Το "γκάτζετ" που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σπίτι

Απίθανο!! Φαντάζομαι σε λίγα χρόνια (ή μήπως ακόμα και τώρα; ) οι νεότεροι κάπως έτσι θ'ανακαλύπτουν το τι εστί βιβλίο...όπως κάποιοι σημερινοί πιτσιρικάδες βλέπουν δίσκο βινυλίου και τον κοιτάν σαν αγνώστου προελεύσεως και χρησιμότητος γκάτζετ...ας είναι...

Oh well...

ez είπε:
δίσκο βινυλίου και τον κοιτάν σαν αγνώστου προελεύσεως και χρησιμότητος γκάτζετ...ας είναι...

Oh well...
Εγώ πάντως σήμερα είδα ένα τέλειο όνειρο όπου είχα κάνει ντου σε ένα παλιό δισκοπωλείο και είχα βρει όλα τα βινύλια των Beatles και πολλών άλλων... (οι beatles μου έμειναν σαν όνομα)

Εμένα μου θυμίζει ένα διήγημα του Assimov στο οποίο κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον, ένας τεχνικός, αν θυμάμαι καλά, κάνει την ανακάλυψη του αιώνα: "πώς να κάνεις μαθηματικές πράξεις με μολύβι και χαρτί".

Μπα, δεν το βλέπω να πετυχαίνει αυτό το γκάτζετ. Για εμπορική αποτυχία το κόβω. Άσε που δεν παίζει flash....  :-X

theoctapus είπε:
Μπα, δεν το βλέπω να πετυχαίνει αυτό το γκάτζετ. Για εμπορική αποτυχία το κόβω. Άσε που δεν παίζει flash....  :-X
κ δεν έχει usb  ;D

Ναι αλλά κανείς σας δεν μιλάει για την lifetime (and then some ;)) limited εγγύηση που έχουν.

Μου είχαν φέρει δώρο ένα τέτοιο. Δε βρήκα πουθενά το manual και το παράτησα. Αν έχει κάποιος το pdf ας το στείλει.

ez είπε:
Oh well...
κομματάρα!
;D

Welcome to the experience of BOOK.

;D  ;D

Φοβερή σύλληψη!

Δεν ξέρω, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός  ;D

blogipadprintingbig2.jpg

Πολύ ωραίο video.

Παρά τον ωραίο χαβαλέ του Σπανιόλου όμως το βιβλίο δε θα πεθάνει ποτέ. Όσο και να περιθωριοποιηθεί εκ των πραγμάτων...

Jasemeister είπε:

Πρέπει να παίξει άμεσα σε demotivational poster - αν δεν έχει παίξει ήδη.

ΘΕΟΣ!

Παρά τον ωραίο χαβαλέ του Σπανιόλου όμως το βιβλίο δε θα πεθάνει ποτέ.
οντως οι πωλησεις βιβλιων στον κοσμο απο το 2000 μεχρι σημερα παραμενουν σταθερες (με μια μικρη αυξητικη ταση τα τελευταια 2 χρονια)

Superfunk είπε:
οντως οι πωλησεις βιβλιων στον κοσμο απο το 2000 μεχρι σημερα παραμενουν σταθερες (με μια μικρη αυξητικη ταση τα τελευταια 2 χρονια)
Για καλό και για κακό βέβαια, άρχισα να μαθαίνω Wordpress 8) ;)

baseliner10 είπε:
Μου είχαν φέρει δώρο ένα τέτοιο. Δε βρήκα πουθενά το manual και το παράτησα. Αν έχει κάποιος το pdf ας το στείλει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back