δεν εκανα καμμια εικασια για το τι εννοουσε ο αλλος. Εκανα εικασια πως αυτο που εννοουσε προεκυψε απο μια διαδικασια αναθεωρησης. Καταλαβαινεις την διαφορα; Τωρα που την καταλαβαινεις τι λες; Ειμαι μεντιουμ; Το πετυχα ή οχι;
Typos γιατι να ειναι; Εσυ μιλας με αυτους τους ορους. winners/losers κλπ. Και γιατι υποθετεις για μενα; εισαι μεντιουμ; Δεν εχω δει ποτε ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, δεν μου αρεσει. :ROFLMAO:

Πω πω κούραση! Τι να σχολιάσω για το τι καταλαβαίνεις και τι όχι;
Ρώτησα απλά τι είναι το ορθοδοξος συνταγματιστής; Πολυβολητής ήμουν εγώ. Κάποια ασθένεια; Όπως η αλωπεκίασις?

Το "θα καταλυσουμε κανενα καλυτερο αυριο" δεν είναι ελληνικά, είναι λάθος. Από την απάντησή σου καταλαβαίνω ότι δεν είναι τυπογραφικό αλλά επειδή δεν ξέρεις τι σημαινει καταλύω.

Θα σχολίαζα την παράγραφο σου αναφορικά με το τι επίδραση έχει αυτή η καθημερινή απόγνωση και το αίσθημα του αδιεξόδου που βιώνουν οι νέοι μας σήμερα - να μην μπορούν να ανεξαρτητοποιηθούν από την οικογένεια, να μην μπορούν να κάνουν όνειρα για δική τους οικογένεια, σπίτι, ένα αυτοκίνητο ξέρω γω ή ένα ταξίδι και όπως λες "ενδεικτικο του τι αντιμετωπιζει καποιος καθημερινα" να καταλήγει "να ζει μεσα/απο την επανασταση, την αρνηση, το αντι οδηγεισαι και να αντιλαμβανεται έτσι τον κοσμο τριγυρω του υπο αυτους τους ορους και μονο", αλλά όπως γράφεις επίσης, δεν σε αφορά και ιδιαιτερα, οπότε γιατί να τα σκαλίζουμε.

Live and let live, έχω βαρεθεί να το γράφω.
Αλλά ό ένας θέλει αναθεώρηση του συντάγματος με άρση της μονιμότητας και ο άλλος θέλει να σκοτώσει κόσμο και ο παράλλος βλέπει πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις νεανικές εξεγερσεις.
Mονο οι admin μας είναι χαλαροί και cool σε αυτό το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον ΛΕΞ τον ηρωικό ράπερ!

1745951658241.png

Βρε @TamTam Radio για καλό τώρα το ανέβασες αυτό με την Αλεξίου (το οποίο δεν γνώριζα).
Τώρα θα έχουμε... "τσουνάμι" περί εμπορευματοποίησης του καλλιτέχνη 😄

ΥΓ: Πω... πω... η Αλεξίου στην συνέντευξη δεν ακούγεται και πολύ καλά.

H "Χαρούλα" δεν ήταν ποτέ του γούστου μου. Έχει στην ερμηνεία της κάτι μίζερο, "λυγμικό" θα έλεγα, σα να κρατάει ένα λυγμό να μας τον στρατσάρει στα μούτρα είτε λέει το "Γυφτισα τον εβυζαξε γι αυτό έχει φτεράααα" είτε το "Δι Ευχών". Οπότε δεν μπορώ να πω ότι με χαροποιεί η συνεργασία του υπερτατου ΛΕΞ με τη μίζερη αυτή ερμηνεύτρια με το βαρύ ονομα και ιστορία.
Παρόλα αυτά, θεωρώ τη συνεργασία ενδεικτική της crossover επιτυχίας του ράπερ ΛΕΞ, το ότι έφτασε να συνεργαστεί επί ίσους όρους μαζί της.

Μόλις μιλούσα με φίλη η οποία μου είπε ότι η κόρη της έχει βγάλει εισιτήριο για ΛΕΞ από την πρώτη μέρα. Λεπτομέρεια: η φίλη μου και η κόρη της ζούνε σε νησί στις Κυκλάδες.
Θα γίνει χαμός! Να τρέμετε τα 17χρονα κορίτσια που θα κάνουν επανάσταση!

Νομίζω ότι αυτό από πάνω κολλάει με αυτό από κάτω...
Σε κάποιο σχετικό παραλληλισμό το hype που έχει δημιουργηθεί μου θυμίζει Rolling Stones στο ΟΑΚΑ από την ανάποδη. Τότε είχε γίνει "κοσμικό πανηγύρι", τώρα έχουμε "αντικομφορμιστικό πανηγύρι".

τώρα έχουμε "αντικομφορμιστικό πανηγύρι".

Δε νομίζω. Αν δεις τα φούτερ και τα παπούτσια που φοράνε τα άτομα, κοστίζουν όσο οι δυο Squier μου (και έχω κάνει αναβαθμίσεις, όχι αστεία!)
Θα βελάξει η αστυνομία, αλλά δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα να τους διαλύσει όπως και σε άλλες συναυλίες ή μαζώξεις. Παιδάκια θα είναι, απλώς πάρα πολλά. Μια γκλοπιά από δω μια κλωτσά από κει, θα γίνει η δουλειά.

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back