Το καλυτερο σουβλατζιδικο??

Οσο και αν ποσταρετε την διαιτα μου δεν την χαλαω  :P

Θα τσακιζα ανετα παντως 2 πιταγυροαπολα

Βλεπω γνωριζεις τι παιζει εδω Βολο...Rainbow ειναι γνωστο τελικα!!!Πεινιρλι-πατατες-ουγγαρεζα και εγω το ιδιο παιρνω!!! Grin Αν και το εχω κοψει τελευταια γτ ειναι ανθυγειινο(πιο πολυ και απο τον γυρο... Shocked) και τα ακριβινε και επικινδυνα...
απο κει ειμαι απλα σπουδαζω αθηνα...λογικο τοσα χρονια στο βολο τα ξερω καλα τα κατατοπια...συμφωνω με τον studio σε ολα..  :)

Σε 3 ωρίτσες πάντως το θέμα έφτασε τις 5 σελίδες... ούτε με τα κουρδισμένα ξύλα τόση συμμετοχή... ;D

Σα να πεινάμε λίγο, ε;

Babtua είπε:
Σε 3 ωρίτσες πάντως το θέμα έφτασε τις 5 σελίδες... ούτε με τα κουρδισμένα ξύλα τόση συμμετοχή... ;D

Σα να πεινάμε λίγο, ε;
σουβλακοσυζητηση να γινεται! :P

Eιναι αυτο που λενε τρωγοντας ερχεται η ορεξη.

Το τοπικ θα παρει μυθικες διαστασεις παντως...

Babtua είπε:

Σα να πεινάμε λίγο, ε;
Αστα να πανε ρε συ!!Ειδα τον καταλογο με τα σουβλακια το απογευμα και μου ρθε η εμπνευση :P

Babtua είπε:
Χμμμ... αλλάξανε τα πράγματα; Το 2003 που ήμουν στη Σούδα στο ναύσταθμο, τα πιτόγυρα ήταν μια μπουκιά και χρειαζόσουν 3-4 για να πεις ότι έφαγες. Φτηνά βεβαίως, αλλά μικρά. Το γιαούρτι πάντως (όχι τζατζίκι) το θυμάμαι...
Παρε Ηρακλειο-Λασιθι οχι Χανια δε ξερουν. Ρεθυμνο μικροι και αυτοι αλλα σκοτωνουν.

Ειπαμε ΟΑΣΗ Χανια.

;)

neeq είπε:
Απο Θεσ/νικη, Σωκρατης στη Χαριλάου μπαη φαρ δε μπεστ
+1000

και συμπληρώνω τον Βαλάντη στον Εύοσμο... απίστευτος!!! και σουβλάκι στα 130 γραμμάρια :)

Για τους κάπως μεγαλύτερους και σίγουρα πιο τολμηρούς (τουλάχιστον από Θεσ/νίκη)....

Κόκκορας στην Σβώλου

Το ιστορικότερο (1960) και μακράν πιο cult ξενυχτάδικο-φαγάδικο της πόλης. Για πολλά πολλά χρόνια στέκι πάνκηδων, ροκάδων, ροκαμπιλάδων, μεταλάδων, νιουγουεβάδων και λοιπών ιθαγενών....πολύ πριν η μπουγάτσα κάνει ράστα και γίνει μαστ για το ξενύχτι  ;)

Γιά άλλους "βρώμικο" και για άλλους "θρησκεία"....σίγουρα όμως κομμάτι της ιστορίας της πόλης

Δυστυχώς έκλεισε..... :'(

nikodemos είπε:
Μας μπριζώνεις καλά καλά και μετά μας γειώνεις; Είσαι άκαρδος, αφεντικό...

studio54GR είπε:
Στο Βόλο λοιπόν έχει Πεϊνιρλογυρο το Rainbow, Γυρο Donner (πολίτικο) το smile στους ΑΓ. Αναργύρους και το καλύτερο σουβλάκι στα στρουμφάκια και στον Βαγγέλη....

Καλό και το σουβλάκι στην Ρούμελη (Κ.Καρτάλη)
Aυτα που ειναι??

nikodemos είπε:
Για τους κάπως μεγαλύτερους και σίγουρα πιο τολμηρούς (τουλάχιστον από Θεσ/νίκη)....

