- Πόντοι
- 633
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Μπερδεψα τα θρεντζ, στο αλλο ηθελα να το γραψω ?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι αυτή η τεράστια συνθέτρια και αναρωτιέμαι αφού λέει ότι της κόστισε μισό εκατομμύριο για να καταφέρει να φτιάξει το Data Lords και είδε ότι δεν έχει αξία το έργο τής στο spotify και κάνει πέρα πως έχει εμφανίζεται η κάθε κουτσή πιά μαρία (ή μάριος) να έχει απαιτήσεις, να κλαίγεται για τη βιομηχανία και τις πλατφόρμεςΟύτε εγώ την ήξερα, και την έψαξα. Μάλλον την παρακάτω εννοεί.
https://www.discogs.com/artist/336410-Maria-Schneider
Οι κορυφαίοι οι οποίοι παίζουν Big Band Jazz όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν τα βγάζουν στον 21ο αιώνα. Αλλά δεν βαριέσαι. θα την ψάξω να την ακούσω πάντως γιατί εμένα μου αρέσουν οι Jazz big bands.?Εδώ δεν τα βγάζουν οι κορυφαίοι θα τα βγάλουν οι τελευταίοι ?
Πολύ ωραία παρατήρηση! Εγώ πιστευω ότι είναι άσχετη με το στενό πλαίσιο συζήτησης της διανομής. Μπορεί κάποιος να γράφει αριστουργήματα και να μην τον ξέρει η μάνα του. Να αφήσει τις παρτιτούρες του έναντι για να πληρώσει μια αλλαγή μπουζί έναν μάστορα, αυτός να βλαστημήσει να τις πετάξει στον κήπο, να τις πάρει το σκλι να τις θάψει, να τις βρούνε μετά από 100 χρόνια και να πούνε ρε τι έγραφε ο άνθρωπασ. Τσκ τσκ τσκ. Μπορεί και όχι.οπότε, όσοι έχουν λίγα views ή μαλακίες γράφουν ή αριστουργήματα ?
Οι κορυφαίοι οι οποίοι παίζουν Big Band Jazz όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν τα βγάζουν στον 21ο αιώνα. Αλλά δεν βαριέσαι. θα την ψάξω να την ακούσω πάντως γιατί εμένα μου αρέσουν οι Jazz big bands.?
Έχω βρει στο Spotify κατά καιρούς πάρα πολύ σπάνια πράγματα που δεν υπήρχαν όχι σε CD/βινύλιο αλλά ούτε καν για κατέβασμα, σε online stores ή torrents. Μάλλον η ίδια δεν το κυνηγάει και πολύ.Για τέτοια καριέρα, εξεπλάγην να διαπιστώσω ότι ο Σποτυφάης δεν κατέχει πράμα.
ελληνιστί: κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες ?
Η σύγκριση είναι μάλλον άκυρη. Τεχνικά το Jurassic Park ήταν πολύ πρωτοποριακό και θεωρείται (και είναι) ταινία-ορόσημο στον κινηματογράφο, η Λίστα Του Σίντλαιρ πάλι δεν...Ταινιάρα βέβαια, αλλά δεν συγκρίνεται.Αν μπορείς να φτιάξεις το Τζουράσικ Παρκ, το φτιάχνεις. Μετά φτιάχνεις τη Λίστα του Σίντλαιρ.
Να της πειτε προλαβε αλληΧμ, τζαζ γκουρου γοητευτικη ωριμη γυναικα, με τρελο κολλημα εναντια στο spotify: Aν ημουν ο Dimsonic θα της εκανα προταση γαμου.
Χμ, τζαζ γκουρου γοητευτικη ωριμη γυναικα, με τρελο κολλημα εναντια στο spotify: Aν ημουν ο Dimsonic θα της εκανα προταση γαμου.
η Λίστα Του Σίντλαιρ πάλι δεν...Ταινιάρα βέβαια, αλλά δεν συγκρίνεται.
Αφού έγραψα, "ταινιάρα". Αλλά landmark δεν την λες απ'όπου κι αν την πιάσεις.Τι "δεν"; Δεν σε αρέσει;
"The old hen has the juice" filos...?
Νταξ, πάσο. Πες μας ότι δεν σ'αρέσει η κοτόσουπα να καταλάβουμε.Στα 63 μόνο για σούπα κάνει πια.
Δηλαδή το φιλοδώρημα του 1 ευρώ που δίνω στο παλικάρι όταν γεμίζω είναι ίσο με το 40% του μικτού σου κέρδους από ένα γέμισμα;Στο τιμολόγιο των 60 ευρώ, με 1,90 π.χ. βενζίνη, εγώ θα έβγαζα 60/1,9=31,58lit x 0,08=2,53 ευρώ μικτό κέρδος.