• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 4.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 7 29.2%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 3 12.5%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

• Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 6 25.0%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 2 8.3%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

• Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 2 8.3%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    24
Konstantinos Dritsas

cos_dr

Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς
Λύσεις
1
Πόντοι
1,603
Μετά από παραίνεση του εκλεκτού συμφορουμίτη και παλαιμάχου στάρ της Eurovision @Terry RoscoeBeck5, ανοίγω δική μας ψηφοφορία για επιλογή του τραγουδιού του Εθνικού μας Τελικού!

Η ψηφοφορία είναι μυστική.

Καλή μας ψήφο!:love:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ε,ναι! Διαμαρτυρόμαστε κατά τ' άλλα για την έλλειψη δημοκρατίας στον διαγωνισμό αλλά όταν είναι να συμμετέχουμε κάνουμε την πάπια 😂
Μήπως να δώσουμε καμία Τele, κανένα Montage δώρο;;;

Δεν μπαίνουν όλοι στον κόπο να ακούσουν 12 τραγούδια που αναμένονται να μην είναι και καλά τα περισσότερα. Βάζω εδώ τη λίστα για όσους δεν παρακολούθησαν το άλλο θέμα. Δεν χρειάζεται full ακρόαση, 30 δευτερόλεπτα στην αρχή και 30 στη μέση και το έπιασες το νόημα

Καλημέρα αξιότιμα μέλη. Κάτι ψήφισα και εγώ...
Λοιπόν τώρα υπομονή μέχρι τις 30 του μήνα. Το "σόου" βέβαια θα αρχίσει την επομένη - δηλαδή την 1η Φεβρουαρίου, όπου θα αρχίσει το... old time classic "ξεκατίνιασμα" στα πρωινάδικα και όχι μόνο.

Πραγματικά δεν μπορώ να ψηφίσω. Μόλις έκατσα και τα άκουσα όλα, είναι απαράδεκτα όλα. Αδιάφορες συνθέσεις, αλλά το χειρότερο, υπερβολικά κακές παραγωγές. Δηλαδή, μπορεί ο παραγωγός που έδωσε το ΟΚ για το κάθε ένα από αυτά να πει - θα πάμε τη Eurovision στην εποχή του γουάου;

Όσον αφορά τα κλεμμένα, όλα φαίνεται να έχουν (υπερβολικά μεγάλες) επιρροές, δεν είναι κακό αυτό, αλλά αν το παρακάνεις, δε βγάζει και την καλύτερη εικόνα.

Απαράδεκτα όλα. Να δεις που θα πάει ή το Αστερομάτα γιατί μπουχου κάτι τέτοια για κάποιο λόγο αρέσουν επειδή χτυπάνε επίκληση στο συναίσθημα, Odyssey γιατί "wow διαφορετικό" (γελάμε) ή Sirens γιατί έχει πιο καλοφτιαγμένο intro και ναι μεν λες, οκ κάτι πάει να γίνει, αν και το καταστρέφει μετά η παραγωγή.

1. Lost My Way: Θετικά: Ωραία φωνή, συμπαθητική σύνθεση - Αρνητικά: Αντιεμπορικό, κακή μίξη, ανύπαρκτη παραγωγή.

2. Sirens: Θ: Πολύ ωραία φωνή και σύνθεση. Α: Αδιανόητα κακή παραγωγή-κλαυσίγελος. Έθαψε όλο το κομμάτι.

3. Βάλε Θ: - Α: Τσίπικο και outdated απ' την αρχή εως το τέλος σε όλα τα επίπεδα.

4. Unhurt me: Θ: Ωραία ιδέα στιχουργικά, πολύ καλή σύνθεση. Α: Αντιεμπορικό/βαρετό μπαλαντοείδές. Η μίξη δεν βοήθησε τη φωνή που είναι το βασικό selling point του κομματιού.

5. Odyssey: Θ: Κάποια λίγα σημεία Rap/Garage A: Πήγε να γίνει fusion αλλα τελικά έγινε αλλοπρόσαλος αχταρμάς

6. Free Love: Θ: 'Εξυπνο 80s ποπ-ροκάκι, καλή εκτέλεση. Α: Εντελώς ερασιτεχνική και απαράδεκτη μίξη. Η προφορά θέλει δουλίτσα για να σταθεί.

7. Elevator: Θ: Πολύ ωραία η ιδέα με τις επιρροές Stevie Wonder, σωστή φωνή, καλή μίξη. Α: Σωστή μεν αλλά εντελώς βασική η παραγωγή, θα μπορούσε πολύ περισσότερα σε αυτή την ιδέα. Το κομμάτι χρειαζόταν οπωσδήποτε μια γέφυρα και με ένα καλύτερο hook, θα ήταν πολλά υποσχόμενο.

