- Πόντοι
- 1,848
Όχι, δεν είχα κάτι στο μυαλό μου.Εσύ τι θα έπαιρνες?
μάλλον για να βάζεις τέτοιο θέμα κάπου θες να δώσεις 300 ευρώ ?
Όχι, δεν είχα κάτι στο μυαλό μου.Εσύ τι θα έπαιρνες?
μάλλον για να βάζεις τέτοιο θέμα κάπου θες να δώσεις 300 ευρώ ?
Όλα τα καλά του Αβραάμ και του Ισαάκ έχεις.Ωραια τα Poco, έχω ένα εδώ και κάποιους μήνες (Μ6 Pro).?
θα σου έλεγα τι πήρα αλλά τέσπα...? Από synth δεν έχω πιάσει ακόμα κανένα στο χέρι μου, και τα'χω όλα πληρωμένα. Ου μπλέξεις με μαλακισμένες courier. ? Θα τα γραψω στο αλλο θρεντ όταν παραλάβω.Τα πήρες όλα πάλι.
Ας έρθουν όλα καλά και γερά και να δουλέψουν και δεν πειράζει. Ας αργήσουν. Το θέμα με τα courier είναι γνωστή μάστιγα.θα σου έλεγα τι πήρα αλλά τέσπα...? Από synth δεν έχω πιάσει ακόμα κανένα στο χέρι μου, και τα'χω όλα πληρωμένα. Ου μπλέξεις με μαλακισμένες courier. ? Θα τα γραψω στο αλλο θρεντ όταν παραλάβω.
Αυτό που τα ηχεία πρέπει να έχουν μια απόσταση μεταξύ τους για να ακούσεις στερεοφωνικό ήχο είναι πια ξεπερασμένο?
Όλα θα έρθουν σου κάνουν καψώνια ?θα σου έλεγα τι πήρα αλλά τέσπα...? Από synth δεν έχω πιάσει ακόμα κανένα στο χέρι μου, και τα'χω όλα πληρωμένα. Ου μπλέξεις με μαλακισμένες courier. ? Θα τα γραψω στο αλλο θρεντ όταν παραλάβω.
Τελικά κανείς δεν διάβασε το πρώτο post ε??Θα εβαζα αλλα 199 απο τα χαρτζηλικια αυριο στη γιορτη μου και θα επαιρνα αυτο
https://www.thomann.de/gr/fatar_mp_117_midi_bass_pedal.htm
Δεν θεωρειται μουσικος εξοπλισμος.Τελικά κανείς δεν διάβασε το πρώτο post ε??
Καταρράκτη μου ΤΙΠΟΤΑ δε θα με έκανε χαρούμενο άλλο εκτός από μουσικό εξοπλισμό. Και έχω ανάγκες. Αλλά...Τελικά κανείς δεν διάβασε το πρώτο post ε??
Δεκτόν, αλλά το θρεντ ανέβηκε για να ηρεμήσουν τα μάτια μας(μου) από το άλλο αντίστοιχο θρεντ, στο οποίο έχουν πλακώσει 5,873 κιθαρίστες και γράφουν τα δικά τους.? ??Καταρράκτη μου ΤΙΠΟΤΑ δε θα με έκανε χαρούμενο άλλο εκτός από μουσικό εξοπλισμό. Και έχω ανάγκες. Αλλά...
Έτσι είχα γράψει? Δεν θυμάμαι...?Στο θέμα για τη eurovision του 2024 είχε γράψει 20 σελίδες με σινθια και οθόνες και όταν του έλεγα ευγενικά ότι είναι εκτός θέματος μου έλεγε ότι ''αυτό'' είναι το θέμα του φόρουμ και ότι αυτός είναι πιο ontopic από αυτούς που γράφουν για τον διαγωνισμό
Είναι δυνατόν να είχες εσύ ποτέ άδικο !!Έτσι είχα γράψει? Δεν θυμάμαι...?
Δίκιο είχα πάντως, και αυτή τη φορά.?
Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, Ναι, είναι δυνατόν. Συμβαίνει σπάνια όμως.Είναι δυνατόν να είχες εσύ ποτέ άδικο !!
Πιτσιρικάς χόρτασα stereo και 5.1 ήχο. Είχα χώρο άφθονο και τον είχα όλο δικό μου. Τώρα έχω λιγότερο χώρο και τον μοιράζομαι με άλλους. Και πολύ μου είναι το -εξαιρετικό- αυτο ηχειάκι. Το άκουσα ζωντανά και έπαθα πλάκα με την καθαρότητα του.Αυτό που τα ηχεία πρέπει να έχουν μια απόσταση μεταξύ τους για να ακούσεις στερεοφωνικό ήχο είναι πια ξεπερασμένο?