Το spotify απο του χρόνου δεν θα πληρώνει τους μικρούς

Θυμάστε σίγουρα κάποιοι το σλόγκαν που είχε κυκλοφορήσει για να αποθαρρύνει εκείνους που έφτιαχναν και μοιράζανε κασέτες με ηχογραφημένους δίσκους βινυλίου, έλεγε "Home Taping Is Killing Music". Τελικά, δεν έκαναν πλάκα οι άνθρωποι, όντως έτσι έγινε.
εδω ένα δίκιο το έχεις.

θυμάμαι τα κασετάδικα της γειτονιάς όταν έβγαινε καινούργιος δίσκος των τάδε.

Στα νιάτα μου τότε ένας δίσκος έκανε 150 δραχμές. Εγώ είχα βρει μαγαζί που είχε στανταρ 145. Αλλού έδινες και 160.

εβγαινε λοιπόν ο δίσκος του αϊγκάτσο και να έγραφε 50 κασέτες ο κασετάς από σχεδόν 50 εως 100 δραχμές έβγαζε πιό πολλά όχι από τον τζοτεξ αλλά κι από την ίδια τη mercury

Αυτό ακριβώς. Είδες που δεν έχουν αλλάξει παρά μόνο οι "πονηροί" της υπόθεσης.
μπααα, απλα έμαθαν το μάθημά τους οι καρχαρίες

τώρα ξέρετε νέα μόδα.

βγάζουν ένα "δισκο", πάει νούμερο ένα, και μετά από 4 μήνες βγάζουν δυο τραγούδια βάζουν άλλα δυο και κάνουν ένα ριμύξ άλλα δυο....

Έχει βγει τρελό χρήμα από τις κασέτες στα τότε δισκάδικα. Η ίδια δουλειά συνεχίστηκε με τα CDRs, ώσπου ήρθε το γρήγορο internet, άρχισαν τα χοντρά μαζικά downloads και τα δισκάδικα έβαλαν λουκέτο.

C'est la vie....?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ω ωωωωωω σε λαβί

ω ωωωωωω σε λαβί
Δεν θυμάμαι αν σου έχω πει τη φάση με αυτή την κομματάρα. Το κομμάτι αυτό το ήξερα σαν άκουσμα χρόνια, πολύ πριν αρχίσω να ακούω ELP, κι ενώ κάποια στιγμή είχα ακούσει ήδη τα 3-4 πρώτα άλμπουμς τους, ακόμα δεν είχα ανακαλύψει ότι το "C'est la vie" ήταν δικό τους.? Μόλις το άκουσα τελικά στο "Works, Volume 1" σάλταρα.?

C'est la vie....

Από μένα κανένα πρόβλημα, αλλά οι επιλογές έχουν επιπτώσεις. Π.χ. αυτός που αποφάσισε να βάζει ζάχαρη στο λευκό ψωμί, είμαι βέβαιος ότι δεν χάνει τον ύπνο του αναλογιζόμενος σε πόσες περιπτώσεις αυτό έχει προκαλέσει καρκίνους. Από τη μιά κοιτάει το λογαριασμό του στην Τράπεζα, από την άλλη θυμάται την ώρα που πήρε την απόφαση και μουρμουρίζει και αυτός "Έτσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε;".

Εκεί που ΣΤΡΑΒΩΝΩ, είναι όταν (που-και-που) πετυχαίνω κάποιον που δεν έχει τη νοημοσύνη να συνδέσει τις επιλογές του με την πραγματικότητα που απολαμβάνει καθημερινά. Όσο είμαστε σε mode "σε λα βή", όλα καλά.

Δεν θυμάμαι αν σου έχω πει τη φάση με αυτή την κομματάρα. Το κομμάτι αυτό το ήξερα σαν άκουσμα χρόνια, πολύ πριν αρχίσω να ακούω ELP
Ομο ντιέ...

Κελ Decca dance

Ωραία. Άρα δεν υπάρχει (λέτε) κλοπή. ΟΚ. Είναι μιά γνώμη τουλάστιχον..

Πρέπει να έχεις κάτι για να στο κλέψουν.

Ιδιαίτερα όταν δεν θα κοιτάς.

Καί όχι αφού σε ειδοποιήσουν για το τι θα ισχύει σε λίγο καιρό... στην δική τους πλατφόρμα.

