- Πόντοι
- 36
Δεν νομίζω οτι μπορείς να βρείς και πολλές ομοιότητες μεταξύ ενός HOME COMPUTER και ενός PC. Ενα HOME COMPUTER κατασκευάζεται απο έναν τουλάχιστον κατά ένα μεγάλο ποσοστό , ενώ ένα pc συναρμολογείται απο πολλούς. Βέβαια και ο imac μοιράζεται εξαρτήματα με τα pc (έκει ξεκινάνε οι ομοιότητες με ένα pc), αλλά ο σχεδιασμός είναι πολύ πιο κλειστός και συγκεκριμένος (εκεί τελειώνουν οι ομοιότητες )απο ένα πχ branded pc (hp,sony,del etc.).bloody_sunday είπε:Κι εγώ σαν home σκεφτόμουν τον Acorn Electron που είχα το '84, και σαν home σκέφτομαι το λάπτοπ και το desktop μου. Αλλά για κάθε ποστ σου kilon σκέφτομαι αυτόματα 4-5 απαντήσεις, που ειλικρινά νομίζω ότι δεν μας (σε) οδηγούν πουθενά. Δικαίωμά σου να είσαι κολλημένος με τη μπάλα...
Κολλημένος με την μπάλα δεν είμαι , γιατί έτσι και αλλιώς είμαι απο τους ανθρώπους που βαριούνται πολύ εύκολα και μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Εγώ δέχομαι οτι τα pc είναι πολύ καλά και άριστα αλλά το ίδιο συμβαίνει και για τους imac. Τωρα το ότι διαφωνώ με εσένα και οποιοδήποτε άλλο που πιστεύει οτι οι iMAC είναι ακριβοί οί οτι τα windows είναι μια χαρά , δεν σημαίνει οτι γίνομαι αγένης , εκνευρίζομαι και αγανακτώ. Κάτι που δεν μπορώ να πω για την άλλη πλευρά. Κάθε φόρα που υποστήριξα τους iMAC είτε σε ελληνικό είτε ξένο forum πάλι καλά που δεν πέσανε να με φάνε , έφαγα βρήσιμο και ασε που κατηγορήθηκα οτι είμαι άσχετος , βλάκα , ηλήθιος και τώρα και κολλημένος. Χωρίς να με ξέρουν προσωπικά και να ξέρουν τι ξερώ ή αν ξέρω. Λυπηρό είναι , αλλά δεν πτοούμε την γνώμη μου θα τη λέω και αν ενοχλεί κάποιους ,πρόβλημα τους.