Τι θα σας φέρει ο Άγιος Βασίλης?

Ας πεταξω ενα οντοπικ ποστ, ετσι για το καλό (κατηγορια keyboards αγαπητοι, όχι περι ανέμων ;D )

Αν πανε καλά λοιπόν οι δουλειές του άγιου, και πληρωθει απο τα λάιβ που εχει κλεισμένα, τότε πιθανώς να μου φέρει ένα Microbrute, ή ένα Shruthi-1, δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

neeq είπε:
Ας πεταξω ενα οντοπικ ποστ, ετσι για το καλό (κατηγορια keyboards αγαπητοι, όχι περι ανέμων ;D )

Αν πανε καλά λοιπόν οι δουλειές του άγιου, και πληρωθει απο τα λάιβ που εχει κλεισμένα, τότε πιθανώς να μου φέρει ένα Microbrute, ή ένα Shruthi-1, δεν έχει αποφασίσει ακόμα.
Όχι Moog; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ;D ;D ;D

cyclops είπε:
Όχι Moog; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ;D ;D ;D
Μακάρι να μπορούσα (και μακάρι να το χρειαζόμουν επισης ;D )

neeq είπε:

Σου εύχομαι να πάρεις και τα δυο :)

Το shruthi σκέφτεσαι να το συναρμολογησεις μόνος σου?

Hysplex είπε:
Το shruthi σκέφτεσαι να το συναρμολογησεις μόνος σου?
Οχι, δεν έχω ιδέα πως να το κάνω. Προς το παρον ψαχνω κάποιον ηλεκτρονικό, αλλιώς ίσως μεσω των προτεινόμενων από το φορουμ της mutable.

Σκέφτομαι επίσης το ενδεχόμενο να κάνω υπομονη για ενα Ambika, με 4pole filter στις 2 φωνες, και 2pole multimode filter στις άλλες 4.

neeq είπε:
Σκέφτομαι επίσης το ενδεχόμενο να κάνω υπομονη για ενα Ambika, με 4pole filter στις 2 φωνες, και 2pole multimode filter στις άλλες 4.
Αυτά είναι!!!

neeq είπε:
Άφραγκοι μερακλήδες :D
Έλα απαισιοδοξίες... Think positive, και που ξες, μπορεί να σκάσουν μύτη φράγκα ακόμα κι απ' το πουθενά. Πόσο πολύ θες αυτά τα δύο συνθάκια που λες; Μη χαλιέσαι, άλλωστε "life always finds a way", που έλεγε και μια ψυχή. ;D

cyclops είπε:
Έλα απαισιοδοξίες... Think positive, και που ξες, μπορεί να σκάσουν μύτη φράγκα ακόμα κι απ' το πουθενά. Πόσο πολύ θες αυτά τα δύο συνθάκια που λες; Μη χαλιέσαι, άλλωστε "life always finds a way", που έλεγε και μια ψυχή. ;D
Οτι τα θέλω, τα θέλω ;D Απλά δεν τα χρειάζομαι. Αυτα που χρειάζομαι τα έχω πλέον, απλά ίσως πρέπει να τα κάνω ακόμα πιο φορητά. (πχ ενα Plugiator, αν είχε καλό ήχο, θα ήταν ότι πρέπει. Δυστυχως είναι χάλια ;D ).

Τωρα ο στόχος μου είναι να φτιάξω ένα καλό synth jam setup, με μερικα αναλογικάκια και το RM1X μου να τα σικουενσάρει. Για καθαρά προσωπική ενασχοληση ομως, οπότε δεν καίγομαι ακομα :)

neeq είπε:
Οτι τα θέλω, τα θέλω ;D Απλά δεν τα χρειάζομαι. Αυτα που χρειάζομαι τα έχω πλέον, απλά ίσως πρέπει να τα κάνω ακόμα πιο φορητά. (πχ ενα Plugiator, αν είχε καλό ήχο, θα ήταν ότι πρέπει. Δυστυχως είναι χάλια ;D ).

Τωρα ο στόχος μου είναι να φτιάξω ένα καλό synth jam setup, με μερικα αναλογικάκια και το RM1X μου να τα σικουενσάρει. Για καθαρά προσωπική ενασχοληση ομως, οπότε δεν καίγομαι ακομα :)
Μα αυτή είναι η χρησιμότητα του Αϊ Βασίλη: να μας φέρνει αυτά που θέλουμε, όχι αναγκαστικά αυτά που χρειαζόμαστε. 8)

εντάξει λοιπον , αφου με πιέζετε.

θελω την amd r290x 4gb

τον καλύτερο fx επεξεργαστη της amd με μια συμβατη μητρική

Το battlefield 4 σε πακέτο premium για pc και ps4

και

ενα playstation 4

ενα πεταλι sustain (damper) της προκοπής.

μια καλη 3d τηλεόραση 42 ιντσων τουλάχιστο

το samsung galaxy note 3

και το tablet του γιου.

Αυτα θελω να μου φέρει και αμα δεν μου τα φέρει, θα παω να τον βρω και θα του πώ εγω μετα.

Γιατι να μην μου τα φέρει, τι του έκανα?

Δεν μου αξίζουν?

αφου διεγραψε την λιστα μου των 2500 γραμμων, ο αγιος αποφασισε για :

- την πρωτη μου ηλεκτρικη: sheraton II (φετος τον αγιο τον κοβω για μεταχερισμενο δωρο)

- χρονο για να ψαξω εαν μπορω να κανω το yamaha HC-4 χειριστήριο για soft synth ( μετα το  HC-4, δεν ξερω καμια λεξη με βεβαιοτητα τη σημαινει )

- bending στην φυσαρμονικα (δεν μπορει σε 1 μηνα θα εχω μαθει)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
solega είπε:
Θα ηθελα να μας φερει εναν μπεμπη  :)

Ολα τα αλλα κουτσα στραβα τα εχουμε. Και αν δε τα εχουμε δε μας νοιαζει κ πολυ...  ;D
Εμας θα μας φέρει μια μπουμπού!  ;) :) :) :)

Εμένα ο Άγιος Βασίλης (yameth) μου έδωσε ήδη το δωρο μου: 1 Καρμα  :) :) :)

Γενναιοδωρη κρίση!!

Many thanks

Bump

Τι έγινε ρε μάγκες? Μονον όσοι περιμένουν μωρά (μπαβο!! Με το καλο!!) παίρνουν μπράβο?

Κοτζαμ Καρμα πήραμε δε θα μας πείτε ένα καλο λόγο?  ;D

Dinosp είπε:
Κοτζαμ Καρμα πήραμε δε θα μας πείτε ένα καλο λόγο?  ;D
Να το εκατοστησεις.
toothpic2.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back