video Το πιο δύσκολο βίντεο

Nikos Achilleus

Νέο μέλος
Πόντοι
18

Σου λέει, για να δημιουργήσεις κάτι που να έχει ενδιαφέρον, πρέπει να στοχεύεις πάνω απ'τις δυνατότητές σου. Να καταφέρεις κάτι, που στην πορεία σε έκανε καλύτερο.

Έτσι λοιπόν, έχοντας ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, budget μόνο το χρόνο μου, έναν μικρούλι δίχρονο σίφουνα με ατελείωτες απορίες και τη φωτογραφική της γυναίκας μου, αποφάσισα με περισσή σιγουριά πως μπορώ να φτιάξω ένα μουσικό βίντεο.

Όχι μόνο να φτιάξω μουσικό βίντεο, αλλά να δοκιμάσω πράγματα για πρώτη φορά μάλιστα. Green screen, cloning, φώτα. Μπακαλίστικα βέβαια, trial n error όλα.

Τελικά μου πήρε μόνο 5 μήνες.

Η απορία που θα θελα να απαντήσει κάποιος αν ξέρει, είναι πως είναι κι άλλοι που κάνουν τόσο μη αποδοτικά πράγματα? Όπως το να φτιάχνεις ένα obscure μουσικό βίντεο για ένα τραγούδι που από το intro του "φωνάζει " δεν έχω target-group? Επειδή είναι μάλλον η τελευταία απόπειρα για κάτι τόσο κουραστικό, θα ήθελα να ξέρω πως το βλέπουν άλλοι δημιουργοί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και καλό καλοκαίρι! (Μισώ το καλοκαίρι εν τω μεταξύ, αλλά τέλος πάντων)

Πολύ φιλότιμη προσπάθεια. Ομορφο αποτέλεσμα σίγουρα, κι αξιέπαινο. Η γνώμη μου πάνω σε αυτό που ρώτησες είναι η εξής: Από τη στιγμή που κανείς δε ζήτησε να κάνεις αυτό το πρότζεκτ, και βέβαια, κανείς δεν πρόκειται να σε πληρώσει γι αυτό, το λιγότερο που οφείλεις στον εαυτό σου, είναι να έχεις πρώτα και πάνω απ' όλα περάσει εσύ τέλεια, κατά τη δημιουργία του. όσο μακρόχρονη, περίπλοκη και δύσκολη αν ήταν. Αν εσύ το ευχαριστήθηκες, όλα τα άλλα είναι bonus,
Αν όμως ζορίστηκες, στενοχωρέθηκες ή μιζέριασες κατά την εκτέλεσή του, τότε ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους, τα θέλω, και τις αληθινές σου ανάγκες.Καλή συνέχεια.

Πολύ φιλότιμη προσπάθεια. Ομορφο αποτέλεσμα σίγουρα, κι αξιέπαινο. Η γνώμη μου πάνω σε αυτό που ρώτησες είναι η εξής: Από τη στιγμή που κανείς δε ζήτησε να κάνεις αυτό το πρότζεκτ, και βέβαια, κανείς δεν πρόκειται να σε πληρώσει γι αυτό, το λιγότερο που οφείλεις στον εαυτό σου, είναι να έχεις πρώτα και πάνω απ' όλα περάσει εσύ τέλεια, κατά τη δημιουργία του. όσο μακρόχρονη, περίπλοκη και δύσκολη αν ήταν. Αν εσύ το ευχαριστήθηκες, όλα τα άλλα είναι bonus,
Αν όμως ζορίστηκες, στενοχωρέθηκες ή μιζέριασες κατά την εκτέλεσή του, τότε ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους, τα θέλω, και τις αληθινές σου ανάγκες.Καλή συνέχεια.
Σ ευχαριστώ αγαπητέ Σπύρο για τα καλά σου λόγια και την πολύ καλή προσέγγιση στο ερώτημα.

Πολύ ωραίο το τραγούδι φίλε Νίκο, και η θεματολογία ενδιαφέρουσα και η εκτέλεση αξιοπρεπέστατη και ευρηματική! Ως μπαμπάς που και εγώ δουλεύω το πρώτο μου solo EP από τα περασμένα χριστούγεννα, μπορώ να καταλάβω τι λες ακριβώς! Θα πω μόνο πως σημασία έχει ο προορισμός και το αποτέλεσμα, αλλά πιο πολλή σημασία έχει το ταξίδι που κάνεις για να φτάσεις σε αυτό, δεν υπάρχει πιο όμορφη ασχολία από αυτή που στο τέλος καταλήγει στην Τέχνη! η δημιουργική διαδικασία είναι που γυαλίζει την ψυχή, βοηθάει να βρίσκουμε τον εαυτό μας στη βουή της καθημερινότητας και μας κρατάει νέους...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back