- Πόντοι
- 1,788
Δυστυχώς αγαπητέ Sir ανήκετε στην ισχνή μειοψηφία των ανθρώπων που έχουν την οξυδέρκεια να το αντιλαμβάνονται και να το ομολογούν, και σας ευχαριστώ γι' αυτό. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το επίπεδό μου είναι ΓΤΠ. Τους δικαιολογώ. Oυ γαρ οίδασι...Nestoras είπε:Παγκοίνως γνωστόν και πανθομολογούμενον.
Δεν είναι και κάνα αριστούργημα της τέχνης, αλλά μπορεί ο καλλιτέχνης να εκφράζει τον προσωπικό, βιωματικό, πόνο του.Nestoras είπε:Eventually the song is for the c0(&, indeed.
Ναι, το ένα αναφέρεται σε άτομο και το άλλο σε... έπιπλο ή μεταφορικό μέσο. Carriola: Ξύλινο κρεβάτι- χειράμαξα στα ιταλικά ;DHolystone είπε:(σημ.: Βεβαια, ως γνωστον, όλοι ξερουμε την σωστη απαντηση στο "ΤΙ διαφορα εχει η π****** απο την Καργιόλα" ;D )
Terry RoscoeBeck5 είπε:Ναι, το ένα αναφέρεται σε άτομο και το άλλο σε... έπιπλο ή μεταφορικό μέσο. Carriola: Ξύλινο κρεβάτι- χειράμαξα στα ιταλικά ;D
Την κυριότερη διαφορά την ξέχασες.Holystone είπε:"Η Που**να πάει με όλους!!! Ενώ η καργ***λα παει με όλους, εκτός απο εσένα!" (δευτερο γενικο, μην παρεξηγηθω) 8)
Δηλαδή και μ@λακία κομμάτι και κλεμμένο στιχουργικό concept.Terry RoscoeBeck5 είπε:Δεν είναι και κάνα αριστούργημα της τέχνης, αλλά μπορεί ο καλλιτέχνης να εκφράζει τον προσωπικό, βιωματικό, πόνο του.
Μπορεί το εικονιζόμενο "τούμπανο" να τον παράτησε για το pool boy, αφού πρώτα του "τίναξε" τις πιστωτικές κάρτες και του τράκαρε το αμάξι, οπότε να εκφράζει μια δικαιολογημένη οργή.
Επιπρόσθετα, το εν λόγω τραγούδι μπορεί να έχει και άλλη χρήση. Μπορεί να γίνει- τυχαίο παράδειγμα- αφιέρωση στη κυβέρνηση ή κάπου αλλού...
ΓΤΠ?? ;DHaris είπε:--------------------------------------------------Ήτοι; :laugh:
Αχ τον καημένο. Πραγματικά I sympathize.Lord_Goumis είπε:αναγκάζεται
το ποιό ;;Lord_Goumis είπε:για το υποτιθέμενο MGTOW στιχουργικό του περιεχόμενο
ααααα ουφ . (ξε)αγχώθηκα ;D ;DΣε όσους από εσάς διαφεύγουν όροι όπως social justice warriors, 3d wave feminists και mgtow, σημαίνει ότι είστε μια χαρά κανονικοί και φυσιολογικοί άνθρωποι και σας αποτρέπω να ασχοληθείτε με το θέμα περαιτέρω ;D
Το ''αναγκάζεται'' δεν το έγραψα τυχαία. Δεν έχω συνομιλήσει βέβαια ποτέ με τον ίδιο αλλά με άτομα-μουσικούς που έχουν συνεργαστεί μαζί του και με φανς του που έχουν συνομιλήσει μαζί του.Haris είπε:Αχ τον καημένο. Πραγματικά I sympathize.
O καλύτερος είσαι ! ;DRebel_Of_South είπε:ααααα ουφ . (ξε)αγχώθηκα ;D ;D
Οι steel panther είναι απίστευτοι σε αυτό που κάνουν... χτες η κοπέλα μου μου έκανε δώρο για τα γενέθλιά μου μπλουζάκι Steel Panther (παραγγελία από Αμερική παρακαλώ) που έγραφε '' (Tr)eat your girl right '' ;DΗ διαφορά είναι ότι για μένα οι Steel Panther υπηρετούν το είδος που πραγματικά θέλουν με καλή αισθητική μουσικά και φανταστικό επίπεδο musicianship, ενώ ο Δάντης έχει προ πολλού χάσει τη μπάλα, σε όλα τα καλλιτεχνικά επίπεδα.