- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Αμάν βρε Κωστάκης... Σε προηγούμενη ζωή ήσουν ιεροεξεταστής στον Μεσαίωνα;ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ στην ΤΡΑΠ και ξύλο στον πωπό με τη ΛΩΡΙΔΑ στους PRODUCERS και θα εξαλειφθεί το φαινόμενο. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ με κάθε μορφή.
Τη δεύτερη.οποτε, αν ειχες να διαλεξεις, Μονο. Αναμεσα σε ενα ειδος, καλητεχνων (ειναι δεν ειναι), που στη πρωτη κατηγορια οι μεν, παραμυθιαζουν τον λαο/αυτους που τους ακουνε με ψευτικο κοινωνικο ενδιαφερον και οτι ειναι ανθρωπιστες που νοιαζονται και κανουν το παν για το κοινωνικο συνολο, και στο ειδος που ειναι καπως ρηχο, με εναν καλητεχνη που θελει απλως να εκφρασει το παραπονο του για τα αισθηματικα του προβληματα, που τον παρατησε η γκομενα, για (καποιες απο) τις γυναικες σημερα κλπ, (με δειγμα το "το'πε ο Παπαγαλος" που ανεφερες πριν)αλλα αυτος το εννοει πλήρως. γιατι Τον πονο του βγαζει,,, ποια θα διαλεγες;!!!!!!!!!!
Καλά καλά.Αμάν βρε Κωστάκης... Σε προηγούμενη ζωή ήσουν ιεροεξεταστής στον Μεσαίωνα;![]()
![]()
Αυτα είναι τα επιφανειακά πορίσματα στα οποία συνήθως επιδίδεσαι φίλε trolley, "φταίνε οι γονείς, το παιδί μου δεν κάνει τέτοια και δεν επιδίδεται σε τέτοια" Και το θέμα δεν είναι τόσο τα παιδιά που το κάνουν αλλά τα παιδιά που το υφίστανται. Όταν αντιληφθεί λοιπόν η κοινωνια το μέγεθος του προβλήματος και τους παράγοντες που το επηρεάζουν αρνητικά και δη η πολιτεία ξυπνήσει γιατί έχει τα μέσα και αποκτήσει τη βούληση, θα τελειώσει το θέμα και μαζί και η τραπ και όσοι είναι πίσω από αυτή. Άκουσες?Τα παιδιά που χάνουν την μπάλα και ανοίγουν κεφάλια άλλων παιδιών, δεν το πάθανε ακούγοντας τραπ (ή οτιδήποτε άλλο). Το πάθανε επειδή οι γονείς τους είναι ανίκανοι και συχνά απρόθυμοι να κάνουν το καθήκον τους ανατρέφοντάς τα. Αυτός ο ρόλος είναι αναντικατάστατος, αν γαμηθείς στα formative years μετά δεν σε σώζει τίποτε, ούτε ο Ρόμποκοπ.
Άκουσες?
Τα παιδιά που χάνουν την μπάλα και ανοίγουν κεφάλια άλλων παιδιών, δεν το πάθανε ακούγοντας τραπ (ή οτιδήποτε άλλο). Το πάθανε επειδή οι γονείς τους είναι ανίκανοι και συχνά απρόθυμοι να κάνουν το καθήκον τους ανατρέφοντάς τα. Αυτός ο ρόλος είναι αναντικατάστατος, αν γαμηθείς στα formative years μετά δεν σε σώζει τίποτε, ούτε ο Ρόμποκοπ.
Να κάτσεις να τα ψάξεις για να έχεις πιο εμπεριστατωμένη και σύνθετη άποψη και να μιλήσεις με ειδικούς για το πρόβλημα. Εγώ δε θα σου κάνω μάθημα και ας είμαι γλαφυρός με το θέμα της λωρίδας και ότι άλλο έγραψα για το φαινόμενο. Είναι επαρκή. Δέξου τα καλή την πίστη αυτά που λέω.Πρέπει όμως να μας εξηγήσεις για ποιο λόγο, ανάμεσα σε δέκα παιδιά που μεγαλώνουν στην ίδια γειτονιά (για να μην πω για παιδιά στην ίδια οικογένεια) κάποιο προκύπτει να έχει παραβατικές συμπεριφορές, και κάποιο άλλο όχι. Τότε θα είναι πλήρης η θεωρία σου. Τώρα δεν είναι.
