- Πόντοι
- 1,548
Το πρώτο μου video (vcr) αγοράστηκε το 1986 στο ποσό των 165.000 δρχ.
Ήταν το PANASONIC NV-G7 (VHS) , και μάλλον ήταν της οικογενείας ...και όχι δικό μου.
Έκτοτε, το λιώσαμε όλοι με ταινίες......και περάσαμε καλά μαζί του.
Το καλοκαίρι του 2001, σαν βλάκας το πέταξα...και αγόρασα ένα άλλο (δεν είχα αρχίσει ακόμα τη συλλογή VCR's).
Έκτοτε , απέκτησα πολλά videos....και πολύ καλλίτερα....αλλά πάντα το είχα στο μυαλό μου και σκεφτόμουν τί καλά θα ήταν να το είχα.
Κατά καιρούς έριχνα και κλεφτές ματιές σε αγγελίες, βρήκα κάνα- δύο, αλλά δεν μου είχε αρέσει η τιμή (γύρω στα 150 €).
Πρίν λίγες μέρες, και ενώ καθόμουν στο γραφείο.....με έπιασε μια ανησυχία.
Μου μπήκε να πάω στο γνωστό σημείο ανακύκλωσης......έτσι χωρίς λόγο.
Πήγα.
Ο χώρος άδειος.....και το ΜΟΝΟ προς απόσυρση ...ένα PANASONIC NV-G7.
Το περίεργο;......το video ήταν σαν καινούργιο......γυάλιζε . Και τα μεταλλικά του μέρη και τα πλαστικά του.
Σαν κάποιος να το έβγαλε από το κουτί του και να το πέταξε.
Το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Πίσω στο studio....και αφού το άνοιξα.....το video γυάλιζε και από μέσα.
Αφού το έριξα ένα λιπαντικό στα κινητά του μέρη και άλλαξα και δυο belts του (είχα για το panasonic NV g10- αλλά τα ίδια φοράν)......το Video έπαιζε σαν καινούργιο.
Μόνη παραφωνία , όταν βγάλεις την κασέτα δεν την μαζεύει μέχρι τέρμα (κλασσική βλάβη από το λαστιχάκι του idler - που προφανώς με τα χρόνια θέλει και αυτό αλλαγή....και το οποίο έρχεται σε λίγες μέρες από το ebay που το παρήγγειλα).
Αν δεν είναι αυτά μεταφυσικά πράγματα , τί είναι;
Ήταν το PANASONIC NV-G7 (VHS) , και μάλλον ήταν της οικογενείας ...και όχι δικό μου.
Έκτοτε, το λιώσαμε όλοι με ταινίες......και περάσαμε καλά μαζί του.
Το καλοκαίρι του 2001, σαν βλάκας το πέταξα...και αγόρασα ένα άλλο (δεν είχα αρχίσει ακόμα τη συλλογή VCR's).
Έκτοτε , απέκτησα πολλά videos....και πολύ καλλίτερα....αλλά πάντα το είχα στο μυαλό μου και σκεφτόμουν τί καλά θα ήταν να το είχα.
Κατά καιρούς έριχνα και κλεφτές ματιές σε αγγελίες, βρήκα κάνα- δύο, αλλά δεν μου είχε αρέσει η τιμή (γύρω στα 150 €).
Πρίν λίγες μέρες, και ενώ καθόμουν στο γραφείο.....με έπιασε μια ανησυχία.
Μου μπήκε να πάω στο γνωστό σημείο ανακύκλωσης......έτσι χωρίς λόγο.
Πήγα.
Ο χώρος άδειος.....και το ΜΟΝΟ προς απόσυρση ...ένα PANASONIC NV-G7.
Το περίεργο;......το video ήταν σαν καινούργιο......γυάλιζε . Και τα μεταλλικά του μέρη και τα πλαστικά του.
Σαν κάποιος να το έβγαλε από το κουτί του και να το πέταξε.
Το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Πίσω στο studio....και αφού το άνοιξα.....το video γυάλιζε και από μέσα.
Αφού το έριξα ένα λιπαντικό στα κινητά του μέρη και άλλαξα και δυο belts του (είχα για το panasonic NV g10- αλλά τα ίδια φοράν)......το Video έπαιζε σαν καινούργιο.
Μόνη παραφωνία , όταν βγάλεις την κασέτα δεν την μαζεύει μέχρι τέρμα (κλασσική βλάβη από το λαστιχάκι του idler - που προφανώς με τα χρόνια θέλει και αυτό αλλαγή....και το οποίο έρχεται σε λίγες μέρες από το ebay που το παρήγγειλα).
Αν δεν είναι αυτά μεταφυσικά πράγματα , τί είναι;
Τελευταία επεξεργασία από moderator: