boukaw7 είπε:
Οθόνη με ανάλογα χαρακτηριστικά κάτω απο 450 ευρώ δεν υπάρχει την τελευταία φορά που κοίταξα , πρίν δηλαδή απο ένα μήνα.
Sorry αλλά ακόμη και στο φαρμακείο κατά πολλούς πλαίσιο, δεν υπάρχουν 20άρες οθόνες με πάνω από 300€ 1-2 στα 350€ παίζουν και είναι οι τοπ (εξαιρούνται οι EIZO)
Τα αθόρυβα της τάξεω imac θέλεις κάτι περισσότερο απο ένα τροφοδοτικό και ανεμιστηράκι, μια ηχομονηση στο κουτί δηλαδή .όπως γίνεται και με όλα τα σοβαρά pc κουτια που κυκλοφορουν στο εξωτερικό. Και +100 που σου είπα λίγα είναι.
Μετά από αυτό οκ.... Δεν ξαναμετέχω στη κουβέντα (να δω πότε θα το πιστέψω μόνο ;D)
Λινκ δεν παίζουν... Να μάθουν οι μακάδες να ψάχνουν και λίγο μόνοι τους και να μην τα περιμένουν όλα έτοιμα!!!! (Αχ το είπα δεν κρατήθηκα ;D )
Αλήθεια γιατί είστε τοσο αγενείς?
Ποιος σου είπε οτι δεν ξέρω τι πουλάει το Πλάσιο , και τις οθόνες απο κόντα έχω δει. Πέρα απο τις κορυφαίες πανάκριβες EIZO ανάλογης ποιότητας δεν έχω βρεί στα 450 ευρω πόσο μάλλον στα 300. Για αυτό και πολιτική μου είναι να ζητάω λινκ.
Χαρακτηρηστικά οθόνης
* Built-in 20-inch (viewable) or 24-inch (viewable) glossy widescreen TFT active-matrix liquid crystal display
* Resolution
o 20-inch: 1680 by 1050 pixels
o 24-inch: 1920 by 1200 pixels
* Millions of colors at all resolutions
* Typical viewing angle
o 20-inch models
+ 160° horizontal
+ 20- and 24-inch 160° vertical
o 24-inch model
+ 178° horizontal
+ 178° vertical
* Typical brightness: 290 cd/m2 (20-inch models); 385 cd/m2 (24-inch model)
* Typical contrast ratio: 800:1 (20-inch models); 750:1 (24-inch model)
http://www.apple.com/imac/specs.html
όποτε αυτόματα υποθέτεις οτι αυτή
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=991880
είναι καλύτερη αφου έχει και καλύτερα χαρακτηρηστικά και κοστίζει 192 ευρώ , σωστά?
Χμ λάθος γιατι βλέπεις έχω δουλεψει με παρόμοια χαρακτηρηστικών LG( εκείνη ηταν 19) καθώς αυτην πήρε ο αδελφός μου μαζί με τον καινούργιο υπολογιστή του ένα χρόνο πριν. Οταν πήραν τον καινούργιο imac Οι δύο οθόνες ηταν διπλα -διπλα γιατι μετέφερα αρχεια απο το Pc του αδελφού μου στον καινούργιο imac, επειδή χρησιμοποιούσα ένα χρόνο τώρα.Πολύ περάσαν να δούν το καινούργιο μου iMAC. Πραγματικά δεν υπήρχε ουτε ένας που να μου είπε οτι η LG ήταν καλύτερη. Και τις έχω δει απο κοντά τις οθόνες συν τις EIZO δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος που θα θεωρήσει τουλάχιστον αυτές που είναι κάτω απο τα 400 ευρώ καλύτερες απο του Imac.
Βλέπεις στο τέλος δεν μετράει το spec αλλά το αποτέλεσμα.Νομίζεις οτι την Αpple Την συμφέρει να πουλάει ακριβά? Κανένα δεν συμφέρει!!!
Απαντάω και στο προηγούμενο χρήστη που είπε οτι το garageband είναι αυτο που αξίζει το iLIFE θα δει αν το ψάξει οτι το iMovie είναι αυτο που πουλάει μάζι με το iPhoto , το iLife. Θα συμφωνήσω οτι το iDVD είναι περισσότερο μουρη πάρα ουσία , αλλά ειδικά iMovie είναι εκπληκτικό.