Το μεγαλύτερο troll-band μέχρι σήμερα

TamTam Radio

Γνωστός άγνωστος
Πόντοι
398
Έπρεπε να γίνει κι αυτό!  Ψεύτικη μπάντα, ψεύτικη περιοδεία, ψεύτικοι οπαδοί! Respect ρε αλάνια!

Ο 29χρονος Jered Threatin, αγόρασε χιλιάδες likes στο Facebook και views στο youtube (ακόμη και τα σχόλια κάτω από τα βίντεο προέρχονταν από ψεύτικους χρήστες), έφτιαξε ψεύτικη μουσική ιστοσελίδα η οποία προέβαλε τα κατορθώματα των Threatin δίπλα σε άρθρα για μπάντες ογκόλιθους όπως οι Black Sabbath και οι Metallica, έφτιαξε ψεύτικη δισκογραφική εταιρεία που κατέγραψε τις κυκλοφορίες και τις πωλήσεις της μπάντας του και, τέλος, έφτιαξε και ψεύτικο γραφείο μάνατζερ μέσω του οποίου έκλεισε την ευρωπαϊκή περιοδεία του συγκροτήματος με την ονομασία «Breaking The World Tour».

Έχει και βίντεο από live! Χα χα χα
https://bit.ly/2zg9Gix

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μιλάμε για έναν μικροαπατεώνα που κορόιδεψε μέχρι και τα μέλη της μπάντας που υποτίθεται ότι έστησε, και κατάφερε να κλείσει κάποια gigs προπληρώνοντας τους χώρους και δηλώνοντας ψευδώς ότι έχει προπωλήσεις. 

Δεν καταλαβαίνω προς τι το "respect". 

Μιλάμε για έναν μικροαπατεώνα που κορόιδεψε μέχρι και τα μέλη της μπάντας που υποτίθεται ότι έστησε, και κατάφερε να κλείσει κάποια gigs προπληρώνοντας τους χώρους και δηλώνοντας ψευδώς ότι έχει προπωλήσεις. 

Δεν καταλαβαίνω προς τι το "respect". 
Και εγώ δεν βρίσκω την πλάκα σε αυτά πλέον.

Ούτε το point.

Τι κατάφερε να αποδείξει και τι κατάφερε να αλλάξει?

Μάλλον ωριμάζω. 

χαχαχααχχαχαχχααχχαχχχχα

Το παιδί πρέπει να σπατάλησε άφθονες εργατοώρες για να στήσει τη "διεθνής καριέρα" του, αλλά σιγά μην τον υπερασπιστώ κιόλας, Κωνσταντίνε!
Έχει showbiz-προεκτάσεις πάντως το στόρι για όποιον μπορεί να τις διακρίνει. "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"; Εδώ άλλοι κλέβουν στεγνά τα hits των Coldplay για να βγάλουν ένα χιτάκι. Έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει ο κάθε "τίποτας" στη μουσική βιομηχανία ή τη hip-hop σκηνή;
Του εύχομαι την επόμενη φορά (αν γλυτώσει τη φυλακή) να είναι πιο street wise, δεδομένου ότι η μουσική του είναι τόσο ρηχή ώστε έχει όλα τα φόντα να πετύχει!

Το παιδί πρέπει να σπατάλησε άφθονες εργατοώρες για να στήσει τη "διεθνής καριέρα" του, αλλά σιγά μην τον υπερασπιστώ κιόλας, Κωνσταντίνε!
Έχει showbiz-προεκτάσεις πάντως το στόρι για όποιον μπορεί να τις διακρίνει. "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"; Εδώ άλλοι κλέβουν στεγνά τα hits των Coldplay για να βγάλουν ένα χιτάκι. Έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει ο κάθε "τίποτας" στη μουσική βιομηχανία ή τη hip-hop σκηνή;
Του εύχομαι την επόμενη φορά (αν γλυτώσει τη φυλακή) να είναι πιο street wise, δεδομένου ότι η μουσική του είναι τόσο ρηχή ώστε έχει όλα τα φόντα να πετύχει!
Εγω λέω να σουλουπωθεί, να παντρευτεί και να καμει οικογένεια.

Τι κατάφερε να αποδείξει και τι κατάφερε να αλλάξει?
Μια ακόμα ιστορία καθημερινής παπάτζας με την οποία μάθαμε ότι μπορεί κάποιος να αγοράσει likes  :classic_biggrin:

Μια ακόμα ιστορία καθημερινής παπάτζας με την οποία μάθαμε ότι μπορεί κάποιος να αγοράσει likes  :classic_biggrin:
Πόσο πανε?

Αμα μπορείς να αγοράζεις, σκεφτομαι να αρχίσω να αγοράζω.

Πόσα θελει?

Με την ποσότητα παει?

