100-200 χρονια περιπου,δεν αναβει καν απο μονη της μια και δουλευει σε πολυ χαμηλο βολταζ,ο φωτισμος της ειναι απο ενα πορτοκαλι λεντακι που την... φωτιζει,αν θες να την κανεις πρασινη βαλε πρασινο λεντακι ;DΗ λάμπα της SE πόσο κρατάει;Ειναι λίγο χαμηλή στον φωτισμό της και έντονα πορτοκαλί.Ειναι normal αυτό;
το κάνει όταν την αλλάζεις εννοείς??Superfunk είπε:κανει ομως ενα εξαιρετικο buffering που ζωντανευει τον ηχο και του "δινει" σε σχεση με το καρφι-καρφι.Ακομα και οταν παιζω χωρις εφε την εχω in line γιατι μου αρεσει πολυ το χρωμα που δινει στον ηχο.
H Tonelab είναι προϊόν που βρίσκεται στην αγορά πόσο? Πέντε-έξι χρόνια? Καιρός δεν είναι να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια?t1a9s8o7s είπε:Γεια σας!Ξέρετε μήπως τι έχει γίνει με την tonelab LE? O thomann δεν την έχει πια (http://www.thomann.de/gb/vox_tonelab_le.htm )και στο dv αν και ήταν πάντα in stock,τώρα δεν είναι.Μήπως έγινε discontinued?
Δεν αποκλείω φυσικά να βγει μια "Tonelab 2010" ή κάτι παρόμοιο, αλλά δεν το θεωρώ και πιθανό. Κάποιες προτάσεις για high end modeling ενισχυτές που είχε η Vox δεν προχώρησαν.Ίσως βέβαια κάτι να κυκλοφορήσει από την Korg, στην οποία ας μην ξεχνάμε ότι ΑΝΗΚΕΙ η Vox, και της οποίας την τεχνολογία χρησιμοποίησε στις πεταλιέρες της.studio54GR είπε:Άποψή μου είναι ότι πρέπει να ακολουθήσει πλέον τις εξελίξεις.