- Πόντοι
- 18
Σου λέει, για να δημιουργήσεις κάτι που να έχει ενδιαφέρον, πρέπει να στοχεύεις πάνω απ'τις δυνατότητές σου. Να καταφέρεις κάτι, που στην πορεία σε έκανε καλύτερο.
Έτσι λοιπόν, έχοντας ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, budget μόνο το χρόνο μου, έναν μικρούλι δίχρονο σίφουνα με ατελείωτες απορίες και τη φωτογραφική της γυναίκας μου, αποφάσισα με περισσή σιγουριά πως μπορώ να φτιάξω ένα μουσικό βίντεο.
Όχι μόνο να φτιάξω μουσικό βίντεο, αλλά να δοκιμάσω πράγματα για πρώτη φορά μάλιστα. Green screen, cloning, φώτα. Μπακαλίστικα βέβαια, trial n error όλα.
Τελικά μου πήρε μόνο 5 μήνες.
Η απορία που θα θελα να απαντήσει κάποιος αν ξέρει, είναι πως είναι κι άλλοι που κάνουν τόσο μη αποδοτικά πράγματα? Όπως το να φτιάχνεις ένα obscure μουσικό βίντεο για ένα τραγούδι που από το intro του "φωνάζει " δεν έχω target-group? Επειδή είναι μάλλον η τελευταία απόπειρα για κάτι τόσο κουραστικό, θα ήθελα να ξέρω πως το βλέπουν άλλοι δημιουργοί.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και καλό καλοκαίρι! (Μισώ το καλοκαίρι εν τω μεταξύ, αλλά τέλος πάντων)