Θελω 100.000 likes

Ποσο παει? Κανα 1000ρικο? Να το δώσουμε.

Στο noiz πάντως δεν υπάρχουν τέτοια. Μόνο στα λαϊκά σόσιαλ μιντια.  :classic_biggrin:

Πόσο πανε?

Αμα μπορείς να αγοράζεις, σκεφτομαι να αρχίσω να αγοράζω.

Πόσα θελει?

Με την ποσότητα παει?

Θελω 100.000 likes

Ποσο παει? Κανα 1000ρικο? Να το δώσουμε.
Στείλε μου ενα χιλιάρικο και θα σου πατάω λαικ με ένα bot μέχρι να σβήσει ο ήλιος :P

Αν δεν είναι χακεράς από μόνος του πάντως ή αν δεν τον ξελάσπωσε κανένας φίλος, ίσως είναι κανένα καλομαθημένο πλουσιόπαιδο.
Αυτό δεν αλλάζει βέβαια το κάψιμο που πρέπει να έφαγε για να στήσει όλη αυτή την απάτη!
Όπως και να χει είναι τουλάχιστον εξωφρενικό, αν και στην εποχή της εικονικής (fake) πραγματικότητας που ζούμε, όλα είναι πιθανά. Το είδαμε κι αυτό!

Τι θυμηθηκα τωρα

Την εχω πατησει ετσι οταν ημουν πιτσιρικας.

"Προσελαβε" την μπαντα μου για ανυπαρκτα live καποιος ονοματι Μιχαλης (πανκιο εκεινη την εποχη) ... επιθετο δεν λεω γιατι εκανε και καριερα αργοτερα  ως "εντεχνος" συνθετης, μουσικος παραγωγος και δημοσιογραφος σε μουσικα περιοδικα.

Μπηκε με τον αδερφο του μεσα στο "δωματιακι" μας, αρχισε το μπλα μπλα και μας επεισε να κανουμε προβα το πρωτο κομματι για τα ... Live.

"Παιχτε οτι θελετε και θα μπουμε εμεις"

Ακομα θυμαμαι το στιχο ψαγμενια "θελουμε να κανουμε μια επανασταση που να μην εχει τραυματιες, αλλα μονο νεκρους". ?

Θα καναμε μερικα Live Ελλαδα και μετα θα πηγαιναμε και Γερμανια Αγγλια Ολλανδια

Καναμε μερικα κομματια ακομα προβα και πηγαμε πρωι πρωι στο πρωτο Live σε ενα κινηματογραφο στον Κορυδαλλό.

Ο κινηματογραφος ειχε κατεβασμενα ρολα και δεν υπηρχε ψυχη.

Γυρισαμε Πειραια και στη γωνια στο δημαρχείο τσουπ τον πετυχαινουμε.

- Τι εγινε Μιχαλακη? γιατι δεν ηρθες στο live?

- Επαθε γαστρορραγία ο ηχολήπτης και ακυρωθηκε.

- Και το εμαθαν ολοι, μεχρι και ο κοσμος που θα ερχοταν, εκτος απο εμας?

...... που σε πονει και που σε σφαζει. ???

"Προσελαβε" την μπαντα μου για ανυπαρκτα live καποιος ονοματι Μιχαλης (πανκιο εκεινη την εποχη) ... επιθετο δεν λεω γιατι εκανε και καριερα αργοτερα  ως "εντεχνος" συνθετης, μουσικος παραγωγος και δημοσιογραφος σε μουσικα περιοδικα.
Aπο Κ το επιθετο??

Τι θυμηθηκα τωρα

Την εχω πατησει ετσι οταν ημουν πιτσιρικας.

Τί να λέμε...από τέτοιες ιστορίες, ελπίζω σύντομα να μπορέσω να γράψω ένα βιβλίο με την ιστορία των a priori και της μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης όπως την έζησα τότε...

ακόμα και ΤΖΑΚ ΡΟΚ παίζαμε...

δείτε εδώ....

αυτός ο τυχάρπαστος προμότερ μας έτρεχε στη Λάρισα και στο Βόλο, πάνω σε ένα Ντάτσουν ( απ αυτά με τις πατάτες) πάνω στην καρότσα, κοιμηθήκαμε σχεδόν αγκαλιά με τις κότες, κάτι γαλοτύρια, τυρόγαλα, κλπ κάπου έξω απ τη Λάρσα...

1980-02-αφισα-Βολος.jpg

Τί να λέμε...από τέτοιες ιστορίες, ελπίζω σύντομα να μπορέσω να γράψω ένα βιβλίο με την ιστορία των a priori και της μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης όπως την έζησα τότε...

ακόμα και ΤΖΑΚ ΡΟΚ παίζαμε...

δείτε εδώ....

