• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Τι σας ξενερώνει/αντιπαθείτε στην ΕΜΦΑΝΙΣΗ ή και στον ΗΧΟ μιας κιθάρας;

• Thread starter Thread starter Nekkon
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 5K
Ο Eric Johnson λεμε φταει - αυτη η κιθαρα φτιαχτηκε το 2014 custom παραγγελια απο τον ιδιο, και καπως κατεληξε στα χερια καποιου συλλεκτη. Υπήρχε και ένα γράμμα απο τον ίδιο τον EJ σχετικά με την κιθάρα, φαίνεται δυστυχώς μόνο η αρχή της σελιδας στον πάτο της εικόνας και δε θυμάμαι που το είχα δει...
Να σου πω... Μόλις την είδε θα πρέπει να έκοψε λάσπη, για αυτό μάλλον κατέληξε στα χέρια του συλλέκτη ? Θα σκέφτηκε "μακακια έκανα"...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Bonus round: είδα τις προάλλες ένα prototype για PRS Eric Johnson signature και ξέρασα στο στόμα μου, ευτυχώς το έφαγε η μαρμάγκα. Απο τα χειρότερα υβρίδια που έχω δει ποτέ μου. 

Προβολή συνημμένου 45156
μήπως ΑΙ ???

τέτοια ασχήμια

Οι Flying V  πιο καρναβάλι κιθάρα, ΔΕΝ υπάρχει (αισθητικά)
Οι Flying V, που έχει και ο κ. συνήγορος... που παίζουν και οι... Σκουόρπιονς; ?

scorpions.jpeg

Αυτά τα ψευτορελικιάσματα πότε θα τα κρίνει παράνομα και καταχρηστικά το συμβούλιο της επικρατείας;

Δεν μπορώ, δεν μπορώ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ τα οval soundholes σε ακουστικές κιθάρες (πλην των manouche). Είχαν γίνει της μόδας στα 90s απο διάφορους κατασκευαστές (Guild, Martin, Washburn, Yamaha) καθώς "βολέυαν" την κατασκεύη με cutaway. To birkenstock με ασπρη καλτσα του flattop κοσμου.

Guildf5CE-NT-ThinSteelStringNaturalTop1996-TheTwelfthFret.jpg

knjfvfcqxywlfc1ipbep.jpg

• Συμφωνώ
  • Haha
Reactions: makam and Nekkon
Με όλον τον σεβασμό στον Dimebag, δεν υπάρχει πιο άσχημο headstock από αυτό των Dean 

17451920_800.jpg main_8a82d412.jpg cadiselfqmosb.png thumb_d_gallery_base_b01cd5f1.jpg

Σου την σπάνε οι κιθάρες που κάνουν 13000€ και δεν έχουν ιστορία;

Ιστορία δεν έχουν από την άποψη ότι δεν υπήρχαν στα 70s, αλλά πόσοι ιστορικοί παίκτες κατέληξαν να παίζουν με αυτές? ?

Δεν θα αναφέρω καν πιο νέα ονόματα όπως Mikael Akerfeld, Steve Wilson, Orianthi, Dave Navaro κτλ, αλλά Carlos Santana, Bernie Masden, Al di Meola, Neal Schon (Journey), Alex Lifeson (Rush), Martin Barre (Jethro Tull), Mike Oldfield και δεκάδες άλλοι παίκτες με ιστορία ?

A ρε Paul... Διδάσκεις ιστορία... ? Κιθαρακλες ?

• Συμφωνώ
Reactions: makam and kosthrash
Οι Flying V  πιο καρναβάλι κιθάρα, ΔΕΝ υπάρχει (αισθητικά)

Για αυτό έγραψα πριν ότι είμαι επιρρεπής στις κωλοτουμπες, μυτερές κιθάρες και flying V δεν ήθελα να τις βλέπω και φέτος κατέληξα με Jackson King V ?

Οι Flying V είναι φοβερές κιθάρες εμφανισιακά, αλλά δεν κάνουν για σπίτι και για μελέτη, είναι αποκλειστικά και μόνο για λάιβ. 

Bonus round: είδα τις προάλλες ένα prototype για PRS Eric Johnson signature και ξέρασα στο στόμα μου, ευτυχώς το έφαγε η μαρμάγκα. Απο τα χειρότερα υβρίδια που έχω δει ποτέ μου. 

Προβολή συνημμένου 45156

Μα πρόκειται για υβρίδιο Mosrite σαν αυτό που κρέμαγε ο Johnny Ramone.

Κανένας δεν είναι πανκ εδω μέσα;?

d28277-20140908-johnny-ramone.jpg

Στο θέμα μας, πέρα απο την παραπάνω σιχαίνομαι τα sunburst που έβαψε κάποιος ξυλοκόπος, σαν αυτά της Fender που ανέφερε ο @odis13, τα ανάποδα headstock και τις μυτερές κιθάρες με 37 τάστα και Floyd Rose.

Γνωρίζω έναν πανξ εδώ μέσα, αλλά δεν μας έκανε σοφότερους ο κανάγιας... ?
Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει ΄΄ για 30 δεύτερα κι εγώ γίνομαι μπλουζαμάν '' συνήθως συμβαίνει με κάτι μερσεριζέ υφάσματα

• Haha
Reactions: Terry RoscoeBeck5
Mισω οτιδηποτε προκαλει χασμουρητα με sunburst χρωμα, ειδικα σε στρατ.

Ηχητικα κλεινω αμεσως τραγουδι/κλιπ που εχει γκαζια σε neck μαγνητη les paul. Το μεγιστο ανοσιουργημα να εινια και ηχο με fuzz. Μυγες με λασπη.

Ηχητικα κλεινω αμεσως τραγουδι/κλιπ που εχει γκαζια σε neck μαγνητη les paul

?

Εγώ σε μια les paul πετάω αμέσως τους μαγνήτες εάν δεν μπορούν να παίξουν έτσι στην θεση Neck....

Ολες τις κιθάρες με το σήμα της Gibson και ολη την εταιρία γενικός,για την υποβάθμιση της epiphone.

Μια φορά δυστυχώς χρειάστηκε να τους δώσω χρήματα για την epiphone που έχω,ποτέ ξανά.

Το ίδιο κάνω,απο θέμα φιλοσοφίας και για άλλες εταιρίες όπως την χοντρο κόλα,που αγόρασε το καλύτερο αναψυκτικό της κρήτης,την ζελίτα και την εξαφάνισε.

Κωλόπαιδα.

Είναι άξιο απορίας το πόσοι εδώ μέσα απεχθάνονται το burst σε Stratocaster. Μιλάμε για το πιο δημοφιλές χρώμα της πιο δημοφιλούς κιθάρας ever 

• Like
Reactions: noe13
Είναι μερικά burst κυρίως παλιά, που η μετάβαση από το εσωτερικό λούστρο στο γύρω γύρω χρώμα είναι απότομη, κάπως αδέξια, αυτό νομίζω δεν αρέσει, ούτε εμένα μου αρέσει

• Συμφωνώ
Reactions: MakisSRV and odis13

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα