Kαλες ειναι οι πατατες, αλλα οταν πας για το real thing, ετσι πρεπει να γινεται η δουλεια!Superfunk είπε:Ο Λευτερης κραταει την παραδοση (ετσι και του ζητησεις πατατες στο σουβλακι σε πυροβολει)
Αύριο...Evilnye είπε:Νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια που πηγαινοέρχομαι πρέπει να φάω κ εκεί.
Έκλεισε.kultura είπε:Αύριο...![]()
Δεν εχεις αδικο...Βολος=τσιπουραδικα βεβαια αλλα και απο πιτογυρα δεν παμε πισω...studio54GR είπε:Κι εδώ στο Βόλο είναι εθνικό φαί τα πιτόγυρα......
Βλεπω γνωριζεις τι παιζει εδω Βολο...Rainbow ειναι γνωστο τελικα!!!Πεινιρλι-πατατες-ουγγαρεζα και εγω το ιδιο παιρνω!!! ;D Αν και το εχω κοψει τελευταια γτ ειναι ανθυγειινο(πιο πολυ και απο τον γυρο...ΔΙΟΝΥΣΟΣ Ν.Σμυρνη και παγκρατι...ξακουστος...
αντε μωρη ΒΟΛΑΡΑ με τα πεινιρλι σου...!!!!!!
Πεινιρλι-πατατες-ουγγαρεζα (η αλλιως παταουγκα οπως τη λεμε εμεις εκει) απο το RAIBOW και τπτ αλλο...
αντε και σουβλακια απο ΜΑΚΗ...
α ρε ΒΟΛΑΡΑ!!!!
Αν δεν κανω λαθος μονο η πιτσα φαν εχει τετοιο....Οποτε μπορειτε να τα βρειτε και στις υπολοιπες πολεις της Ελλδας πιστευω... ;DΕκει στο Βολο εχετε μεχρι και πενιερλι με γυρο.....γιαμ γιαμ γιαμ
Ωπα! Ο Thomann άρχισε να δραστηριοποιείται και στο χώρο της γαστριμαργίας;!O_Menelaos είπε:Αλλα αν πας στο Θωμα ...ε εκει περνει αλλη διασταση το σουβλακι
Ωπα, δικός μου είσαι εσύ! Για ποιο λες;Το πιο μαματο τζουβλακι ειναι στον Πλαταμωνα
εξτρα εξτρα ;D!!kwstas79 είπε:Όταν πληρώνετε στα αθηναϊκά σουβλατζίδικα, σας δίνουν και το γατοτόμαρο δώρο; Ή αυτό πάει εξτρά;
Where is this establishment ρε κανάγια και γιατί δε λες τίποτα να φάμε κι εμείς κανένα πιτόγυρο σαν άνθρωποι;Earendil είπε:Οι Ρωσίδες της Γρυπάρη είναι το τελευταίο γαστριμαργικό λαβράκι που ξετρύπωσα (αν και τις ανακάλυψα ανεπίτρεπτα αργά για γείτονας).
In Κρέτας we trust, στηρίζουμε, αγαπάμε, χαραμίζουμε και τη διατροφή μας άμα λάχει. Κεμπάπ-ορυμαγδός κι ας λέτε ό,τι θέλετε για τα αθηναϊκά σουβλατζίδικα.Κατά τ'άλλα ΚΡΕΤΑΣ.
![]()
Mods, Gatekeepers και απλοί noiz μεροκαματιάρηδες είχαν στο παρελθόν την τιμή να πνιγούν σε λόφους κεμπάπ.
Earendil είπε:Οι Ρωσίδες της Γρυπάρη....................
Και δω σε βρισκω σωστο blue αλλα ο SF μιλησε στη καρδια μου.blue είπε:η καλυτερη παραγγελία πάντως είναι :
2 δίπιτα με λουκάνικο, μια πατάτες, μια coca light και ενα Maalox ;D
ontopic : Γυροbank.-
Aθηνα συμβιβαζομαστε με Κάβουρα, Μπαϊρακτάρη κλπ, αν και πολλοι γνωστες στηριζουν το νεοσύστατο "σουβλακι στο γκάζι" (καπως ετσι λεγεται)
Χμμμ... αλλάξανε τα πράγματα; Το 2003 που ήμουν στη Σούδα στο ναύσταθμο, τα πιτόγυρα ήταν μια μπουκιά και χρειαζόσουν 3-4 για να πεις ότι έφαγες. Φτηνά βεβαίως, αλλά μικρά. Το γιαούρτι πάντως (όχι τζατζίκι) το θυμάμαι...ELIANIOS είπε:σα του Κρητικους ΔΕΝ υπαρχουν.3 ευρα αλλα με 1 εισαι με σοδες.