Τι θα αγοράζατε σήμερα με 300 ευρώ?

Ωραια τα Poco, έχω ένα εδώ και κάποιους μήνες (Μ6 Pro).?
Όλα τα καλά του Αβραάμ και του Ισαάκ έχεις.

Τα πήρες όλα πάλι. Και εμείς.........?

Τα πήρες όλα πάλι.
θα σου έλεγα τι πήρα αλλά τέσπα...? Από synth δεν έχω πιάσει ακόμα κανένα στο χέρι μου, και τα'χω όλα πληρωμένα. Ου μπλέξεις με μαλακισμένες courier. ? Θα τα γραψω στο αλλο θρεντ όταν παραλάβω.

θα σου έλεγα τι πήρα αλλά τέσπα...? Από synth δεν έχω πιάσει ακόμα κανένα στο χέρι μου, και τα'χω όλα πληρωμένα. Ου μπλέξεις με μαλακισμένες courier. ? Θα τα γραψω στο αλλο θρεντ όταν παραλάβω.
Ας έρθουν όλα καλά και γερά και να δουλέψουν και δεν πειράζει. Ας αργήσουν. Το θέμα με τα courier είναι γνωστή μάστιγα.

Ένα καλουτσικο ηχοσύστημα στο αμάξι. Δε μετράει για μουσικός εξοπλισμός 

Όλα θα έρθουν σου κάνουν καψώνια ?

Τελικά κανείς δεν διάβασε το πρώτο post ε??
Καταρράκτη μου ΤΙΠΟΤΑ δε θα με έκανε χαρούμενο άλλο εκτός από μουσικό εξοπλισμό. Και έχω ανάγκες. Αλλά...

Δεν θεωρειται μουσικος εξοπλισμος
Και τι θεωρείται, μαγειρικός εξοπλισμός?  image.gif

Καρα-μουσικός εξοπλισμός είναι, bass pedals για organs για όσους δεν κατάλαβαν τι βλέπουν.

Πάρ'το πάντως, με την ευχή μου. image.gif

Καταρράκτη μου ΤΙΠΟΤΑ δε θα με έκανε χαρούμενο άλλο εκτός από μουσικό εξοπλισμό. Και έχω ανάγκες. Αλλά...
Δεκτόν, αλλά το θρεντ ανέβηκε για να ηρεμήσουν τα μάτια μας(μου) από το άλλο αντίστοιχο θρεντ, στο οποίο έχουν πλακώσει 5,873 κιθαρίστες και γράφουν τα δικά τους.? ??

Στο θέμα για τη eurovision του 2024 είχε γράψει 20 σελίδες με σινθια και οθόνες και όταν του έλεγα ευγενικά ότι είναι εκτός θέματος μου έλεγε ότι ''αυτό'' είναι το θέμα του φόρουμ και ότι αυτός είναι πιο ontopic από αυτούς που γράφουν για τον διαγωνισμό... Οπότε εδώ ποσταρουμε για μουσικό εξοπλισμό στα πλαίσια της θεματολογίας του φόρουμ
%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%B1.jpg

Στο θέμα για τη eurovision του 2024 είχε γράψει 20 σελίδες με σινθια και οθόνες και όταν του έλεγα ευγενικά ότι είναι εκτός θέματος μου έλεγε ότι ''αυτό'' είναι το θέμα του φόρουμ και ότι αυτός είναι πιο ontopic από αυτούς που γράφουν για τον διαγωνισμό
Έτσι είχα γράψει? Δεν θυμάμαι...?

Δίκιο είχα πάντως, και αυτή τη φορά.?

Είναι δυνατόν να είχες εσύ ποτέ άδικο !!
Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, Ναι, είναι δυνατόν. Συμβαίνει σπάνια όμως.

Πόσο σπάνια βρέχει στη Σαχάρα? Ε, ακόμα λίγο πιο σπάνια...?

Αυτό που τα ηχεία πρέπει να έχουν μια απόσταση μεταξύ τους για να ακούσεις στερεοφωνικό ήχο είναι πια ξεπερασμένο?
Πιτσιρικάς χόρτασα stereo και 5.1 ήχο. Είχα χώρο άφθονο και τον είχα όλο δικό μου. Τώρα έχω λιγότερο χώρο και τον μοιράζομαι με άλλους. Και πολύ μου είναι το -εξαιρετικό- αυτο ηχειάκι. Το άκουσα ζωντανά και έπαθα πλάκα με την καθαρότητα του.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα έπαιρνα μια πολυθρόνα και θα την έκανα δώρο στον @LK που γουστάρει επιπλάρες

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back