Αυτή είναι η δεκαετία... φαντάζομαι όμως ότι το κόμμα είναι άλλο!
Κοίτα να δεις, μεγάλη κουβέντα το μπράβο. Και αυτό διότι εμένα πάντα η δουλειά μου ήταν άλλη- η μουσική σε πάρα πολλές περιπτώσεις ήταν χόμπι επί πληρωμή, ποτέ επάγγελμα.Πέρα από αυτά, Μπράβο!!
Ναι εντάξει, καλά όλα αυτά.. αλλά μην ξεχνάς ότι εάν έπαιζες ίσως συνευρισκόσουν με κάποια κοπελιά με ταγάρι και τρίχες στην μασχάλη.....Απλά βρήκα την όλη προσέγγιση στο συγκεκριμένο συμβάν πολύ "ξετσίπωτη".
Μπαααα...Ναι εντάξει, καλά όλα αυτά.. αλλά μην ξεχνάς ότι εάν έπαιζες ίσως συνευρισκόσουν με κάποια κοπελιά με ταγάρι και τρίχες στην μασχάλη.....
η μπαντα που εχετε συνεννοηθει να μοιραστειτε το stage και διαπιστωνεις οτι σου εχει κλεψει το μισο setlist.
Hotel California ή Comfortably numb...? ?Τώρα που το λες, μου έτυχε η μπάντα που έπαιζε πριν απο τη δικιά μου, να κλείνει με το κομμάτι που εμείς ξεκινούσαμε την εμφάνισή μας. Σπάσιμο...
Halleluiah (ήταν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις)
Ευκολάκι, το αντικαθιστάς επιτόπου με το "Χριστούγεννα ευτυχισμένα" και γίνεται ο κακός χαμός από κάτω.
Eίπα μια ροκ έκδοση του τυμπανιστή και το άφησα για αργότερα το hallelulah....
Το χάσαμε το κορίτσι πατριώτη!Άμα δεν έχει Βανδή το πρόγραμμα ασούμε ....
Το χάσαμε το κορίτσι πατριώτη!
Αλήθεια, η Βίσση ελεύθερη είναι...;
Καμία από τις δύο δεν μου κάνει κλικ.
Αλλά ο κόσμος τις γουστάρει.
Εμένα μου έχει τύχει να ανοίγουμε εμείς, να λέμε πολύ μέτρια το smoke on the water, και η επόμενη μπάντα να το απογειώνει και να μας το αφιερώνουν ?. Χειρότερο και από κάρφωμα στα μούτρα στο ΝΒΑΤώρα που το λες, μου έτυχε η μπάντα που έπαιζε πριν απο τη δικιά μου, να κλείνει με το κομμάτι που εμείς ξεκινούσαμε την εμφάνισή μας. Σπάσιμο...
Εμένα μου έχει τύχει να ανοίγουμε εμείς, να λέμε πολύ μέτρια το smoke on the water, και η επόμενη μπάντα να το απογειώνει και να μας το αφιερώνουν ?. Χειρότερο και από κάρφωμα στα μούτρα στο ΝΒΑ