Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

1745664236608.jpeg

Η ολη φαση ειναι παιδικη- εφηβικη τρολια, οπως τρολαρανε με τα σατανιαρικα τοτε ετσι τρολαρουνε με τα υποτιθεμενα οπλα και το εμποριο τωρα. Τιποτα παραπανω απο μουσικη και στιχους καταλληλους για την ηλικια της μ@λ@κιας.

Παρολα αυτα, απο το να ακουω τα κλαψιαρικα στυλ λεξ και του αλλου του bloody hawk, που εβαλα να δω τι παιζει και απο το κριτζαρισμα δεν μπορεσα να τελειωσω ενα κομματι, απο αυτα καλυτερα να ακουω "βαζω καποτα στο mic γιατι κομματι γ@μ@ει" :ROFLMAO:

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ στην ΤΡΑΠ και ξύλο στον πωπό με τη ΛΩΡΙΔΑ στους PRODUCERS και θα εξαλειφθεί το φαινόμενο. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ με κάθε μορφή.
Αμάν βρε Κωστάκης... Σε προηγούμενη ζωή ήσουν ιεροεξεταστής στον Μεσαίωνα; :unsure: 😄

οποτε, αν ειχες να διαλεξεις, Μονο. Αναμεσα σε ενα ειδος, καλητεχνων (ειναι δεν ειναι), που στη πρωτη κατηγορια οι μεν, παραμυθιαζουν τον λαο/αυτους που τους ακουνε με ψευτικο κοινωνικο ενδιαφερον και οτι ειναι ανθρωπιστες που νοιαζονται και κανουν το παν για το κοινωνικο συνολο, και στο ειδος που ειναι καπως ρηχο, με εναν καλητεχνη που θελει απλως να εκφρασει το παραπονο του για τα αισθηματικα του προβληματα, που τον παρατησε η γκομενα, για (καποιες απο) τις γυναικες σημερα κλπ, (με δειγμα το "το'πε ο Παπαγαλος" που ανεφερες πριν)αλλα αυτος το εννοει πλήρως. γιατι Τον πονο του βγαζει,,, ποια θα διαλεγες;!!!!!!!!!!
Τη δεύτερη.
Αυτό που εγώ καυτηριάζω είναι ότι οι Έλληνες καλλιτέχνες, ανεξαρτήτου είδους,έχουν καταλάβει τι πουλάει στο λαό και ακολουθούν την ίδια μανιέρα επί δεκαετίες.

Οι έντεχνοι θρηνούν τους ανεκπλήρωτους έρωτες με το Μάλαμα και τον Περίδη,οι λαϊκοί είναι λιώμα στον γκρεμό με τον Παντελίδη..

Πότε επιτέλους θα γράψει καποιος για τον έρωτα που εκπλήρωσε;
Για τις δυσκολίες που ξεπέρασε;
Για νίκες και όχι μόνο για συντριβές;
Αλλά οι νίκες θέλουν προσπάθεια και αγώνα,οπότε η κλαψομουνίλα,η αδικία και η ψευτοκατάθλιψη είναι ο πιο εύκολος δρόμος..

Όσο για την τραπ, δεν αποδοκιμάζεται λόγω "χάσματος γενεών" και τυχόν συγκρίσεις με το παρελθόν είναι άτοπες.
Πότε δεν υπήρξε mainstream μουσικό είδος χωρίς καν μουσικά όργανα, που ευτελίζει την γλώσσα και εκμαυλίζει τα ήθη σε τέτοιο βαθμό.
Η τραπ είναι απλά το soundtrack μιας νέας υποκουλτούρας μαζί με το TikTok,το Instagram,τo onlyfans και άλλα σύγχρονα καλούδια, που όμοιά της δεν υπήρξε στο παρελθόν.

