- Πόντοι
- 38
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
Τι άλλο να ζητήσει κανείς;Cineboy είπε:Γιά επίλογο θα αφήσω δύο μόνο λέξεις....
Είμαι ευτυχισμένος!!!
Εύγε φίλε.
Πάντα τέτοια.
Βάλε και το πικάπ στη θέση του να μην το τρώει το πάτωμα
Τι άλλο να ζητήσει κανείς;Cineboy είπε:Γιά επίλογο θα αφήσω δύο μόνο λέξεις....
Είμαι ευτυχισμένος!!!
Είσαι ευλογημένος και μακάρι να έρθουν και άλλα καλά προς το μέρος σου...Φύλαξε καλά "τον παράδεισό σου".Παρακολούθησα το thread σου από την αρχή του και επειδή μου αρέσουν τα ταξίδια με το αυτοκίνητο,αν βολέψει και έχω χρόνο,θα ήθελα πολύ να έρθω και να δω αυτό το καλόγουστο μέρος -και εσένα φυσικά- από κοντά!Τι άλλο να σου πω,που δε στο είπαν ήδη...Cineboy είπε:Γιά επίλογο θα αφήσω δύο μόνο λέξεις....
Είμαι ευτυχισμένος!!!
Τιμή μου μεγάλη, που παρακολουθείς τόσο πιστά αυτό το θέμα...δεν χρειάζεται να πείς τίποτε περισότερο.S9F είπε:Είσαι ευλογημένος και μακάρι να έρθουν και άλλα καλά προς το μέρος σου...Φύλαξε καλά "τον παράδεισό σου".Παρακολούθησα το thread σου από την αρχή του και επειδή μου αρέσουν τα ταξίδια με το αυτοκίνητο,αν βολέψει και έχω χρόνο,θα ήθελα πολύ να έρθω και να δω αυτό το καλόγουστο μέρος -και εσένα φυσικά- από κοντά!Τι άλλο να σου πω,που δε στο είπαν ήδη...
Πόσο χάρηκα να ήξερες διαβάζοντας τα λόγια σου....πόσο σε καταλαβαίνω να ήξερες μόνο.pericles είπε:Εχω παθει πλακα φιλε μου .Το ψωνιο μου ηταν να γινω ιδιοκτητης κινηματογραφου .Ειχα στησει μαλιστα μια μικρη ''επιχειρηση /σινεμα ''στην αυλη του πατρικου μου με μια κινηματογραφικη μηχανη/βωβη 8 mm .Αυτα οταν ημουν 14 ετων .Ακομα εχω την μηχανη που δουλευει κανονικα και μια ομιλουσα 8 mm souper .AYTA EINAI ωραια πραγματα μπραβο σου .Θα κοιταξω μολις το επιτρεψουν οι συνθηκες να ελθω .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ γιατι το αξιζεις.
Με τα λόγια σου Ανδρέα, μόνο φίλο πρέπει να σε αποκαλώ....χίλια ευχαριστώ και μακάρι να τα πούμε απο κοντά...δεν ξέριε ςπόσο θα χαρώ.atav είπε:Κάθε φορά που μπαίνω να διαβάσω σε αυτό το thread νιώθω τη συγκίνησή σου και μαγεύομαι απο το όνειρό σου! Παίρνουμε δύναμη για να πραγματοποιήσουμε και εμείς τα δικά μας.. Σίγουρα κάποια Κυριακή θα μας βρεί παρέα να βλέπουμε ταινία! Ό,τι και να πώ είναι λίγο, να είστε πάντα καλά!
Ανδρέας