- Πόντοι
- 18
Ειμαστε ερασιτεχνες προς το παρον, οι οποιοι εχουν ριξει αρκετη δουλεια και ειναι διατεθιμενοι να ριξουν αλλη τοση για να γινουν επαγγελματιες. Τωρα περι ταλεντου φυσικα δεν μπορω να απαντησω εγω, αυτο θα το κρινουν οι αλλοι. Αν θες να σου στειλω και εσενα ενα δειγμα, να παρουμε οσο το δυνατο περισσοτερες αποψεις.Miltos23 είπε:Διαβάζοντας το τοπικ θα ήθελα να προσθέσω κάποιες σκέψεις:
Γιατί ένας τραγουδιστης να έρθει σε εσας;
Για εμενα στην Ελλαδα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες μουσικών:
- Επαγγελματιες (αυτοί που ζουν απο την μουσικη, απο Αλκινοο μέχρι Gus G)
- Eρασιτεχνες με ταλέντο (το κανουν για την κ@υλα τους αλλα δεν το βλέπουν επαγγελματικα)
- Απλοι ερασιτέχνες χωρις καποιο ιδιαιτερο ταλέντο αλλά που έχουν ρίξει δουλεια
- Άχρηστοι ερασιτεχνες
Οποτε θα πρέπει να διερωτηθείς που ΘΕΣ να είστε και που ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ειστε...
Δηλαδή αν είμαι ένας εξαιρετικός (οχι επαγγελματιας) τραγουδιστης γιατι να έρθω σε σας;
Μόνο αν έχω κίνητρο.. ειτε χρήματα, είτε πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά η μπαντα (=γίνω διασημος και παρω μεταγραφη σε μεγαλύτερη μπαντα) είτε κανω επιτυχια με την μπαντα...
Η μονη περιπτωση να έρθω είναι αν δεν ξέρω ότι είμαι εξαιρετικός, που αν το μαθω, μου το πουν ή με προσεγγισουν για να πάω και σε άλλη μπαντα είναι πολύ πιθανό να βάλω την μπάντα σας σε δεύτερη μοίρα.
Όπως λοιπόν μας τα λες σίγουρα δεν είστε (ακόμα) στην πρώτη κατηγορία, οπότε δύσκολα θα βρείτε έναν έτοιμο/τελειο τραγουδιστη, οπότε κινηθείτε στο να βρείτε έναν ερασιτέχνη με ταλέντο.
Πάντως σε κάθε περιπτωση προτείνω να περιμενετε μέχρι να βρείτε τον ιδανικό γιατί δεν έχει νοημα να συμβιβαστειτε γιατί απλα θα το μετανιώσετε μετα.
Τέλος είναι πιο εύκολο να βρείτε τραγουδίστρια, αυτό το στηρίζω γιατί έχω την εντύπωση ότι οι ελληνίδες έχουν ποσοστιαία καλύτερες φωνές από ότι οι έλληνες, κάτι του στυλ 50% των ελληνιδων έχουν καλή φωνή ενώ 15% των ελλήνων έχουν καλές φωνές.
Καλα αυτο εννοειται, δεν περιμενουμε να ερθει ο ετοιμος επαγγελματιας τραγουδιστης. Με τι θα τον κρατησουμε; Απλα ειναι αυτο που λες, περιμενουμε εκεινον που μας ταιριαζει καλυτερα, γιατι ο συμβιβασμος ειναι μεγαλο λαθος, πιστευω.
Κυριως γυναικες εχουμε τεσταρει. Οσους αντρες ακουσαμε ειναι λιγο- πολυ...φαλτσοι.