- Πόντοι
- 6
Ξέρεις πως λέγεται στα αγγλικά για να το ψάξουμε λίγο;Superfunk είπε:το μπρατσο εχει "στριψει",αλλαξε το.
Ξέρεις πως λέγεται στα αγγλικά για να το ψάξουμε λίγο;Superfunk είπε:το μπρατσο εχει "στριψει",αλλαξε το.
τα rockinger κανουν,κοιτα ομως και εδωskantzos είπε:τελικά κάνουν τα rockinger; πώς θα ταιριάξει; καμία άποψη;
Α! Πολύ όμορφα και αυτά. Είναι original Fender?Superfunk είπε:τα rockinger κανουν,κοιτα ομως και εδω
http://instruments.shop.ebay.com/Necks-/41423/i.html?Brand=Fender&_catref=1&_dmpt=Guitar_Accessories&_fln=1&_ipg=&_ssn=reliablefender&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282
μπορεις να βρεις αυθεντικο μπρατσο Fender στα ιδια λεφτα (η εστω κατι λιγο παραπανω)
καλα αυτος εχει fender αλλα ειναι και φαρμακειοSuperfunk είπε:
Aύριο που θα πάω, μπορώ να έχω ένα Moses για να δοκιμάσεις. Απλά πές το μου για να μην το κουβαλάω τζάμπα.WilliamSats είπε:αλλά πρώτα κάνε τη βόλτα που λέει ο Marathon απ'τον Yann να το δεις και απο κοντά (αφού έχουν μπράτσο για τεστ).
Έχω 2 τέτοια (από την καλή εποχή που το δολάριο είχε 1,55) maple και rosewood. Είναι πολύ καλά, κλασσικά Highway μπράτσα, είναι πολύ καλοφτιαγμένα, είναι καινούργια, γράφουν Fender, έχουν SN (που δεν βγάζει πουθενά)...αλλά αμφιβάλω εάν είναι οriginal (στις ποσότητες που έχει ο Stratosphere)Πολύ όμορφα και αυτά. Είναι original Fender?
ΝΑΙ.Α! Πολύ όμορφα και αυτά. Είναι original Fender?
To SN όμως, άλλα λέει...για την ακρίβεια, δεν λέει τίποτα...Superfunk είπε:ΝΑΙ.
Ο τυπος αγοραζει Fender της διαλυει και πουλαει τα parts ακριβοτερα απο την κιθαρα.Ωραια μπιζνα.![]()
Superfunk είπε:Ο τυπος αγοραζει Fender τις διαλυει και πουλαει τα parts ακριβοτερα απο την κιθαρα.Ωραια μπιζνα.![]()
ακομα καλυτερη μπιζνα! ;DTo SN όμως, άλλα λέει...για την ακρίβεια, δεν λέει τίποτα...
Εγώ έχω πάρει το "μακρυτερο"? ;D ;Dyann είπε:Για τα μπρατσα εισαστε ολοι... ;D
Ναι έ? Για να το λες εσύ, έτσι θα είναι, πάντος έχουν πολύ καλές τιμές (αλλά λίγα τάστα... ;D)Έχω 2 τέτοια (από την καλή εποχή που το δολάριο είχε 1,55) maple και rosewood. Είναι πολύ καλά, κλασσικά Highway μπράτσα, είναι πολύ καλοφτιαγμένα, είναι καινούργια, γράφουν Fender, έχουν SN (που δεν βγάζει πουθενά)...αλλά αμφιβάλω εάν είναι οriginal (στις ποσότητες που έχει ο Stratosphere)
Όντως καλή μπίζνα ;DSuperfunk είπε:ΝΑΙ.
Ο τυπος αγοραζει Fender τις διαλυει και πουλαει τα parts ακριβοτερα απο την κιθαρα.Ωραια μπιζνα.
Απο εκει και περα αν δεν θελεις να κρατησεις την κιθαρα original οι επιλογες ειναι απειρες..
Κατα την ταπεινη μου γνωμη τα καλυτερα Fender licenced parts ειναι κατα σειρα προτιμησης
1.Μusikraft
2.Warmoth
3.All Parts
4.WD
5.B.Hefner
6.Rockinger
7.Mighty might
σκαντζε, αν αγορασεις απο αυτον με τα μαιμουδενια μπρατσα, θελω και εγω!
Θα δώ το βράδυ και θα σου πώ...δεν με χαλάει να είναι original, αλλά και να μην είναι πάλι δεν με χαλάει, είναι καταπληκτικά μπράτσα (και φαίνονται original!!!!)Superfunk είπε:Ετσι και αλλοιως τα περισσοτερα serial nr. της Fender δεν λενε τιποτα... ;D
Παντως πες μου το serial nr. & θα σου πω τι λεει..
Τα parts του ειναι 100% original Fender (USA,MEXICO,JAPAN).
ωχου, ουτε μια πλακα δεν μπορουμε να κανουμε σε αυτο το φορουμ! ;DSuperfunk είπε:Για αλλη μια φορα ΔΕΝ ειναι μαϊμουδενια (μη ξεχνας οτι ειναι αμερικανικη επιχειρηση και στις ΗΠΑ και ειδικα στο ebay που το ελεγχει η Fender καθε ενα λεπτο,δεν παιζουν τετοιες καταστασεις)
WilliamSats είπε:Εγώ έχω πάρει το "μακρυτερο"? ;D ;D
Χαχαχαχαχα.yann είπε:![]()
-Gotzira!!Gotzira!!
![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D