8. Παράδεισος. Θ: Πολύ καλό γι αυτό που είναι. Α: Είναι για γάμο στη Λαμία.

9. High Road: Θ: Πολύ ωραιά και δουλεμένη φωνή. Α: 'Αλλη μια βαρετή Ελληνίδα Blues/Soul τραγουδίστρια. Μέτρια μίξη, βαρετός ήχος, δεν κάνει για Eurovision.

10. Play it: Θ: Ωραία φωνή, σωστή παραγωγή και μίξη για το είδος. Α: Χιλιοακουσμένη Ανατολικοευρωπαϊκή συμμετοχή στη Eurovision που μπορεί να έλεγε κάτι προ 20ετίας αλλά σίγουρα δεν έχει να πει κάτι σήμερα.

11. Αστερομάτα: Θ: Ωραία φωνή, σωστή μίξη. Α: Αντιγραφή του στυλ της Μαρίνας Satti στο πολύ πιο εντεχνο-βαρετό-αυτοκτονώ, που δεν βελτιώνει τίποτα.

12. Γη μου: Θ: Πολύ καλό γι αυτό που είναι. Α: Είναι για επαρχιακό κονσοματζίδικο.

Τελικά τα καλύτερα για μένα είναι...🥁

No3 - Free Love
No2 - Elevator
No1 - Unhurt me

Last edited:
Μπορεί να μην διαθέτω χρυσά αφτιά πάντως εμένα οι παραγωγές των κομματιών μια χαρά μου φαίνονται, δεν θάβεται κανένα κομμάτι λόγο παραγωγής, λόγο ιδεών στη σύνθεση και τους στίχοι θάβονται. Οι παραγωγές αυτές μια χαρά εξυπηρετούν το σκοπό τους για εμένα

Απλά να ξεκαθαρίσω ότι όταν αναφέρομαι σε "παραγωγή", εννοώ το κομμάτι που θα έκανε ένας παραγωγός και αφορά κυρίως τις στυλιστικές επιλογές.

Το κομμάτι του sound engineering το αναφέρω συνολικά ως "μίξη".

Αντικειμενικα οντως το Sirens ακουγεται current και αξιζει σε σχεση με τα περισσοτερα υπολοιπα, αν και η μουσικη δεν ειναι το κυριως κριτηριο για τη eurovision. Τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα λιγο τσιρκο (τωρα θα μου πεις, eurovision) Επισης ειμαι απλος ανθρωπος, ειδα Hanz Zimmer , ψηφισα!

Πραγματικά οι παραγωγές είναι καλές.Αλλά μετράει και το πόσο γνωστός είναι ο καλλιτέχνης.Όσο για την Αστερομάτα έχει μεγάλες πιθανότητες.

"Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Barbz, κατά κόσμον Βαρβάρα Αργυρού, προετοιμάζει και αυτή την τελική μορφή της συμμετοχής της, για τον εθνικό τελικό. Μάλιστα, θα υπάρξουν αλλαγές στην μίξη και στην παραγωγή του ”Sirens”, κάνοντας ακόμα πιο δυνατή τη συμμετοχή της"

Μετά από παραίνεση του εκλεκτού συμφορουμίτη και παλαιμάχου στάρ της Eurovision @Terry RoscoeBeck5, ανοίγω δική μας ψηφοφορία για επιλογή του τραγουδιού του Εθνικού μας Τελικού!

Η ψηφοφορία είναι μυστική.

Καλή μας ψήφο!:love:
Ιδού η βαθμολογία μου - ακούγοντας μόνον την αρχή (5-7'') των κομματιών όμως:
(για να τη δείτε επιλέξτε απλά το άδειο κείμενο παρακάτω / έχω γράψει με σινική μελάνη ;) )
1. 7
2. 7
3. 7
4. 8
5. 7
6. 7
7. 6
8. 9
9. 8
10. 7
11. 7
12. 8

Μέχρι στιγμής από το εξαίρετο poll μας με έχει εντυπωσιάσει ένα πράγμα: Η μία ψήφος στο... Παράδεισος😮
Εννοείς ότι είναι λίγο ή ότι είναι ...πολύ;;; (αν δεις τη βαθμολογία μου [είναι λίγο παραπάνω / κάνε select τις κενές γραμμές] θα καταλάβεις).

Trending...

Νέα θέματα

Back