Αμάν βρε Κωστάκης... Σε προηγούμενη ζωή ήσουν ιεροεξεταστής στον Μεσαίωνα; :unsure: 😄
Καλά καλά.😀 Αυτό που λέω εγώ πρέπει να γίνει και αν είναι μεσαίωνας το να πάρουν μέτρα για αυτά που εννοώ και περιγράφω πιο πάνω , να γίνει μεσαίωνας άμεσα γιατί έχουν γεμίσει οι εντατικές από πιτσιρικια με βαριές κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις και ακούς σοβαρούς τραυματισμους σε ένα σύστημα υγείας μάλιστα που μην αρχίσω τώρα και κατά πατήσω κάνοντας φόρουμ και αν μπαναριστω να χακαρω το φορουμ και να συνεχίσω να γράφω πσρακσμπτοντας το ban🤣🤣🤣🤣👺👺👺
Εγω τη γνώμη μου την είπα και κάμετε ότι θέλετε. Στους γονείς που υφίστανται συνέπειες όλων αυτών να πάτε να πείτε τα.... προοδευτικα να ακούσετε τις ΑΠΟΨΗΣ τους αν σας φαίνονται οο δικές μου λίγο.... ακραίες 🤣
Αμα δεν ασχοληθούν επιτέλους να πάρουν μέτρα τώρα εκτός των φυλλαδιων και των σποτ, θα δείτε τι θα γίνει στη επόμενη γενιά. Η τάξη του 84 κσι του 99 θσ είναι παιδικό παραμύθι μπροστά σε αυτά που θα υποστεί η κοινωνία 🤣 Και που να γίνουμε Αμερική και να μπει τροπολογία για πρόσβαση στην οπλοκατοχή

Τα παιδιά που χάνουν την μπάλα και ανοίγουν κεφάλια άλλων παιδιών, δεν το πάθανε ακούγοντας τραπ (ή οτιδήποτε άλλο). Το πάθανε επειδή οι γονείς τους είναι ανίκανοι και συχνά απρόθυμοι να κάνουν το καθήκον τους ανατρέφοντάς τα. Αυτός ο ρόλος είναι αναντικατάστατος, αν γαμηθείς στα formative years μετά δεν σε σώζει τίποτε, ούτε ο Ρόμποκοπ.

Τα παιδιά που χάνουν την μπάλα και ανοίγουν κεφάλια άλλων παιδιών, δεν το πάθανε ακούγοντας τραπ (ή οτιδήποτε άλλο). Το πάθανε επειδή οι γονείς τους είναι ανίκανοι και συχνά απρόθυμοι να κάνουν το καθήκον τους ανατρέφοντάς τα. Αυτός ο ρόλος είναι αναντικατάστατος, αν γαμηθείς στα formative years μετά δεν σε σώζει τίποτε, ούτε ο Ρόμποκοπ.
Αυτα είναι τα επιφανειακά πορίσματα στα οποία συνήθως επιδίδεσαι φίλε trolley, "φταίνε οι γονείς, το παιδί μου δεν κάνει τέτοια και δεν επιδίδεται σε τέτοια" Και το θέμα δεν είναι τόσο τα παιδιά που το κάνουν αλλά τα παιδιά που το υφίστανται. Όταν αντιληφθεί λοιπόν η κοινωνια το μέγεθος του προβλήματος και τους παράγοντες που το επηρεάζουν αρνητικά και δη η πολιτεία ξυπνήσει γιατί έχει τα μέσα και αποκτήσει τη βούληση, θα τελειώσει το θέμα και μαζί και η τραπ και όσοι είναι πίσω από αυτή. Άκουσες? 🤣
Ασε τα πατροναρισματα😂😂🤣🤣🤣

Άκουσες?

Πρέπει όμως να μας εξηγήσεις για ποιο λόγο, ανάμεσα σε δέκα παιδιά που μεγαλώνουν στην ίδια γειτονιά (για να μην πω για παιδιά στην ίδια οικογένεια) κάποιο προκύπτει να έχει παραβατικές συμπεριφορές, και κάποιο άλλο όχι. Τότε θα είναι πλήρης η θεωρία σου. Τώρα δεν είναι.

Για να μην πάμε παραπέρα και αναφερθούμε σε παραβατικές και εγκληματικές συμπεριφορές πριν ακόμη υπάρξει τραπ και διάφορα τέτοια.

Κάπως απλοϊκή οπτική.Όχι στο σύνολο της αλλά στο θέμα που κουβεντιάζουμε.

Αν ανατρέξεις στην παιδική σου ηλικία,θα θυμηθείς ότι οι γονεϊκές κουβέντες βρίσκονται στον πάτο του πίνακα επιδραστικότητας σε έναν έφηβο...Και σε θέματα όπως το μουσικό γούστο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο.Μόνο κουβέντες.