Για να μην πάμε παραπέρα και αναφερθούμε σε παραβατικές και εγκληματικές συμπεριφορές πριν ακόμη υπάρξει τραπ και διάφορα τέτοια.
Θα εκπλαγείς να διαβάσεις ότι συμφωνώ.Αν ανατρέξεις στην παιδική σου ηλικία,θα θυμηθείς ότι οι γονεϊκές κουβέντες βρίσκονται στον πάτο του πίνακα επιδραστικότητας σε έναν έφηβο...Και σε θέματα όπως το μουσικό γούστο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο.Μόνο κουβέντες.
Το ''αυτό είναι κακό'' δεν δουλεύει στους έφηβους, η απαξίωση και η χλεύη όμως δουλεύει, μπορείς να αντλήσεις αρκετά τέτοια σχόλια γιαυτο το είδος μουσικής από αυτό το νήμα, στόλιζε το στις κουβέντες σας κατάλληλα, έχει πολλά ράμματα η γούνα του, είναι εύκολος στόχος, από που να αρχίσεις και που αν τελειώσεις βασικάΚάπως απλοϊκή οπτική.Όχι στο σύνολο της αλλά στο θέμα που κουβεντιάζουμε.
Αν ανατρέξεις στην παιδική σου ηλικία,θα θυμηθείς ότι οι γονεϊκές κουβέντες βρίσκονται στον πάτο του πίνακα επιδραστικότητας σε έναν έφηβο...Και σε θέματα όπως το μουσικό γούστο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο.Μόνο κουβέντες.
Ο δικός μου έφηβος (θέλω να πιστεύω ότι) έχει μεγαλώσει σωστά.Πραγματικά σωστά.Από την άποψη ότι πάντα τα λόγια μου συμβάδιζαν με τις πράξεις μου.Βλέπω όμως τις πρώτες επιρροές να σκάνε μύτη λόγω της "μουσικής" αυτής...Την οποία μουσική δεν έχει ακούσει ούτε δευτερόλεπτο στο σπίτι του.Αυτό και μόνο θα αρκούσε για να καταλάβουμε όλοι μας το πόσο δυνατοί είναι οι εξωγενείς παράγοντες σε αυτή την ηλικία.
Δεν σου κρύβω ότι ανησυχώ.
Το ''αυτό είναι κακό'' δεν δουλεύει στους έφηβους
Όλο αυτό θυμίζει δεκαετία '80 με την PMRC εναντίον του μέταλ
The Parents Music Resource Center (PMRC) was an American committee formed in 1985 with the stated goal of increasing parental control over the access of children to music deemed to have violent, drug-related, or sexual themes via labeling albums with Parental Advisory stickers.
Το ''αυτό είναι κακό'' δεν δουλεύει στους έφηβους, η απαξίωση και η χλεύη όμως δουλεύει, μπορείς να αντλήσεις αρκετά τέτοια σχόλια γιαυτο το είδος μουσικής από αυτό το νήμα, στόλιζε το στις κουβέντες σας κατάλληλα, έχει πολλά ράμματα η γούνα του, είναι εύκολος στόχος, από που να αρχίσεις και που αν τελειώσεις βασικά
Άλλο ένα νήμα που εμείς οι 'μουσικοι' απαξιώνουμε τα μουσικά είδη και θεωρουμαστε ανώτερα όντα επειδή ακούμε τζαζ,ροκ,μπλουζ κλπ....καταρχήν σε αυτό το νήμα έχουν γίνει υπέροχα λογικά άλματα λόγω πλήρους άγνοιας...ας ξεκινήσουμε διαχωρίζοντας τον Λεξ από την τραπ....είναι σαν να κρίνουμε τον Τζόνυ Κας ως μέταλλα....