αυτός ο τυχάρπαστος προμότερ μας έτρεχε στη Λάρισα και στο Βόλο, πάνω σε ένα Ντάτσουν ( απ αυτά με τις πατάτες) πάνω στην καρότσα, κοιμηθήκαμε σχεδόν αγκαλιά με τις κότες, κάτι γαλοτύρια, τυρόγαλα, κλπ κάπου έξω απ τη Λάρσα...

Προβολή συνημμένου 19235
Τι λες τώρα! Πολυτονικό! Κακά ελληνικά! Για ποια χρονιά μιλάμε?
Το είδα, 1980...

Εγώ ξεκίνησα το '83 και ήμουν ο πιο πιτσιρικάς της μπάντας που έπαιζα (14 στα 15), οι άλλοι ήταν 23άρηδες.
Τον δικό μας απατεωνίσκο, τον έλεγαν "Αντουάν" (το καλλιτεχνικό του) και ήταν σκυλοροκάς από το Μενίδι. Σε όλες τις συναυλίες μας Κυριακές σε σινεμά, ερχόταν και με άλλη γυναίκα, η μια πιο αξιολύπητη από την άλλη. Ωραία χρόνια... μπρρρρ

συμπέρασμα απο το θρεντ: 

οταν ο Ντιμ ήταν ήδη φίρμα εγω ήμουν -5 ετών. αυτα ειναι ρισπεκτ.  :classic_love: :classic_love:

Εγω κραταω το ηθικο διδαγμα του αρθρου.

Ηθικό δίδαγμα;

Και το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Έχουμε να κάνουμε με έναν «ανήθικο» καλλιτέχνη που κατάφερε να ξεγελάσει και να ζημιώσει διοργανωτές συναυλιών, κοινό, κριτικούς και δημοσιογράφους για να προωθήσει τη δουλειά του ή παρακολουθούμε μία εντυπωσιακή ψευδαίσθηση που δημιούργησε ένας μουσικός για να εκμεταλλευτεί την υποκρισία και τον επιφανειακό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η βιομηχανία της μουσικής;

Αυτό που έκανε είναι και άξιο θαυμασμού αλλά και άξιο χλευασμού. Εφαγε άπειρο χρόνο και πολλά λεφτά, αλλά μας τρόλλαρε όλους και πέτυχε τον στόχο του, να γίνει γνωστός. Τέτοια τερτίπια βέβαια τα κάναν και πολλοί άλλοι πριν από αυτόν(Καρντάσιανς), και τα κάνουν και άλλοι και τώρα είτε είναι μουσικοί, είτε γυμναστές είτε μοντέλα. Τουλάχιστον έδειξε στον κόσμο πόσο ψεύτικη είναι η δημοφιλία στα social media.

ΥΓ: Η μουσική του όντως είναι ρηχή, αλλά τουλάχιστον είναι προσεγμένη και δινει την εντύπωση πως έχει περάσει απο σωστή επεξεργασία και παραγωγή. Θυμίζει πολύ pop nu-metal early 2000s. Και το video clip του είναι πολύ κακόγουστο! Χρησιμοποίησε όλα τα ξεπερασμένα κλισέ του μεταλ της δεκαετίας του 80. Εαν η μουσική του ήταν καλύτερη και ειχε περισσοτερο βάθος θα ήταν πραγματικά αξιόλογος....

Και το video clip του είναι πολύ κακόγουστο! Χρησιμοποίησε όλα τα ξεπερασμένα κλισέ του μεταλ της δεκαετίας του 80. Εαν η μουσική του ήταν καλύτερη και ειχε περισσοτερο βάθος θα ήταν πραγματικά αξιόλογος....
Η ουσία ενός τρολλαρίσματος είναι πάντως και αυτή: ποτέ δεν ξέρεις αν όντως ο άλλος είναι τόσο κακόγουστος (στη συγκεκριμένη περίπτωση) ή αν το έκανε επίτηδες -και αυτό.

Συμφωνώ γενικότερα με το πνεύμα του σχολίου σου, ότι κατάφερε να εκθέσει ένα σύστημα. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει αποτέλεσμα βέβαια κάτι τέτοιο... Και σε ποιους. Αφού όπως γράφεις, δεν μας είναι άγνωστος ο τρόπος που λειτουργεί αυτό το σύστημα.

Ότι γυαλίζει είναι χρυσός. 
Όπως έγραψε και θρασύτατα ο Τhreatin "αν το διαβάζετε αυτό, είσαστε μέρος της ψευδαίσθησης"

( What is Fake News? I turned an empty room into an international headline. If you are reading this, you are part of the illusion. )

Οι τρολλιές όσο πάνε γίνονται και πιο εκκωφαντικές και κραυγαλέες. Το να φτάνεις να στήσεις ευρωπαϊκή περιοδεία πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, σε κάνει να σκέφτεσαι για το τι είναι πραγματικά ικανοί όσοι έχουν ήδη το know how.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back