Αν έχεις και δεν παίζει γιατι δεν το προσπαθείς (προωθείς) ή γιατί δεν είναι απλά καλό (εγω κάπου στη μέση πέφτω π.χ.) είτε το δέχεσαι και σκέφτεσαι μήπως το αποσύρεις γιατι είναι όντως μάπα το πόνημα σου, είτε βάζεις μπρος τη μηχανή και αφιερώνεις τον χρόνο και τη δουλειά που απαιτείται (ή προσλαμβάνεις ειδικό όπως μια δισκογραφική) για να το προβάλεις και να το μάθει ο κόσμος που μπορεί να ενδιαφέρεται. Σίγουρα μπορεί να μην ενδιαφέρει όλο τον κόσμο (αναλογα με το ύφος) αλλά θα περιμένεις τουλάχιστον μια μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Αυτά αν θέλεις να είσαι επαγγελματίας μουσικός και να βρίσκεσαι στο ίδιο ράφι με αυτούς που είναι.

Αυτό λέει εν ολίγοις και απευθύνεται σε ενήλικες, τυπικά και νόμιμα.

Οχι. κλοπη είναι. Ειμαι ξεκαθαρος
Σαφώς, κι εγώ αυτό λέω/πιστεύω. Απλώς βλέπω ένα ολόκληρο φόρουμ να το βαφτίζει αλλιώς, να το εξηγεί καί να το δικαιολογεί παράλληλα και απορώ, απο πότε κάτι τόσο ξεκάθαρο είναι τόσο δύσκολο να παρατηρηθεί απο τόσο πολύ κόσμο..

απο πότε κάτι τόσο ξεκάθαρο είναι τόσο δύσκολο να παρατηρηθεί απο τόσο πολύ κόσμο..

Με τα απαραίτητα (όπως προκύπτει) σημεία σύνταξης και στίξης:

Πρέπει να έχεις κάτι για να στο κλέψουν !!!

• Συμφωνώ
Reactions: Superfunk
  Ειτε εχεις, ειτε δεν εχεις, κλοπη με συμφωνια δε γινεται.

Αν δηλαδη σε ρωτησω "Μου δινεις την κιθαρα σου για 10 λεπτα του ευρω;" και μου πεις "Ναι, παρτην", αυτο μπορει μεν μεταφορικα να το πει καποιος κλοπη ( "ασε φιλε, χτυπησα μια κιθαρα χτες τσαμπα, κλοπη σκετη"), αλλα κλοπη δεν ειναι.

Oτι λεει το youtube δεν ειναι και αληθινο.

• Συμφωνώ
Reactions: Superfunk
Εγώ λέω ότι θα γίνει το "έλα να δεις" από τα bots.

Όποιος είναι σχετικά κοντά στα 1000 streams θα παίρνει τα υπόλοιπα μέχρι τα 1000 από fake ακροάσεις.

Πλερωμένες δηλαδής.

Όποιος είναι σχετικά κοντά στα 1000 streams θα παίρνει τα υπόλοιπα μέχρι τα 1000 από fake ακροάσεις.

Πλερωμένες δηλαδής.

Ε ναι.

Διοτι θα ειναι κριμα να χασει το μισο ευρω μηνιατικο, ας πληρωσει και κατι για να το παρει.

Και μετα παει και μια βολτα απο το παρκο, να ΤΟΝ ταισουν τα παπακια.

Πλερωμένες δηλαδής.
Πόσα θα πληρώσει για τα bots ώστε να πάρει στο τέλος απ'το Spotify ψίχουλα? Αν μιλάμε για τα ανάξια λόγου streams που μιλάμε, αμφιβάλω αν αξίζει το κόστος των bots. 

Edit: 

με πρόλαβε ο Μάνος

Αν μιλάμε για τα ανάξια λόγου streams που μιλάμε, αμφιβάλω αν αξίζει το κόστος των bots. 

Για ένα "γαμώτο" ζούμε.

Καλύτερα να μας τα φάνε τα bots παρά οι κλέφτες λέμε.

• Haha
Reactions: Waterfall-K

Αυτή η γενική πεποίθηση ότι έχουμε (εμείς οι προγραμματισταί) κάποια δυσκολία να δούμε ότι κάτι είναι "μποτ", με ξεπερνάει. Ειλικρινά.

• Like
Reactions: Yameth

Trending...

Νέα θέματα