Ο δικός μου έφηβος (θέλω να πιστεύω ότι) έχει μεγαλώσει σωστά.Πραγματικά σωστά.Από την άποψη ότι πάντα τα λόγια μου συμβάδιζαν με τις πράξεις μου.Βλέπω όμως τις πρώτες επιρροές να σκάνε μύτη λόγω της "μουσικής" αυτής...Την οποία μουσική δεν έχει ακούσει ούτε δευτερόλεπτο στο σπίτι του.Αυτό και μόνο θα αρκούσε για να καταλάβουμε όλοι μας το πόσο δυνατοί είναι οι εξωγενείς παράγοντες σε αυτή την ηλικία.

Δεν σου κρύβω ότι ανησυχώ.

Πρέπει όμως να μας εξηγήσεις για ποιο λόγο, ανάμεσα σε δέκα παιδιά που μεγαλώνουν στην ίδια γειτονιά (για να μην πω για παιδιά στην ίδια οικογένεια) κάποιο προκύπτει να έχει παραβατικές συμπεριφορές, και κάποιο άλλο όχι. Τότε θα είναι πλήρης η θεωρία σου. Τώρα δεν είναι.

Για να μην πάμε παραπέρα και αναφερθούμε σε παραβατικές και εγκληματικές συμπεριφορές πριν ακόμη υπάρξει τραπ και διάφορα τέτοια.
Να κάτσεις να τα ψάξεις για να έχεις πιο εμπεριστατωμένη και σύνθετη άποψη και να μιλήσεις με ειδικούς για το πρόβλημα. Εγώ δε θα σου κάνω μάθημα και ας είμαι γλαφυρός με το θέμα της λωρίδας και ότι άλλο έγραψα για το φαινόμενο. Είναι επαρκή. Δέξου τα καλή την πίστη αυτά που λέω. :ROFLMAO:

Αν ανατρέξεις στην παιδική σου ηλικία,θα θυμηθείς ότι οι γονεϊκές κουβέντες βρίσκονται στον πάτο του πίνακα επιδραστικότητας σε έναν έφηβο...Και σε θέματα όπως το μουσικό γούστο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο.Μόνο κουβέντες.
Θα εκπλαγείς να διαβάσεις ότι συμφωνώ.
Πως γίνεται να συμφωνώ;
Διότι τα παιδιά δεν κάνουν αυτό που ΛΕΝΕ οι γονείς, αλλά αυτό που ΚΑΝΟΥΝ οι γονείς.
Αν εγώ καπνίζω και λέω στον γυιο μου να μην καπνίζει, ΞΕΡΕΙ ότι υποκρίνομαι και θα κρίνει αναλόγως.

Άλλωστε το γράφεις και εσύ, ότι τα λόγια σου συμβάδιζαν με τις πράξεις σου.
Οπότε, προτείνω να ανησυχείς λιγότερο.

:)

Το μουσικό γούστο είναι άλλης τάξεως ζήτημα, ασφαλώς κανείς δεν μπορεί άμεσα να το επηρρεάσει σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο.

Όλο αυτό θυμίζει δεκαετία '80 με την PMRC εναντίον του μέταλ

The Parents Music Resource Center (PMRC) was an American committee formed in 1985 with the stated goal of increasing parental control over the access of children to music deemed to have violent, drug-related, or sexual themes via labeling albums with Parental Advisory stickers.

Κάπως απλοϊκή οπτική.Όχι στο σύνολο της αλλά στο θέμα που κουβεντιάζουμε.

Ο δικός μου έφηβος (θέλω να πιστεύω ότι) έχει μεγαλώσει σωστά.Πραγματικά σωστά.Από την άποψη ότι πάντα τα λόγια μου συμβάδιζαν με τις πράξεις μου.Βλέπω όμως τις πρώτες επιρροές να σκάνε μύτη λόγω της "μουσικής" αυτής...Την οποία μουσική δεν έχει ακούσει ούτε δευτερόλεπτο στο σπίτι του.Αυτό και μόνο θα αρκούσε για να καταλάβουμε όλοι μας το πόσο δυνατοί είναι οι εξωγενείς παράγοντες σε αυτή την ηλικία.

