- Πόντοι
- 4,208
Τον φοράω καμιά φορά όταν δουλεύω το SONAR ?Κι εσύ?
Ακόμα το έχω κάπου (νομίζω) το μπερέ.
που το κάνει?, έχεις κάποιο link να περιγράφει το καινούργιο cubase που όντως δεν το έχω πως το κάνει ανά track και με τι εργαλεία και τι μέθδο?Επίσης επαναλαμβάνω το περίφημο pro chanel. Τα ίδια κάνει και το cubase και είναι ενσωματωμένα στο mixer.
Δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω αυτό. Δεν έχω χρόνο αυτόν τον καιρό.Κατεβασε μια δοκιμαστικη εκδοση, 30 ημερων, και δοκιμασε το.
Θέλει και στικάκι το demo.?Κατεβασε μια δοκιμαστικη εκδοση, 30 ημερων, και δοκιμασε το.
20 λεπτά πριν, dimsonic είπε
2005?
2003?
μιλάς δηλαδή για εκδόσεις sx , 3....προ ακόμα και 4.0
Κάτι σαν τη Γιάννα Αγγελοπούλου ένα πράμα....
Ρε συ έλεος....στην 11 είμαστε.
μια που κατέβασα το 2018 τουλάχιστον δεν ήθελε.Θέλει και στικάκι το demo.?
Αν έπαιζα την κιθάρα που παίζεις και έφτιαχνα τα κομμάτια που κάνεις, το sonar τα είχε όλα που θα χρειαζόμουν στο pro channel, θα έφτιαχνα και το template μου και αν τραγουδούσα και καλά κιόλας, δεν θα ήθελα κανένα plug in? Ούτε για mastering.εγω δεν μπορώ να δουλέψω το sonar όπως είναι.
Προσπάθησα σχεδόν ένα χρόνο.
Δηλ ....έχασα σχεδόν ένα χρόνο.
Ακόμα φορτωμένο το έχω. Προχτές έκανε και αναβάθμιση. Μπήκα, είδα λίγο και το έκλεισα.
11 λεπτά πριν, cos_dr είπε
Αυτό τώρα που φαίνεται στο κάτω βίντεο που παραθέτω και τον τρόπο που δουλεύει συγκρίνεται με το cubase σε πρακτικότητα και δεν τα δείχνει όλα?
Πάντως κάποια στιγμή δώσε άλλη μια ευκαιρία στο sonar.και γω αν έπαιζα πλήκτρα που παίζεις θα ήμουν τώρα στην τηλεόραση με βαμμένα κόκκινα μαλλιά....
επίσης για το θέμα των ματιών πιστεύω πως σε μια οθόνη υπερτερεί.και γω αν έπαιζα πλήκτρα που παίζεις θα ήμουν τώρα στην τηλεόραση με βαμμένα κόκκινα μαλλιά....
αυτά τα χρώματα της κιμωλίας μου τη σπάνε εντελώς.
Και στη ηλικία μου πλέον παντού ψάχνω να δουλέψω με σκοτεινό background...
Τα μάτια πλέον ...δεν
Ακόμα λίγα χρόνια όσο ακούω.
Μετά θα πάρω ένα μανιτόφωνο (Λογοθετίδης) και θα τα φκιάνω όλα Live and improvised και όποιονε παρει ο Χάρης....
Το artist και το pro θέλουν στικ για το ντέμο. Το elements όχι, αρκεί το soft-license.μια που κατέβασα το 2018 τουλάχιστον δεν ήθελε.
Ή ήταν επειδή είχα μια άδεια για 4.0 lite?
αυτό ξαναπες το- Και άλλα πολλά που τα βλαστημάω αλλά μετά τα ξεχνάω, μέχρι την επόμενη φορά.
Στο θέμα αυτό υπάρχει για εμένα ξεκάθαρη λειτουργική και .... απεικονιστική διαφορά υπέρ του sonar.Ωραίο το βιντεάκι του sonar @cos_dr, επεξηγηματικό, αλλά εμένα ίδια μου φαίνονται. Και στο cubase αν θες τα βλέπεις στο inspector, ή αν θες "θυσιάζεις" μία από τις 3 κονσόλες και την κάνεις αυτή inspector. Για την ποιότητα ηχητικά του κάθε plug, αυτό δεν γίνεται να συζητηθεί, θέλει εκτενείς δοκιμές από τον καθένα.