Κόκκορας στην Σβώλου

Το ιστορικότερο (1960) και μακράν πιο cult ξενυχτάδικο-φαγάδικο της πόλης. Για πολλά πολλά χρόνια στέκι πάνκηδων, ροκάδων, ροκαμπιλάδων, μεταλάδων, νιουγουεβάδων και λοιπών ιθαγενών....πολύ πριν η μπουγάτσα κάνει ράστα και γίνει μαστ για το ξενύχτι  ;)

Γιά άλλους "βρώμικο" και για άλλους "θρησκεία"....σίγουρα όμως κομμάτι της ιστορίας της πόλης

Έβαζε τα πάντα στο σάντουιτς με το χέρι. Πατάτες, γύρο, ντομάτα... ακόμα και την πάπρικα :)

(αλλά, πού αλλού έβρισκες σουτζουκάκι με 30 δραχμούλες;)

dmilo είπε:
Έβαζε τα πάντα στο σάντουιτς με το χέρι. Πατάτες, γύρο, ντομάτα... ακόμα και την πάπρικα :)
αν δεν εχει νύχι με πένθος ο σουβλατζής, ποιο το νόημα να φας εξω? ;D

+1 για τις Ποντιες στην Καλλιθεα.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ σουβλακι που σταματας να τρως οταν δεν κατεβαινει αλλη μπουκια ειναι ο Θεμης (προς Αγ.αναργυρους μερια)...για να μην περιμενεις 40' στο μαγαζι τα παραγγελνεις τηλεφωνικως κ περνας κ τα περνεις...αλλο πραγμα παιδια το σουβλακι του...

Δυστυχώσ τα αθηναϊκα σουβλάκια ανεβαίνουν σε μέγεθος και παράλληλα πέφτουν σε ποιότητα  :(

Σουβλάκια τρώω στο Νόστιμο στο Παλιό Ηράκλειο, όπου το καλαμάκι δεν έχει καθόλου λίπος και η πατάτα είναι κομμένη στο χέρι. Και στο 'μοντέρνο' σουβλατζίδικο στον πεζόδρομο δίπλα στα εβερεστ στο Κολωνάκι :D, επίσης καλό κρέας, πιτα χωρίς λίγδα και πατάτα φετεινή :).

Τρώω και αλλού, αλλά συνήθως το μετανοιώνω μετά, είπαμε βρώμα, αλλά το μεσο σουβλατζίδικο πια βρωμάει πολύ για τα γούστα μου...

To καλυτερο σουβλακι σε πιτα και γυρο σε πιτα εχω φαει στην Λαρισα στο ''to eat'' καπως ετσι λεγοταν!

Ένα από τα καλύτερα ήταν στην Θήβα στο πεζόδρομο, ένα μικροσκοπικό σε μια στοά με κίτρινα γράμματα, δεν του το 'χες εμφανισιακά του μαγαζιού, άλλα το σουβλάκι του ήταν απογείωση.

Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, διότι δραστηριοποιούμαι σε άλλους χώρους πλέον.

nikodemos είπε:

Κόκκορας στην Σβώλου

respect στο Κοκορα....πωπω δεν υπηρχε εκεινος ο τυπος........επιανε τη πατατα με το χερι ρε πστη και το γυρο....γουσταρω!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1)Γιωτης

2)Πρασσας

3)Μακης

Αυτα

επισης μπορουμε να κανουμε την επικεφαλιδα "το καλυτερο γυραδικο"??

για εμας τους θεσσαλονικιους?

;D

solega είπε:
επισης μπορουμε να κανουμε την επικεφαλιδα "το καλυτερο γυραδικο"??

για εμας τους θεσσαλονικιους?

;D
Οοοοοοχι ηταν μεσα στους σκοπους μου αυτη η "γλυκια" αντιπαραθεση ;D

Ρε παιδια εκτος απο Κονακι και Γευστικον δεν παιζει κανα σουβλατζιδικο προς Γλυφαδα της προκόπης??Καλα ειναι και αυτα αλλα εχω βαρεθει να τρωω τα ιδια!! ???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back