Δεν σου κρύβω ότι ανησυχώ.
Το ''αυτό είναι κακό'' δεν δουλεύει στους έφηβους, η απαξίωση και η χλεύη όμως δουλεύει, μπορείς να αντλήσεις αρκετά τέτοια σχόλια γιαυτο το είδος μουσικής από αυτό το νήμα, στόλιζε το στις κουβέντες σας κατάλληλα, έχει πολλά ράμματα η γούνα του, είναι εύκολος στόχος, από που να αρχίσεις και που αν τελειώσεις βασικά

Το ''αυτό είναι κακό'' δεν δουλεύει στους έφηβους

Νομίζω ότι δεν δουλεύει σε κανέναν. Δες τι γίνεται με τον Κ.Ο.Κ....
Μόνο δια του παραδείγματός μας μπορούμε να κάνουμε κάποια διαφορά.
Γι' αυτό είναι δύσκολο να μεγαλώσεις παιδιά.

Όμως, ποτέ δεν πρέπει να επιδιώκεις τη διαμόρφωση "γούστων" σε άλλον άνθρωπο - το λεγόμενο "γούστο" είναι πολύ βαθύ πράγμα και κάθε φορά που πας να το πειράξεις υπάρχει πρόβλημα. Περισσότερα στην ταινία Inception ή στους ειδικούς που λέει και ο cos_dr.

Άλλο ένα νήμα που εμείς οι 'μουσικοι' απαξιώνουμε τα μουσικά είδη και θεωρουμαστε ανώτερα όντα επειδή ακούμε τζαζ,ροκ,μπλουζ κλπ....καταρχήν σε αυτό το νήμα έχουν γίνει υπέροχα λογικά άλματα λόγω πλήρους άγνοιας...ας ξεκινήσουμε διαχωρίζοντας τον Λεξ από την τραπ....είναι σαν να κρίνουμε τον Τζόνυ Κας ως μέταλλα....

Όλο αυτό θυμίζει δεκαετία '80 με την PMRC εναντίον του μέταλ

The Parents Music Resource Center (PMRC) was an American committee formed in 1985 with the stated goal of increasing parental control over the access of children to music deemed to have violent, drug-related, or sexual themes via labeling albums with Parental Advisory stickers.

Και είναι κάτι που αναδεικνύει ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της κοινής ανθρώπινης ιδιοσυγκρασίας...Το φαίνεσθαι και όχι η ουσία των πραγμάτων.

Παρόλο που οι στίχοι της Τrap είναι απείρως πιο διαβρωτικοί από αυτούς της Metal(αν υποθέσουμε ότι όντως έχουν υπάρξει ως τέτοιοι,κάτι το οποίο δεν με βρίσκει σύμφωνο),δεν ασχολούμαστε και πολύ επειδή η εμφάνιση των Trapers είναι πιο εύπεπτη.Η "μουσική" τους πιο ήπια.

Σημεία των καιρών.

Το ''αυτό είναι κακό'' δεν δουλεύει στους έφηβους, η απαξίωση και η χλεύη όμως δουλεύει, μπορείς να αντλήσεις αρκετά τέτοια σχόλια γιαυτο το είδος μουσικής από αυτό το νήμα, στόλιζε το στις κουβέντες σας κατάλληλα, έχει πολλά ράμματα η γούνα του, είναι εύκολος στόχος, από που να αρχίσεις και που αν τελειώσεις βασικά

Προσπαθώ να μην απαξιώνω τίποτα στις κουβέντες μας αλλά να παραθέτω καλύτερες εναλλακτικές στο εκάστοτε ζήτημα.

Άλλο ένα νήμα που εμείς οι 'μουσικοι' απαξιώνουμε τα μουσικά είδη και θεωρουμαστε ανώτερα όντα επειδή ακούμε τζαζ,ροκ,μπλουζ κλπ....καταρχήν σε αυτό το νήμα έχουν γίνει υπέροχα λογικά άλματα λόγω πλήρους άγνοιας...ας ξεκινήσουμε διαχωρίζοντας τον Λεξ από την τραπ....είναι σαν να κρίνουμε τον Τζόνυ Κας ως μέταλλα....

Ο διαχωρισμός έχει ήδη γίνει.
Όσο για τη wanna be προοδευτικότητα σου,εκεί κι αν έχεις αργήσει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back